Ajmeeee, koliko lijepih vijesti i prekrasnih beta 🤩 cestitke svima!!
Mene zanima sto ste od dodataka pile i nakon transfera? Nitko mi nista nije rekao pa ni ne znam dal se preporuca nastavit recimo s folnom, d vitaminom...
I prijavljujem totalno ludilo koje pripisujem utricima 🤭 budenje usred noci s nekim strahom da nisam vise PUPO i tak 😩 vrlo neugodno.
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Mayra prije da ti je to sve od utrogestana. Ja sam dobila tek 6i dan nakon sto sam stala s koristenjem utrica
M_G sve smo nazalost u tim strahovima,tocno znamo kako ti je... ja pijem aktivnu folnu plus,prenatal, andol,utrogestan vag,vit d u spreju, i magnezij direkt
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Zvala sam ja na kraju u Zagreb. Jer nalaza još nema. Nalaz je gotov ali nije potvrđen od strane doktorice pa mi ne može reči dal je uredan. 🤯
Stavit će ga pod prioritet, pa možda danas ili sutra. 🤯🤯
Živjelo naše zdravstvo.
ma2013 na hzjz su ti uzorci? U rockefellerovoj? Ako jesu,ja ti mogu pogledati rezultate ako hoćeš.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Zvala sam ja na kraju u Zagreb. Jer nalaza još nema. Nalaz je gotov ali nije potvrđen od strane doktorice pa mi ne može reči dal je uredan. 🤯
Živjelo naše zdravstvo.ma2013 na hzjz su ti uzorci? U rockefellerovoj? Ako jesu,ja ti mogu pogledati rezultate ako hoćeš.
Imaš kakav kontakt? :)
Da ti pošaljem podatke? :)
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Pozdrav cure!
s obzirom da je proslo godinu dana od pokusavanja, bila sam kod ginicke i dobila sam uputnicu a1 za konzilijarni pregled na humanoj. E sad, mene zanima sto ta uputnica sve obuhvaca i gdje to obaviti? Skroz me iznenadila s time jer sam mislila da ce me poslati na neku pretragu ili nesto, jer nisam nikakve pretrage radila do sada osim redovnih pregleda.
Hvala!
Živjelo naše zdravstvo.ma2013 na hzjz su ti uzorci? U rockefellerovoj? Ako jesu,ja ti mogu pogledati rezultate ako hoćeš.
Imaš kakav kontakt? :)
Da ti pošaljem podatke? :)
ljiljanak490@gmail.com
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Pozdrav cure!
s obzirom da je proslo godinu dana od pokusavanja, bila sam kod ginicke i dobila sam uputnicu a1 za konzilijarni pregled na humanoj. E sad, mene zanima sto ta uputnica sve obuhvaca i gdje to obaviti? Skroz me iznenadila s time jer sam mislila da ce me poslati na neku pretragu ili nesto, jer nisam nikakve pretrage radila do sada osim redovnih pregleda.
Hvala!
Pozdrav :)
Na tom pregledu će ti najvjerojatnije dati popis sto sve od pretraga trebas napraviti, ali ako imas vremena do tog pregleda mozes si napraviti neke osnovne pretrage poput pape, brisa, hormona 3. do 5. dan ciklusa, spermiogram, pa ce u tom slucaju dr na pregledu neki uvid u stanje za pocetak..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Draga darliv ja sam na komplikacijama u trudnoci. Raste stomak, mucnine nestaju zadnjih 4,5 dana i mogu ti reci da je to bilo bas neugodno. Jedva cekam to zaboraviti kada vidim svoju mrvicu.
Danas sam imala nekoliko sati grceve kao menstrualne, bas sam se zabrinula. U petak je pregled ali nadam se da je to od rastezanja maternice i da je sve ok. Jesi ti obavila svoje konzultacije?
maslačakxx, nemoj piti čaj od lista maline, on se pije tek pred kraj trudnoće jer olakšava i potiče porod. Sad ga ne smiješ piti 😘
💔💔💔
Dragadarlivja sam na komplikacijama u trudnoci. Raste stomak, mucnine nestaju zadnjih 4,5 dana i mogu ti reci da je to bilo bas neugodno. Jedva cekam to zaboraviti kada vidim svoju mrvicu.
Danas sam imala nekoliko sati grceve kao menstrualne, bas sam se zabrinula. U petak je pregled ali nadam se da je to od rastezanja maternice i da je sve ok. Jesi ti obavila svoje konzultacije?
Uf, jesi i prije imala mucnine ili su sad krenule? I vidim u potpisu stize mala secerusa 😍
Obavila jučer, ipak jajovod ide van, imam zakazanu laparoskopiju i histeroskopiju sredinom siječnja i onda bi u ožujku trebala u postupak...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji