Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    31. Svibanj 2021. 23:53

Sanjass, daju ju da, za nekih pola sata da odmoriš. 🙈
    Pratiš ti mene da. 😉 ❤️ Javi se obavezno što je rekao doktor u Zg. 😘

Kako je divno vidjeti cure da se jave koje su uspjeke u postupcima 😍 i znati da i dalje prate forum. Baš smo čopor ❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Trecasreca
    01. Lipanj 2021. 00:11

Idem se ranit,al neznam hocu li odma ili sad 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Ulovila me neka glad,ustanem i uzmem tost (punozrnati) i onako u polutami napravim sendvic i pojedem ga.Fino mi je bilo i htjela sam jos jedan i dozivim sok kad sam vidjela da su rubovi PLJESNIVI 😓😓😓😓😓😓
    Vjerovatno su i na prvom bili i sad neznam jel mi moze bit ista zbog toga 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Citala sam i kao nista strasno al evo oci mi kao u sove i sva sam izsokirana 😓😓😓😓😓😓😓😓

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Lipanj 2021. 00:19

Trecasreca

Idem se ranit,al neznam hocu li odma ili sad 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Ulovila me neka glad,ustanem i uzmem tost (punozrnati) i onako u polutami napravim sendvic i pojedem ga.Fino mi je bilo i htjela sam jos jedan i dozivim sok kad sam vidjela da su rubovi PLJESNIVI 😓😓😓😓😓😓
    Vjerovatno su i na prvom bili i sad neznam jel mi moze bit ista zbog toga 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Citala sam i kao nista strasno al evo oci mi kao u sove i sva sam izsokirana 😓😓😓😓😓😓😓😓

Ja sam tako napravila bolonjez sa plijesnivim sos paradajzom (zato sad i povraćam na sve što ga sadrži) ,I mala zapamtila 😅🙈
    Sjećam se da je jedna od cura (mislim da Women_name) pokaverno mlijeko konzumirala i još netko vrhnje za kuhanje s istekom roka od mjesec dana..
    Ne brini ,sve će to želučana kiselina "svariti" 🙈🙈
    I ja sam jednom pojela topli sendvič a tostu rok istekao 5,6 dana plijesan nisam vidjela jer sam pojela 🤣🤣🤣.
    Ne sekiraj se 🥰❤

endometrioza

• Marta82
    01. Lipanj 2021. 00:19

Treća sreća ma neće ti bit ništa, već su cure neke javljale da su podjele nešto i di je prošla rok trajanja pa ništa nije bilo

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

• Marta82
    01. Lipanj 2021. 00:21

Ja imam pitanje za cure koje su išle u fet, jesu one dobile nakon transfera štopericu ili nešto slično da tijelo bolje ragira na implataciju. Jer dosta čitam kod Et nakon transfera dobiju štopericu da se tijelo već osjeća kao trudno da ne odbaci plod

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

Trecasreca
    01. Lipanj 2021. 00:23

Uh,hvala vam.KAKO VAS SVE VOLIM-puno 🥰🥰🥰🙏🏽
    Probudila sam svog gospodina i govorim mu da ja idem na hitnu 😂-kaze meni covjek da nisam nikako normalna odkad sam trudna,okrene se na drugu stranu i nastavi spavat kao da nista nisam rekla 😂😂😂

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Lipanj 2021. 00:25

Marta82

Ja imam pitanje za cure koje su išle u fet, jesu one dobile nakon transfera štopericu ili nešto slično da tijelo bolje ragira na implataciju. Jer dosta čitam kod Et nakon transfera dobiju štopericu da se tijelo već osjeća kao trudno da ne odbaci plod

Ja sam dobila točno 7 dana pred transfer štopericu Brevactid ,iz istog razloga da se tijelo osjeća trudno i dobije dozu hcg  😀
    Pa sam piškila svaki dan poslije njega da pratim kada ću ga ispiškiti, i još nisam 🤣🤣 drži se 20tjedana 🤗🤗🤗🤗

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Lipanj 2021. 00:29

Trecasreca

Probudila sam svog gospodina i govorim mu da ja idem na hitnu 😂-kaze meni covjek da nisam nikako normalna odkad sam trudna,okrene se na drugu stranu i nastavi spavat kao da nista nisam rekla 😂😂😂

Hahahahhahah e da je nama na tren biti muž u svemu ovome 🤣🤣🤣 A oni neka se bore sa našim mozgovima,mi da se samo malo odmorimo hahah.
    I ja sam bila prestravljena. Stvarno ne brini....neće se ništa desiti. Nedaj Bože temperature i da ti je loše pa onda da reagiraš a ovako ako se budeš do jutra osjećala ok ,vjeruj da to nije ništa  jer sve smo mi nekad pojele nešto "pogrešno" 😅😅😅

endometrioza

Trecasreca
    01. Lipanj 2021. 00:38

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Trecasreca

Hahahahhahah e da je nama na tren biti muž u svemu ovome 🤣🤣🤣 A oni neka se bore sa našim mozgovima,mi da se samo malo odmorimo hahah.
    I ja sam bila prestravljena. Stvarno ne brini….neće se ništa desiti. Nedaj Bože temperature i da ti je loše pa onda da reagiraš a ovako ako se budeš do jutra osjećala ok ,vjeruj da to nije ništa jer sve smo mi nekad pojele nešto "pogrešno" 😅😅😅

Boze sacuvaj znaci 😂😂😂😂😂😂 
    Hvala jos jednom,mislila sam da ce mi gljive izrast od pljesni 😂😂😂😂😂
    Idem sad probat zaspat,kad ste me umirile 💞Najbolje ste 😘😘😘

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

• RebekaB
    01. Lipanj 2021. 01:19

perlla

RebekaB

Potvrdujem svoj 1 neuspjeli ivf. Ne trebam vaditi betu. Idemo dalje krajem 7 ili 8mj. 💪

Ej Rebeka, zao mi je..u slicnoj smo situaciji. U kakav postupak ides dalje u 7.mj.? I kako to da ne moras vaditi betu?

Ja sam ti skroz ok. Moram priznat da me nije previse pogodilo jer sam bila bez ocekivanja i svega svjesna. Prvi put nam je a sad cu u drugom biti max opustena.... Vjerovatno cemo ici ponovo na polu stimulaciju, bolje reagiram. Nema kod mene kvantitete, idemo samo na kvalitetu.. jednu koja ce izgurati do kraja 🤞 a za betu je rekao da nije potrebno posto mi je test i danas bio neg. A nesto kasnije sam i dobila m. Koji je tvoj plan? Sretno draga 💕

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.