Women_name sretno danas 🤞
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sretno svima danas!
Nadja zao mi je i zbog tvog ishoda ❤️😔
Anchy digni tjedne trudnicama… Sad sam vidjela kad si stavila za danas.
Ocu ocu ne brini ☺️ zato danas nema liste jer nisam stigla jucer to napravit...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
cure koje ste iz ZGa kako se vi naručujete za ove besplatne, brze antigenske testove?
trebamo se testirati prvi dan ciklusa i prije aspiracije, je li tako?
da li prvi dan ciklusa pošaljem zahtjev/zovem/pošaljem mail i odmah dobijem termin ili kak to ide? preko ove stranice brzitest.com.hr?
znam da se već 100 puta o tome pisalo, ali nisam pazila na satu hvalaaaaaa ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sretno svima za bete danas i uživajte na druženju s bebicama 🤞
Mene lagano trema hvata za sutrašnju histeroskopiju. Danas sam bila na testiranju, valjda neću biti pozitivna 😏
Draga ja sam bila jucer. Uistinu nista ne boli 😊 ne boj se 💪 La Reina cestitam, divno 🤰😊 Ribic bas mi je zao, odtuguj koliko treba 💔
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ribic baš mi je žao, ali od početka si imala baš jaku intuiciju, vjerujem da si se mentalno pripremala. I za slučaj tablete vs. kiretaža, ja bih ti preporučila da slušaš sebe. Odluka je svakako jako teška, ali ti je već zapravo znaš. Želim ti brz oporavak. ❤️
Hani hvala ti, vidim da ideš na bebicu broj 2. Kako je maleni? Jeste prevazišli izazove sa srcem koje si spominjala? Sretno! 🧡
TirelessIvy grlim te nazad. 💚 Nisam još počela, uskoro, mislim od 01.07., čekaju se papiri od firme, jer se radi o start up-u. To mi je idealno, jer sad čistim stare poslove i svoju firmu. Baš se veselim novom početku. Inače sam dobro, samo umorno, trenutno preseljena, zbog radova na zgradi od kojih nismo spavali 7 dana, a kako radim od doma, uvjeti za rad su nemogući od buke. I dalje “ratujem” s mjehurom, pecka me ako ne pijem Manozu, a jučer bila na pregledu, nema leukocita u urinu, ni prvi ni drugi mlaz, pa ti sad budi pametan. Ponovit ću urinokulturu. Dala mi je neki novi lijek za preaktivan mjehur, i produljila profilaksu Ninurom još 2 mjeseca 1x prije spavanja. 🙄🤣 Nadam se da si ti dobro! 😘
Reina Del Sur prepredivne vijesti. Čuda se uvijek, ali uvijek događaju. Sretno! ❣️
Women_name sretno na carskom! 💜
Ostale curke, mašem vam! 🌸
P.s. Moje slavonke, Anchy, Mattan please javite mi koga bi preporučile od socijalnih ginekologa u Osijeku? Ili VK, ili VU? Frendica se posvadila sa svojom u Osijeku, pa gleda gdje da se prebaci. Hvala!
Ja sam u Vinkovcima kod doktorice Hardi..sve preporuke za nju...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
skoljka da da,nemam ja zivaca za to i samo bi mi gore bilo,tako da si ne zelin priustiti taj stres 🤣
Da, razumujem.. Ni ja ne bi migla trakice.. Al test nakon 8-10 dana mi je ok.. Onda znam ocekivanja otprilike
Meto Daa, oživila sam napokon :)
Nikitta moja je otišla u mirovinu a zamijenio je jedan mladi doktor koji je tek počeo raditi, on je odradio specijalizaciju i na humanoj pa se nisam prebacivala.
Za sada mi je ok :)
A za Vu znam da se puno cura prebacilo kod doktora iz Sirije, mislim dr. Gharib (pojma nemam jel to ime ili prezime 😂😂)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutros beta izvađena. Ne nadam se puno s obzirom da je bio prvo pozitivan pa negativan test. Plačem od sinoć. Jedva čekam da to danas prodje , pa da mogu dalje.
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Evo i ja izvadila betu.. Sad cekanje.. Me i ce dr javiti, nadam se da nece zaboraviti
Cure carski će definitivno bit u petak 18.06 u spinalnoj... Eto moram se još malo strpit 🤷♀️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ribic baš mi je žao, ali od početka si imala baš jaku intuiciju, vjerujem da si se mentalno pripremala. I za slučaj tablete vs. kiretaža, ja bih ti preporučila da slušaš sebe. Odluka je svakako jako teška, ali ti je već zapravo znaš. Želim ti brz oporavak. ❤️
Hani hvala ti, vidim da ideš na bebicu broj 2. Kako je maleni? Jeste prevazišli izazove sa srcem koje si spominjala? Sretno! 🧡
TirelessIvy grlim te nazad. 💚 Nisam još počela, uskoro, mislim od 01.07., čekaju se papiri od firme, jer se radi o start up-u. To mi je idealno, jer sad čistim stare poslove i svoju firmu. Baš se veselim novom početku. Inače sam dobro, samo umorno, trenutno preseljena, zbog radova na zgradi od kojih nismo spavali 7 dana, a kako radim od doma, uvjeti za rad su nemogući od buke. I dalje “ratujem” s mjehurom, pecka me ako ne pijem Manozu, a jučer bila na pregledu, nema leukocita u urinu, ni prvi ni drugi mlaz, pa ti sad budi pametan. Ponovit ću urinokulturu. Dala mi je neki novi lijek za preaktivan mjehur, i produljila profilaksu Ninurom još 2 mjeseca 1x prije spavanja. 🙄🤣 Nadam se da si ti dobro! 😘
Reina Del Sur prepredivne vijesti. Čuda se uvijek, ali uvijek događaju. Sretno! ❣️
Women_name sretno na carskom! 💜
Ostale curke, mašem vam! 🌸
P.s. Moje slavonke, Anchy, Mattan please javite mi koga bi preporučile od socijalnih ginekologa u Osijeku? Ili VK, ili VU? Frendica se posvadila sa svojom u Osijeku, pa gleda gdje da se prebaci. Hvala!
Ja sam bila od 18god kod mirjane jakobovic u OS.. Bila mi je super!
Sortiraj odgovore
Najstariji