Cure carski će definitivno bit u petak 18.06 u spinalnoj… Eto moram se još malo strpit 🤷♀️❤️
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤗Samo da sve bude uredu
16 dnt Beta 3247😭🥰
Bravooooooo skoljkaaaaa, kad je uzv?
Kad cujes srceko odma nam se pridruzi na whats up, ionako smo si dale zadatak nadmasit tvoju whats up grupu hhhhhh 😂❤️
16 dnt Beta 3247😭🥰
Divnooooooooo. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
16 dnt Beta 3247😭🥰
Kad cujes srceko odma nam se pridruzi na whats up, ionako smo si dale zadatak nadmasit tvoju whats up grupu hhhhhh 😂❤️
30.6 je uzv.. Nemama mi iduci tjedan dr, a ovaj mi je rano ici..
Jel se vama ne cini ovo jako visoka beta.. Jedna bc je vracena
Curke pozdrav, uskacem ko padobranac s teme Lh trakice.
Ovdje u prvih par postova grupe sam procitala o cikli, vidim sad i Hrabrica pise o soku. Zanima me od kojeg do kojeg DC je najbolje piti, ako mi netko moze pomoci? Hvala unaprijed!
Kako tko piše, neke cure piju od 1dc, neke od 3dc..Meni je danas 1dc i počela sam piti ali ću sutra preskočiti jer mislim da sam impulzivno malo uranila pa ću onda aktivno od 3dc... :) Sretno!
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
16 dnt Beta 3247😭🥰
🤣🤣🤣🤣
I idemo u dobrom smjeru jer nas je 19 🤣❤🙈
Divna betaaaa ❤❤❤❤
endometrioza
16 dnt Beta 3247😭🥰
30.6 je uzv.. Nemama mi iduci tjedan dr, a ovaj mi je rano ici..
Jel se vama ne cini ovo jako visoka beta.. Jedna bc je vracena
Meni je na 9dnt bila 127 a na 15dnt 2826,40 isto jedna vraćena ❤❤ sve je to super 🙏❤
endometrioza
16 dnt Beta 3247😭🥰
🥳🥳🥳🥳❤️ Oces ponavljat ili cekas uzv
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Curke pozdrav, uskacem ko padobranac s teme Lh trakice.
Ovdje u prvih par postova grupe sam procitala o cikli, vidim sad i Hrabrica pise o soku. Zanima me od kojeg do kojeg DC je najbolje piti, ako mi netko moze pomoci? Hvala unaprijed!
Kako tko piše, neke cure piju od 1dc, neke od 3dc..Meni je danas 1dc i počela sam piti ali ću sutra preskočiti jer mislim da sam impulzivno malo uranila pa ću onda aktivno od 3dc… :) Sretno!
Ne pije se za vrijeme M jer nema smisla dok se ljusti Endometrij piti ciklu koja ga prokrvljava jer su onda teze i obilnije menstruacije
Sortiraj odgovore
Najstariji