Potpomognuta oplodnja vol. 6

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

Tiinaa

Andela111

Jutreko! Zene vidim da su liste sveze! Anchy bravo😃….. okej opet pitanje……. ja idem u dugi protokol i citam o njemu i malo me strah! Ako ne ostanem trudna sad prirodno ( imala sam ovulaciju nakon stimuliranog potvrdjenu sa zutim tijelom ali tanak endometrij)…..ima da se izbodem samo tako, pa to traje 45 dana a pre toga 3 nedelje kontracepciju pijem…. osim Hrabrice ima li neko sa niskim AMH koje isaona takav protokol? Koliko sam citala tu se blokiraju svi tvoji hormoni potpuna kontrola ide u ruke doktora…..
    Ja sam isla na duzi protokol i isto sam pila kontracepcijske… ja sam se bola ujutro sa decaptetylom nekih 15 dana a onda plus jos navecer puregon nekih isto petnestak dana… i plus folna cijelo vrijeme i jos jedne tablete za bolju prokrvljenost…
    Sve ukupno sam se bola 30 dana i takoder prije toga tri sedmice kontracepcijske

Ti si nase forumsko cudo 🙂🙂🙂 bas mi je drago da sve ide kako treba... 🤗🥰 kad ti je slij uvz?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nakapaka

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Andela111 ja sam isto u drugom mjesecu bila na dugom protokolu, ukupno 30 dana injekcija ali nista strasno, oni sve kontrolisu u smislu da ti obustave rad jajnika i opet pokrecu, tako da objasnim, tada ne razmisljas kad ti je inace ovulacija i sl jer oni steluju terapijom i pracenjem rasta, znaci nema veze sa prirodnim ciklusom ama bas nista! Taj dio zapamti da se ne bi opterecivala Ee meni bude ovulacija 12.dan kako i dalje primam injekcije i sl 🤣 ovo ti iz svog iskustva kazem, znaci sve oni steluju... e sad meni nije bio uspjesan  u smislu da nisam ostala trudna, nadam se da ce tebi 🥰  i po meni velika mana ovoga je sto je to ozbiljan proces, jednake garancije tj nikakve kao i u kratkom protokolu, u sustini kao i u svoj potpomognutoj, a mora se veca pauza praviti do narednog full stimuliranog dugog protokola jer jajnici moraju odmoriti! Nama realno ostaje uvijek da za svaki bio kratki ili dugi ili cak prirodni vjerujemo u te cvetice da su bas oni ti dobitni pa sta bude! Zato ne misli unaprijed osim da ces biti trudna 😘

👩🏽34god

Hrabrica

Broj poruka: 1359

Prijavi adminu

Andela111

Wou Tina ….. jako dobro! Dajle vidim da su oba duga protokola rezultirala Bebamaaaaa….. predivno!!!!  Hrabrice- JA TI SVE PLACAM I SVE IDEM PRIVATNO!!!

OMG  jel te smijem pitat cca koji iznos očekujete? mi smo sad kratki protokol platili 19000 (i to je bilo više od očekivanog jer smo imali puno folikula za punktirati)  a za dugi smo računali da bi bilo sigurno oko 35000 minimum 

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

Arnoldica

Broj poruka: 761

Prijavi adminu

Cure jel se vama AMH mijenja? Evo meni u 10/20 bio  44.6, a sada u 5/21 29.5. Baš me čudi ovakva drastična promijena. 

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Clarissa

Broj poruka: 526

Prijavi adminu

Sretno svima danas!
    Andela, ja sam bila na dugom protokolu. Prvo 3 tjedna kontracepcijske, a onda sam se nekih 17 dana bockala (Decapeptyl, Menopur i Ovitrelle sam si sama pikala, jedino sam za Elonvu otisla u kliniku da me piknu - ta je injekcija najskuplja pa me bilo strah da ne zeznem ). Prvi dan pikanja mi bio najveci grc jer se ruke tresle, imala sam pripreme ko snajperist s tremorom, ali kasnije sam se bockala kao profic, postalo mi to zanimljivo. Krenula sam s 3 antralna, tijekom pikanja ih naraslo 13 (6 na jednom, 7 na drugoj jajniku), od toga ispalo 8 j.s. na aspiraciji. Moj dugi protokol je upalio iz prve, na stranu sto je poslije bilo, tako je valjda moralo biti... Drzim ti fige! A od suplemenata sam pila samo Almagein prenatal. 
    Sad i dalje pijem Almageu, jedino sam u medjuvremenu roknula kutiju Siderala forte i trosim drugu kutiju D-vitala. 

ziki80

Broj poruka: 71

Prijavi adminu

Poz cure...
    Evo ja jutros vadila betu i sad na iglama do nalaza
    Jucer sam primjetila maaalu smeckastu flekicu na dnevnom a jutros neka kao smeckasta zilica... 
    kasnije jos malo smeckastog pomjesano sa utricima pa me sad to brine ...
    Jel ima jos koja da danas ceka betu te da li se kojoj od vas pojavljivalo tak smede a da je na kraju ispalo sve ok
    Hvala
    🤞🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Ssanjas

Broj poruka: 321

Prijavi adminu

ma2013 ma bit ce to sve dobro 🥳🥳 

sanjass322@gmail.com

Hrabrica

Broj poruka: 1359

Prijavi adminu

ziki80

Poz cure…
    Evo ja jutros vadila betu i sad na iglama do nalaza
    Jucer sam primjetila maaalu smeckastu flekicu na dnevnom a jutros neka kao smeckasta zilica…
    kasnije jos malo smeckastog pomjesano sa utricima pa me sad to brine …
    Jel ima jos koja da danas ceka betu te da li se kojoj od vas pojavljivalo tak smede a da je na kraju ispalo sve ok
    Hvala
    🤞🤞🤞

sretno i čekamo s tobom! a smeđarenje cure često imaju iz milion razloga..samo polako i pozitivno :) 

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

• Tiinaa

Broj poruka: 387

Prijavi adminu

Ruska1986

Tiinaa

Andela111

Jutreko! Zene vidim da su liste sveze! Anchy bravo😃….. okej opet pitanje……. ja idem u dugi protokol i citam o njemu i malo me strah! Ako ne ostanem trudna sad prirodno ( imala sam ovulaciju nakon stimuliranog potvrdjenu sa zutim tijelom ali tanak endometrij)…..ima da se izbodem samo tako, pa to traje 45 dana a pre toga 3 nedelje kontracepciju pijem…. osim Hrabrice ima li neko sa niskim AMH koje isaona takav protokol? Koliko sam citala tu se blokiraju svi tvoji hormoni potpuna kontrola ide u ruke doktora…..
    Ja sam isla na duzi protokol i isto sam pila kontracepcijske… ja sam se bola ujutro sa decaptetylom nekih 15 dana a onda plus jos navecer puregon nekih isto petnestak dana… i plus folna cijelo vrijeme i jos jedne tablete za bolju prokrvljenost…
    Sve ukupno sam se bola 30 dana i takoder prije toga tri sedmice kontracepcijske
    Ti si nase forumsko cudo 🙂🙂🙂 bas mi je drago da sve ide kako treba… 🤗🥰 kad ti je slij uvz?Neznam jos kad je .. moj ginekolog je jos na godisnjem… al danas zovem zamjenu  😊
    Posto sam imala ono smedarenje prije koji dan a danas i jucer nemqm nikakvih mucnina pa neznam trebam li se zabrinuti 🤔🤔

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Tiinaa

Broj poruka: 387

Prijavi adminu

moj ginekolog je jos na godisnjem… al danas zovem zamjenu  😊Posto sam imala ono smedarenje prije koji dan a danas i jucer nemm nikakvih mucnina pa neznam trebam li se zabrinuti 🤔🤔

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.