Ribic i Nadja neizmjerno mi je žao💔... Želim vam da barem ovaj fizicki dio prođe sto bezbolnije i lakse❤️.
Reina tvoje vijesti su bas divne i ohrabrujuće ❤️! Cestitam🥰!
Women_name znaci u petak nam stize mala buhtilca❤️! Jedva cekamo❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Evo, cure, punkcija u cetvrtak.
Kako cu prezivjeti, nemam pojma... 🤣 imam inace nizak prag boli, a ovi ovdje su preopusteni...
30 g. oboje
OTP 9.11.
ribic ja sam kiretažu imala sredinom sedmog mjeseca, pocetkom desetog sam bila u postupku, tako da oporavak i nije nesto pre dug. S tim da mi je receno da prirodno mogu pokisavati odmah nakon prve m. I to je plan bila vakumska, a na kraju su napravili običnu kad su krenuli, jer je bilo puno svega, dosta zadebljana maternica. Mislim da nije to bas kao prije, da i doktori znaju sta rade. Nadam se da nikad vise necu morati prolaziti bilo kakvu ali da moram opet bih isla pod anesteziju🤷🏻♀️, ali to sam ja...
Evo, cure, punkcija u cetvrtak.
Kako cu prezivjeti, nemam pojma… 🤣 imam inace nizak prag boli, a ovi ovdje su preopusteni…
Sretno tiii i obavezno malo alkoholaaa 🤭😅
Cure, nas je menga iznenadila ranije pa i ranije idemo u FET. Dobila sam tablete estrofem 2x1 i flastere estramon (mijenjat ih svaki drugi dan). Također sam kupila i onaj famozni sok od cikle, piše na deklaraciji 2dl dnevno i čak nije toliko odvratno za pit. 😬 Imate kakvih iskustva sa takvom terapijom tableta i flastera ili jednostavno neki savjet? Danas računamo kao 1dc, a prva kontrola će biti na 10dc.
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Nikita ne oravi probleme..ima odredeno vrijeme kad mozes doc kod nje na konzultacije i odredeno vrijeme kad se zove telefonom..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Magnolia Ma meni nije do oporavka jer ionak prije jeseni nemrem dalje (pauza od proslog postupka plus taman ljetni godisnji). Nego me strah bilo cega invazivnijeg. 99% je da ce sve bit ok al necu riskirat ovih 1%. Jbg, mogu svejedno zavrsit na kiretazi al bar se necu pitat kaj bi bilo kad bi bilo.
Da se razumijemo, ja sam zbog citanja drugih iskustva bila odmah za vakumsku. I to onak, idem na nju i bok. Ali su me oba doktora (Bolanca i Grbavac) odgovarala od tog i rekli da radije ovo idem.
Jbg, da ostanem sam tak trudna vjerojatno se ne bih premisljala. I otisla bih na vakum. A ovak si ne zelim potencijalo dodati jos jednu dijagnozu. Strah me. I znam da kad cu krepavat od tih tableta da cu pozalit sto sam ih uzela (u tom trenu) al jbg.
Dogovor je za petak pa cemo vidjet, nadam se da sam do ut ko nova (fizicki).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
A sad dosta o mojim tuznijim.
Womenname Jos malo :)
Razigrana Bit ce sve ok. Koliko folikula imas)
Btw, zvala sam IVF i nisu jos produzili ugovor s HZZO.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Curke pozdrav, uskacem ko padobranac s teme Lh trakice.
Ovdje u prvih par postova grupe sam procitala o cikli, vidim sad i Hrabrica pise o soku. Zanima me od kojeg do kojeg DC je najbolje piti, ako mi netko moze pomoci? Hvala unaprijed!
Pozz pine dobro dosla si kad god te nesto zanima, kod nas smiju i padobranci pisat🥰
Najbolje ti je od zadnjeg dana menstruacije nadalje.. Ali isto tako pripazit da ne pretjeras jel i predebel endometrij nije dobar.. Jel ti ginekolog dijagnosticirao teze zadebljavanje ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji