Iiiii, štooerica ubrizgana. Sad čekamo srijedu. 😍
Imate kakve preporuke za prije aspiracije? (Osim onih uputa koje sam dobila u bolnici). Hvala. ❤️
Puno sreće na aspiraciji!
I mene zanimaju preporuke za prije aspiracijeMislim da me očekuje ovaj tjedan, ako sve bude ok.
Danas mi je 8dc, ubrizgana 14.ta ampula Menopura (primam 2 dnevno od 2dc) i prva ampula Cetrotide 0,25mg. Sutra 3.UZV i vađenje krvi. Što na temelju krvi gledaju? Osjećam da mi je trbuh balon, gegam se, blaga glavobolja. Da obratim pozornost na nešto?
Hvala. ❤️
Estradiol i meni su još progesteron.
Meni je isto bilo oko 8 dc glavobolja i bolovi i malo napuhanost. Najviše me muče bolovi u jajnicima kod dugog sjedenja, stajanja. 🤷🏻♀️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
ma2013 sretnoooo 😍 laganim korakom te pratim 🤣 sta si na kraju dog sa doktorom za anesteziju?
sunny 🥰 mah mah 👋🏽
sanjass322@gmail.com
Woman name 🥰Lucyintheskykakvi su tebi planovi za dalje?
Aurorajavi seeee
Anksimoronu kojoj si fazi?
Jel se netko čuje sa BjeliS?Nadam se da je dobro i da uživa a još više se nadam da su sve cure koje se ne javljaju zapravo u tajnim uspješnim postupcima 😉🤞🏻
Niš posebno, pokušat na jesen ponovno.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sunny hvala mnogo sto pitaš. Kod mene posao divlja kao i uvek, a sto se bockanja tiče - eksperiment ako ništa drugo definitivno deluje kao dobar doping uz ovaj hormon rasta trčim nikad brze i nikad duže. Nikakav fizički rad mi nije naporan
dobra neka droga. Nadam se da će i folikulima da prija. Kod mene je sledeći pregled 10. 06. Do tada uzimam još i Cyclo Progynova - doktor je rekao da time želi da simulira idealan ciklus i idealnu hormonsku ravnotežu. Videćemo . Kako je kos vas? Još malo pa krećete
💪🥰🥰
Nikita toliko mi je drago sto si se javila, ne mozes ni da zamislis. Bas si nedostajala. Neću ništa mnogo reci, ali srce mi se tako raznezilo kada sam procitala makar i tu samo tvoju rečenicu gde si napisala da se malo svetlo vidi na kraju tunela. Veruj mi, znam da je od tebe do veliko kao kuća. Vrlim te jako, jako ❤️❤️❤️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Cure moje, evo mene!
Imamo GV i ZV 🥰🥰 sledeci ponedeljak jos jedna kontrola i potvrda samo.
Jedana GV je 0,52 cm i vidi se druga znatno manja pa se dr. nije toliko fokusirala. Kaze da je moguce da je kasna implantacija druge bebe ili da je zastala u razvoju. Odatle i ludilo bete, organizam se zbunio 🤷🏻♀️ Vremenom ce se videti da li je jedna ili dve.
Jako sam srecna 😍 hvala vam na podrsci 🙏🏻
Cestitam 🥳🥰
Cure jeste se vi druzile u Gorskom k, ono sto ste dogovarale? Kako je to proslo?
Sad ću ja "iz neba pa u rebra". Ne stignem baš pratiti, ali škicnem koji put da popratnim suborke još od kad sam ja prolazila kroz postupke. Svima sretno na tom putu, a posebice njima. Vidim da Skoljka spominje Nikittu pa joj moram poslati jedan virtualan zagrljaj 💞 i naravno Skoljki poželjeti još jednom sreću!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I, da! Svaka čast curama koje su tako lijepo posložile temu. Sve je prekrasno objašnjeno.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sad ću ja "iz neba pa u rebra". Ne stignem baš pratiti, ali škicnem koji put da popratnim suborke još od kad sam ja prolazila kroz postupke. Svima sretno na tom putu, a posebice njima. Vidim da Skoljka spominje Nikittu pa joj moram poslati jedan virtualan zagrljaj 💞 i naravno Skoljki poželjeti još jednom sreću!
🤗💋
Jel to jos ne spavate 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji