Cotton Po meni je ispravan put kojim je krenula tvoja ginicka. Tak je i kod mene bilo. Dobila sam uputnicu za humanu, narucila se za konz, tamo mi napravili uzv i pregled i rekli sto trebam za dalje i dali uputnice (bila je rijec o Vinogradskoj).
Jer postoje neke razlike u tome sto se trazi (i koliko vrijede nalazi) plus neki primaju samo nalaze te ustanove.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Magnolia ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Zelim ti cim prije oporavak i snagu! Nadam se da dobivaš svu potrebnu podrsku!
cura koja je postala teta - 🥰🥰🥰 teta je druga mama… sad kos da postaneš prva ❤️🤞🏻❤️
Boli me glava i grlo… valjda sam nesto pokupila! Okolo je ful korone, nadam se da nije to :/
Pozdrav cure!
s obzirom da je proslo godinu dana od pokusavanja, bila sam kod ginicke i dobila sam uputnicu a1 za konzilijarni pregled na humanoj. E sad, mene zanima sto ta uputnica sve obuhvaca i gdje to obaviti? Skroz me iznenadila s time jer sam mislila da ce me poslati na neku pretragu ili nesto, jer nisam nikakve pretrage radila do sada osim redovnih pregleda.
Hvala!
Pozdrav, kad odes na prvi pregled dobit ces spisak koje nalaza trebas izvaditi, neke treba i partner. Mozes izvaditi hormone jer se za to ceka i do mjesec dana za nalaze. Zelim ti srecu :)
Sta rece? Mjesec dana za nalaze hormona? 😱 Sva sreca pa idem uskoro kad i akoo dobijem mengu.. nisam znala da se tolko ceka
Ovisi kad te pogodi, ako vadis hormone 3-5 dana onda moras cekati menstruaciju, itd, nije da nalaz cekas mjesec dana nego se cijeli proces rastegne.. ja krecem sa stimulacijom 04.11., zna li netko koliko puta cu morati raditi covid test? Za aspiraciju, transfer, da li jos nesto? 😮
Ne znam gdje ideš na postupak u Petrovoj prije uzimanja lijekova negativan covid test i opet prije aspiracije i ti i suprug morate test raditi za transfer nije ništa trebalo….
U Kbcri sam, joj hvala ti zbunila su me ta tri testa, a jedan je onda za muza, prvi proces nam je pa smo uzbuđeni 😁
Cotton idi prvo na konzultacije pa neka te pogledaju i kazu ti sta treba, da se upoznas sa procesom, biti ce ti manje zbunjujuce vjeruj :)
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Hej cure, samo da javim da sam ja rodila, bilo je kratko ali jako teško ili sam se ja uzivila da je tesko😬, bilo je nekih komplikacija na kraju poroda, ali zaboravit cemo ih. Nepuni 38tt, cim sam dosla na hitni prijem ubacili su me u boks i nakon 7 h sam rodila.
Cestitam od srca...😊 brz oporavak 😇
👩 31 god. - nalazi svi uredni
🧔 33 god. - asthenozoospermia
KBC Osijek
10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
12.2021. IVF - klomifen
01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏
Magnoli.ja predivno, čestitam od srca 😇🎉
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Pozdrav cure!
s obzirom da je proslo godinu dana od pokusavanja, bila sam kod ginicke i dobila sam uputnicu a1 za konzilijarni pregled na humanoj. E sad, mene zanima sto ta uputnica sve obuhvaca i gdje to obaviti? Skroz me iznenadila s time jer sam mislila da ce me poslati na neku pretragu ili nesto, jer nisam nikakve pretrage radila do sada osim redovnih pregleda.
Hvala!
Pozdrav, kad odes na prvi pregled dobit ces spisak koje nalaza trebas izvaditi, neke treba i partner. Mozes izvaditi hormone jer se za to ceka i do mjesec dana za nalaze. Zelim ti srecu :)
Sta rece? Mjesec dana za nalaze hormona? 😱 Sva sreca pa idem uskoro kad i akoo dobijem mengu.. nisam znala da se tolko ceka
Ovisi kad te pogodi, ako vadis hormone 3-5 dana onda moras cekati menstruaciju, itd, nije da nalaz cekas mjesec dana nego se cijeli proces rastegne.. ja krecem sa stimulacijom 04.11., zna li netko koliko puta cu morati raditi covid test? Za aspiraciju, transfer, da li jos nesto? 😮
Meni su rekli 3 testiranja.
Prije 1.uzv i podizanja lijekova, zatim prije aspiracije i prije transfera
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Pozdrav cure!
Hvala!
Za aspiraciju vadis vadis test, za transfet mislim da ne treba, ja nisam stigla do transfera pa ne znam, ali su cure govorila da se nisu testirale.
Ne znam koji sam vadila nalaz hormona ali znam da se dugo cekalo.
KBC Osijek
12.2021. IVF - klomifen
Prijavljujem da sam obavila 1.uzv i danas krećem s 💉, držite fige 😬
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Prijavljujem da sam obavila 1.uzv i danas krećem s 💉, držite fige 😬
Sretnoo😊
KBC Osijek
12.2021. IVF - klomifen
Darlivjajovod ide van zbog hydrosalapinxa?
Imala sam mucnine od nekog 6 tt do sada , a sada cu uci u petanesti. I to fest, sa gratis zgaravicom. Sve bih opet ponovo ako treba samo da dodje ziva i zdrava ❤
Da, da, sad je bas vidljivo prosirenje i zamucenje.. Ma sretna sam da imam neke datume i krecem, vec je prosla godina od zadnjeg ivf-a..
Vec petnaesti, stvarno vrijeme leti.. I neka mucnine uskoro stanu, iako bi sve istrpili za te male mirisljave buhtlice ipak se nadam da ti stize mirnije razdoblje 🥰😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji