Maslačak ja tek sad kuzim da imas pregled danas 🤦🏽♀️ sretnooo i da konalno vidis jel curica ili je nešto naraslo 🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bok cure, družila sam se s vama prije. Ugl u 4.mj trebali smo prvi put pocet sa potpomognutom, ali bila sam pozitivna na covid pa smo morali odgodit za 8.mj. U 8.mj sam imala pozitivan test, ali nazalost bila je biokemijska. Evo sad se nadam da cemo napokon u 1.mjesecu pocet. Nalazi su nam svi super, tako barem kazu, ali ono sto sad mene kopka je kinetika spermija. Svi konstantno govore da je spermiogram odlican i nikad nismo to proučavali ali sad vidim da je kinetika 3- pa me zanima sta to znaci ako znate i predstavlja li to problem. Puno hvala i sretno svima 😘😘
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Maslačak ja tek sad kuzim da imas pregled danas 🤦🏽♀️ sretnooo i da konalno vidis jel curica ili je nešto naraslo 🤭🤭
🤣🤣
Ovo je izvanredni za umirenje mame i tate, a redovni mi je 15.11. :)
Hvalaa 😍
Juj na moj rođendan 🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobro jutro cure, danas tek popodne radim i izludujem se čitanjem simptoma iako sam 5-ti put nakon ET i znam da su svi simptomi u ovoj fazi od terapije… no glava ne moze protiv sebe! Mislim da mi je od stresa pao imunitet, trckalica na wc nocas i jutros, glavobolja i pecka me grlo! Drugo je sve sad stalo i grudi i trbuh… vjerojatno vise nema tragova stoperice ili decapeptyla…. Ne znam kako cu prezivjeti do petka za betu …. Ne mogu vise mantrati da sam trudna, neki osjecaj da je opet nista prevladava…
Curama na pozitivnom testu i betama zelim sve dalje skolski 💜
MaslacakX sretno na pregledu danas 🤞🏻🌸
Maria94 stvarno ne znam, kazu da ovi neki testovi mogu detektirati i 5 dana ranije trudnocu! Drzim 🤞🏻 da je test pozitivan! Testiraj opet za 2 dana!
MaslacakkX ih da bar je simptom…. Nema druge nego cekati betu koliko god je to tesko psihicki! Ali prođe…
Anchy mozda se pratimo da 🤗
Lindsay kako si ti? Jel pupo raste? Radis ili si na bolovanju?
Nikitta zagrljaj 💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Dobro jutro cure, danas tek popodne radim i izludujem se čitanjem simptoma iako sam 5-ti put nakon ET i znam da su svi simptomi u ovoj fazi od terapije… no glava ne moze protiv sebe! Mislim da mi je od stresa pao imunitet, trckalica na wc nocas i jutros, glavobolja i pecka me grlo! Drugo je sve sad stalo i grudi i trbuh… vjerojatno vise nema tragova stoperice ili decapeptyla…. Ne znam kako cu prezivjeti do petka za betu …. Ne mogu vise mantrati da sam trudna, neki osjecaj da je opet nista prevladava…
Curama na pozitivnom testu i betama zelim sve dalje skolski 💜
MaslacakX sretno na pregledu danas 🤞🏻🌸
Pa znas da je mene proljev copio u neko doba noci tako da je to suuuuuper znak ❤ jedini simptom koji sam ja osobno imala, mislim da je bio na 5tt dnt i tad sam radila test i bila slaba sjenica, a na 6ti dnt prava sjena. Drzim fige da je i tebi tako ❤❤❤❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Kad sam budala koja radi testove kad ne treba, sad samu sebe spustam na zemlju da se ne veselim jer cu se razocarati ako ne bude nista umjesto da sam cekala ako mi kasni pa onda jedan test i to je to 🥺 Jedan sam radila ujutro rano i vidjela nesto ali reko oci me varaju i sad glupaca napravim jos jedan i vidim je malo jace, bez da ga izokrecem i skiljim. Ali necu se nadati, znaju i testovi zeznut 😬
A zato nam ne saljes sliku? Pa mi smo ovdje ovisne o testovima 😂😂😂 ako vidis crtu bez d skiljis, ja ti cestitam ❤❤❤❤❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Joka juhuu, baš mi je drago zbog tebe 😍😍
Asli i Tweety dobro ste me sjetile magnezija, nije mi nikako dr spominjala, a nisam ja pila ni prenatale redovito ispočetka zbog povraćanja, a sad ću počet magnezij jer od jučer baš imam grčeve, noćas sam se probudila s mišlju da sam dobila, a onda se sjetila da ne bi tribala hahah
Jeeedva čekam pregled danas, a sad ću odma čaj od lista maline jedan popit i magnezij šumeći neki imam.
Meni to nije spominjala nikako jer sam imala skroz zanemarive grčiće. A sinoć mi je bilo žao da nemam normabel jedan doma da malo popusti to stezanje.
Al cilu noć sam osjećala valiće i otkucaji su stalno super, mene baby watcher spašava inače bi hodočastila po gin ord na uzv-e 🤣
Kachusa ja se nadam da je beta dobra, ne možeš ništa nego virovat u svoju bebicu i čekat drugu betu pa uzv. Da je ne daj Bože sad biokemijska, a od srca ti želim da nije nego bokun bebe ♥️♥️, utješi se time šta iza biokemijske jako često uslijedi zdrava trudnoća i da su one obično dobar znak za dalje.
Ej, ali magnezij uzmi direkt! Ove sumece ti nece puno pomoc.. Sretno na pregledu i da se danas uspije vidjeti tko nam stizeeeee 🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Pokusavam uslikat svim silama ali se toliko tresem i jos sam na poslu, zaklanjam da nitko ne vidi 😂 hvala ❤️❤️❤️iako se ne nadam posto sam vec s clearblue testom imala crtu koja se pokazala odma onak ekspresno i vidjeli smo je i ja i muz bez posebnog svijetla i na udaljenosti laganoj pa na drugom nisam imala nista, bijel skroz tako da imam losa iskustva 🙄 ovo je kinez i njih sam prije koristila, nikad nisam imala problema s njima ma ni da bi evaporacijsku pokazali i sad ovo 🥺 necu dizat frku dok ne bude kasnila menga 😁
A sto nebi betu vadila? 😈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji