Muž mi dao prvu pikicu i svi sudionici su preživjeli 😂💪
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sretno s aspiracijama!
Držim fige da bude dobra berba! 👍💪🤞
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Ribic nadam se da je sve ok 🤞
Sunny opaa..odlicnoo 🥳🥳
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sunny Super 😀
Roxy Javi se kad ces moci. Grlim puno❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Andela srecan rodjendan sa malim zakašnjenjem!!! Želju najlepšu već znas da ti se ispuni 🥰🥰🥰🤰🤰🤰
Maslačak joj kako si ovo dobro napisala sinoc. Isto tako i ja. Zato nisam ovde ni pisala ništa. Sva sam uvezana u cvor i misli idu gore-dole, a glavna je upravo panika da su mi folikuli popucali 🤪 realno znam da to ne bi trebalo da se desi. Nikad nije do sad, pa opet isto kao i ti razmišljam kako me do juče popodne sve nešto boluckalo i smetalo, a sada ništa. Matora krava, sa toliko postupaka iza mene, razum sve zna, pa opet mozak prebira ludačke scenarije 🙄🙄🙄 Srecno ti danas i polako da se spremas da izabereš tu haljinu. Navijam jako, najjace 🤞🤞🤞
Tweety kako si ti od jutros? U koliko sati si na programu? Držim ti figice!!! Mislim na tebe jako i na dobre, zrele, kvalitetne j.s!!!
Sunny pocelo je!!!! Azo-sestro, svaki dan, svaku bockicu ću da navijam za vas! Sa sve pomponcicima i zastavicama!!! Kakvo Evropsko prvenstvo - ovo je bre borba za izgrist nokte 🎊🎊🎊🏆🏆🏆💫
Svim curkama hvala na divnim recima podrske. Sve sam dobre želje spakovala u svoje srce i idemo hrabro 💪💪💪
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Muž mi dao prvu pikicu i svi sudionici su preživjeli 😂💪
Krenuliiiiii ste!🤞 Samo hrabro naprijed❤️! Bravo za muzica😊...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Andela srecan rodjendan sa malim zakašnjenjem!!! Želju najlepšu već znas da ti se ispuni 🥰🥰🥰🤰🤰🤰
Maslačak joj kako si ovo dobro napisala sinoc. Isto tako i ja. Zato nisam ovde ni pisala ništa. Sva sam uvezana u cvor i misli idu gore-dole, a glavna je upravo panika da su mi folikuli popucali 🤪 realno znam da to ne bi trebalo da se desi. Nikad nije do sad, pa opet isto kao i ti razmišljam kako me do juče popodne sve nešto boluckalo i smetalo, a sada ništa. Matora krava, sa toliko postupaka iza mene, razum sve zna, pa opet mozak prebira ludačke scenarije 🙄🙄🙄 Srecno ti danas i polako da se spremas da izabereš tu haljinu. Navijam jako, najjace 🤞🤞🤞
Tweety kako si ti od jutros? U koliko sati si na programu? Držim ti figice!!! Mislim na tebe jako i na dobre, zrele, kvalitetne j.s!!!
Sunny pocelo je!!!! Azo-sestro, svaki dan, svaku bockicu ću da navijam za vas! Sa sve pomponcicima i zastavicama!!! Kakvo Evropsko prvenstvo - ovo je bre borba za izgrist nokte 🎊🎊🎊🏆🏆🏆💫
Svim curkama hvala na divnim recima podrske. Sve sam dobre želje spakovala u svoje srce i idemo hrabro 💪💪💪
TirelessIvy takoder navijam za tebe i Maslacak za super 🥚💪🏻🤩. U 9 sam na programu, a vi? Muci me sad ta lokva vode koja mi je jutros izasla 🙄, jeste vi stavljale Betadine?
💛🧡
Dobro jutro cure
Sunny ako si kandidat za OHSS ne mozes ga sprijeciti napicima. To bi tvoj mpo dr trebao pokusat sprijeciti stipericom bez hcg-a i odgodom ET-a, odnosno trebala bi ici u FET kada se jajnici smire i oporave. Kada i ako OHSS nastupi, onda se pije jako puno tekucine, vode i izotonicnih napitaka, a prvenstveno nadomjestaju infuzijom proteine i sto je vec organizam izgubio.
Ribic drzim fige da je sve otislo 😘
Roxy jako mi je zao radi tuzne vijesti. Nadam se da ce barem ovaj fizicki dio koji treba sada odraditi biti sto bezbolniji.
Ruska brate 😘
J_b kod kojeg si dr gore na humanoj?
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Svim curkama hvala na divnim recima podrske. Sve sam dobre želje spakovala u svoje srce i idemo hrabro 💪💪💪TirelessIvy takoder navijam za tebe i Maslacak za super 🥚💪🏻🤩. U 9 sam na programu, a vi? Muci me sad ta lokva vode koja mi je jutros izasla 🙄, jeste vi stavljale Betadine?
Ja jesam, bio mi je iscjedak kao smeđe boje. To je za dezinfekciju. Nista ne brini 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ja cekam u Vinogradskoj uzv.
Cura tu stoji u cekaoni da ju netko primi i ima spontani u tijeku. Sva krvava. Boli ju, place.
I ceka doktore - oni imaju jutarnji sastanak😡
Ma prestrasno. Ja se rasplakala u cekaoni koliko mi ju je zao. Jadne mi zene sto sve moramo proci….
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji