Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    26. Listopad 2021. 14:58

Magnoli.ja

Hej cure, samo da javim da sam ja rodila, bilo je kratko ali jako teško ili sam se ja uzivila da je tesko😬, bilo je nekih komplikacija na kraju poroda, ali zaboravit cemo ih. Nepuni 38tt, cim sam dosla na hitni prijem ubacili su me u boks i nakon 7 h sam rodila.

Čestitaaaaam! 😊😊😊👌🥰🥰🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Josipab
    26. Listopad 2021. 15:46

Magnolia, cestitke na zdravoj bebici ❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Leky
    26. Listopad 2021. 15:54

Mariaa94

mayra

Cotton

Pozdrav cure!
    s obzirom da je proslo godinu dana od pokusavanja, bila sam kod ginicke i dobila sam uputnicu a1 za konzilijarni pregled na humanoj. E sad, mene zanima sto ta uputnica sve obuhvaca i gdje to obaviti? Skroz me iznenadila s time jer sam mislila da ce me poslati na neku pretragu ili nesto, jer nisam nikakve pretrage radila do sada osim redovnih pregleda.
    Hvala!

Pozdrav, kad odes na prvi pregled dobit ces spisak koje nalaza trebas izvaditi, neke treba i partner. Mozes izvaditi hormone jer se za to ceka i do mjesec dana za nalaze. Zelim ti srecu :)

Sta rece? Mjesec dana za nalaze hormona? 😱 Sva sreca pa idem uskoro kad i akoo dobijem mengu.. nisam znala da se tolko ceka

Ovisi kad te pogodi, ako vadis hormone 3-5 dana onda moras cekati menstruaciju, itd, nije da nalaz cekas mjesec dana nego se cijeli proces rastegne.. ja krecem sa stimulacijom 04.11., zna li netko koliko puta cu morati raditi covid test? Za aspiraciju, transfer, da li jos nesto? 😮

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Listopad 2021. 15:56

Magnoli.ja

Hej cure, samo da javim da sam ja rodila, bilo je kratko ali jako teško ili sam se ja uzivila da je tesko😬, bilo je nekih komplikacija na kraju poroda, ali zaboravit cemo ih. Nepuni 38tt, cim sam dosla na hitni prijem ubacili su me u boks i nakon 7 h sam rodila.

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Čestitam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

💔💔💔

Marita_07
    26. Listopad 2021. 16:01

Rainbow_Hope  evo danas sam bila na uzv i 4 lijepa folikula rastu,endometrij odlican...za mene je to uspijeh jer smo dobivali svega 2 folikula.Nadam se da cemo imat lijepu js i uspjesnu implantaciju.Vidim da imamo istu stimulaciju s Menopurima i Cetrotide.🤞💪😊

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Anči 💕
    26. Listopad 2021. 16:11

MTB kako te ljepo vidjet kad uletis ovako bezveze ili s nekim pametnim savjetom..to je bas falilo 🤭 kako si nam ti? 🤗

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

ma2013 👣
    26. Listopad 2021. 16:15

Po nalazu još uvijek imam e coli, ali postoji velika mogućnost da sam ga prerano ponavljala (doktorica nije rekla da trebam čekati 7-10 dana). Sutra ponavljam i opet čekam 😅🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Cotton

Darliv i Mayra hvala na odgovorima!

Malo me zbunila moja ginicka jer mi je odmah dala tu uputnicu za humanu.. nekako sam mislila da ce me poslati vaditi spolne ili briseve, sta ja znam...

Znaci prije tog pregleda bi bilo dobro odraditi te neke pretrage? Jel onda trazim svoju gin uputnice za to ili? Mislim onda mi ih je mogla dati vec, a ona je rekla kao evo ti uputnica za humanu, tamo ces to sve odraditi i nabrojala sve te pretrage pa me to malo zbunilo 😅 

I da si sama izabrem gdje zelim ici to odraditi. Pa je onda i moje pitanje sljedece; znaci taj pregled s tom uputnicom mogu odraditi u zg u nekoj bolnici koja je za humanu reprodukciju ali i u privatnima koje imaju ugovor sa hzzo ili?

Skroz sam nova u ovome pa oprostite na svim pitanjima 😃

Stela_M

Leky

Mariaa94

mayra

Cotton

Pozdrav cure!
    s obzirom da je proslo godinu dana od pokusavanja, bila sam kod ginicke i dobila sam uputnicu a1 za konzilijarni pregled na humanoj. E sad, mene zanima sto ta uputnica sve obuhvaca i gdje to obaviti? Skroz me iznenadila s time jer sam mislila da ce me poslati na neku pretragu ili nesto, jer nisam nikakve pretrage radila do sada osim redovnih pregleda.
    Hvala!

Pozdrav, kad odes na prvi pregled dobit ces spisak koje nalaza trebas izvaditi, neke treba i partner. Mozes izvaditi hormone jer se za to ceka i do mjesec dana za nalaze. Zelim ti srecu :)

Sta rece? Mjesec dana za nalaze hormona? 😱 Sva sreca pa idem uskoro kad i akoo dobijem mengu.. nisam znala da se tolko ceka

Ovisi kad te pogodi, ako vadis hormone 3-5 dana onda moras cekati menstruaciju, itd, nije da nalaz cekas mjesec dana nego se cijeli proces rastegne.. ja krecem sa stimulacijom 04.11., zna li netko koliko puta cu morati raditi covid test? Za aspiraciju, transfer, da li jos nesto? 😮

Ne znam gdje ideš na postupak u Petrovoj prije uzimanja lijekova negativan covid test i opet prije aspiracije i ti i suprug morate test raditi za transfer nije ništa trebalo....

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    26. Listopad 2021. 16:19

Cotton

Darliv i Mayra hvala na odgovorima!

Malo me zbunila moja ginicka jer mi je odmah dala tu uputnicu za humanu.. nekako sam mislila da ce me poslati vaditi spolne ili briseve, sta ja znam…

Znaci prije tog pregleda bi bilo dobro odraditi te neke pretrage? Jel onda trazim svoju gin uputnice za to ili? Mislim onda mi ih je mogla dati vec, a ona je rekla kao evo ti uputnica za humanu, tamo ces to sve odraditi i nabrojala sve te pretrage pa me to malo zbunilo 😅

I da si sama izabrem gdje zelim ici to odraditi. Pa je onda i moje pitanje sljedece; znaci taj pregled s tom uputnicom mogu odraditi u zg u nekoj bolnici koja je za humanu reprodukciju ali i u privatnima koje imaju ugovor sa hzzo ili?

Skroz sam nova u ovome pa oprostite na svim pitanjima 😃

Da možeš u bolnicu ili privatnu polikliniku koja ima sklopljen ugovor s Hzzo, e sad mogla ti je i ona dati uputnicu za sve hormone imaš na prvoj str foruma sve što ti treba s tim da kod svog ginića obavi papu i briseve i neka ti da te nalaze i to će ti trebati... sve drugo će te na humanoj uputiti što treba još 😁 a pretrage je svakako bolje odraditi prije pregleda jer ćeš onda imati sve spremno 🤭

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.