16 dnt Beta 3247😭🥰
Bravo!! Sad drzimo fige za uzv, ali nema ne biti dobar uz ovako super betu. 🥰
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MagnoliaMa meni nije do oporavka jer ionak prije jeseni nemrem dalje (pauza od proslog postupka plus taman ljetni godisnji). Nego me strah bilo cega invazivnijeg. 99% je da ce sve bit ok al necu riskirat ovih 1%. Jbg, mogu svejedno zavrsit na kiretazi al bar se necu pitat kaj bi bilo kad bi bilo.
Da se razumijemo, ja sam zbog citanja drugih iskustva bila odmah za vakumsku. I to onak, idem na nju i bok. Ali su me oba doktora (Bolanca i Grbavac) odgovarala od tog i rekli da radije ovo idem.
Jbg, da ostanem sam tak trudna vjerojatno se ne bih premisljala. I otisla bih na vakum. A ovak si ne zelim potencijalo dodati jos jednu dijagnozu. Strah me. I znam da kad cu krepavat od tih tableta da cu pozalit sto sam ih uzela (u tom trenu) al jbg.
Dogovor je za petak pa cemo vidjet, nadam se da sam do ut ko nova (fizicki).
I ja sam bila u ivf-u i svejedno mi je dr P u cita rekao da idem na kiretazu i da se ne patim, i sama bi tako odabrala jer iskreno puna mi je bila kapa da me doli boli, induciranih abortusa, punkcija i svega, tako da ja biram uvijek sto god mogu da me uspavaju😅😅, mozda sam papak, ali ako vec mogu izbjec bol onda neka je izbjegnem. Fizicki sam bila odmah kao nova, a mislim i psihicki da je lakse kad ne prolazis i ne gledaš tonispadanje tkiva, i još nakon 4 mjeseca od toga sam imala biokemijsku i tu je ispalo svega i svačega, grozno, 8 dana krvarenja i grceva, nisam mogla iz kuce izic, a bila je samo biokemijska..😒😖😒
16 dnt Beta 3247😭🥰
Bravooooooo skoljkaaaaa, kad je uzv?
Kad cujes srceko odma nam se pridruzi na whats up, ionako smo si dale zadatak nadmasit tvoju whats up grupu hhhhhh 😂❤️
30.6 je uzv.. Nemama mi iduci tjedan dr, a ovaj mi je rano ici..
Jel se vama ne cini ovo jako visoka beta.. Jedna bc je vracena
Pa ja ne mislim da je prevelika, odi izvadi za dva dana drugu da se uredno dupla jer je uzv tek za 2 tj da si mirna.. Moja je bila na 14dan preko 1000 sta znaci da bi na 16dan bila oko 3000
16 dnt Beta 3247😭🥰
divnoooooo čestitam
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Curke pozdrav, uskacem ko padobranac s teme Lh trakice.
Ovdje u prvih par postova grupe sam procitala o cikli, vidim sad i Hrabrica pise o soku. Zanima me od kojeg do kojeg DC je najbolje piti, ako mi netko moze pomoci? Hvala unaprijed!
Pine koliko sam zapamtila od kraja menge do transfera.
💛🧡
Nakon kolko dana naruče na UZV nakon okej bete?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Anchy super, samo je pitanje može li se osoba s prebivalištem u OS, prijaviti kod liječnika u VK. 😬 Mislim da ne, ali poslat ću joj sve vaše prijedloge. Thanks!
Skoljka beta je top! Čestitam! 🥰
Mislim da moze, ja sam bila prijavljena u Os a prebacila doktora u Dubrovnik kad sam radila jedno ljeto prije par godina.
Skoljka 🎉🎊 cestitam 💛
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Cao cure. Ja sam tu na drugim.temama al da pitam i vas. Ovi testici su od jucer i danas 30 dc. Betu sam vadila rezultate cu dobit tek sutra 🙄. Meni se cine presvijetli. Prirodno zacece.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji