Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    25. Listopad 2021. 21:26

Maslačakxx

Tweety88🐞

Asli, Maslacak, sad ste me umirile. Nisu ni kod mene ta probadanja jaka, samo su mi se u zadnje vrijeme ucinila ucestalija pa sam se malo zabrinula. I slazem se, bas je lijepo podijeliti simptome s nekime, odmah se nekako umiris :). Jeste se vi prikljucile u onu whatsapp grupu trudnica?
    Maslacak super sam ti, osjecam se odlicno, kao da nisam trudna, samo mi trbuh raste i povremeno nesto probada, steze i tako to. Svakom za pozeljeti 🤩. I malog sam pocela cesce osjecati tako da mogu reci da bas uzivam 🥰. Neka tako i nastavi.
    Jako mi je drago da je tebe napokon bar povracanje popustilo 💪🏻

Nisam se priključila, ni nez za to haha
    Ja dosta slabo osjećam pokrete, kako mi je posteljica sprijeda. Osjetim često neke leptiriće, al nije nekog jakog intenziteta.. Nadam se da će jače počet lupat, da je konkretnije malo haha

Ma nije ni kod mene to jako, ali stvarno kuzim da je beba. Meni je posteljica naprijed i dr mi je rekla da cu za tjedan dva pocet jace osjecati tako da se nemoj brinuti. Sad osjetim kao male trzajeve. Nesto kao kad se pod morem masiras s valovima koje si sam napravis rukama, to mi je najbolji opis 😆

💛🧡

Hope33
    25. Listopad 2021. 21:42

Asli, Maslacak, Tweety, ja sam u 23 tj, isto su me ta strecanja kao bockanja u rodnici prepala tamo negdje oko 16 tog tj je to pocelo, pa su me iskusne smirile i rekle da je to normalno😀

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Anči 💕
    25. Listopad 2021. 21:53

Šesnica gdje si nam? Nadam se da je transfer dobro prošao 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• bajka
    25. Listopad 2021. 21:55

Dobar dan, žene!
    Priključujem se ovom timu hrabrih budućih mama. I ja sam jedna od vas. 
    Svi su nam nalazi u redu, ali već 3 godine nemamo sreće. 
    U rujnu smo bili na prvoj neuspješnoj inseminaciji na VV kod dr. Pavan Jukić (za bolnicu samo pohvale) i u studenom idemo na drugu.
    Koliko inseminacija rade na VV prije IVF-a, sve četiri ako je sve u redu ili ne forsiraju skroz? Ako netko zna! 🙏
    Hvala i sretno svima! 💖

• Bajkica
    26. Listopad 2021. 07:07

Dobro jutro curice! Čestitam trudnicama 💗💗, i sretno svima koje danas nešto imate.
    Ja sam 8dnt i prijavljujem da sam se sva ispuhala, cice više ne bole. Tako da, bojim se da mog malog borca nema u trbuščiću. Naravno, još se nadam jer ja ipak volim roze naočale, ali kod mene su ovo obično znaci mengice koja dolazi...

👨 39 👩38
    👨oligoasthenozoospermia
    👩 AMH 8, ostalo uredno
    8 mjeseci pokušavanja, Vinogradska
    02/2021 MPO u prirodnom ciklusu - nema jajne stanice
    03/2021 MPO u prirodnom - jedna jajna stanica, vraćen trodnevni embrij, beta: 0
    06/2021 MPO stimulirani: Bemfola, Cetrotide - 4 jajne stanice, 2 zrele, 2 oplođene, vraćena 2 trodnevna embrija, beta=0
    10/2021 - MPO stimulirani: Pergoveris 300, Cetrotide, 1 stanica dobivena i oplođena, beta 0

Anči 💕
    26. Listopad 2021. 07:07

malala

Cure, izbacilo mi sad na fejsu čajeve sestre Ljubice. Ima li koja iskustva? I koji točno čaj je za začeće? Mi nemamo dijagnozu, probala sam već vrkutu, inovo, gynositol, matičnu,…. mogu još i taj čaj. Kad je bal, nek je maskenbal. 😁

Znam da se pisalo da je najbolje nju direktno kontaktirat i objasnit situaciju i onda ti ona kaze sta da piješ..
    Ma evo bolje smo.. 😅

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    26. Listopad 2021. 07:16

Dobro jutro cure 🤗
    Za danas nemamo ništa upisano pa sretno ako koja ipak nešto ima 🤗🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Tweety88🐞
    26. Listopad 2021. 07:58

Hope hvala na podijeljenoj info, svima nam je sad sigurno lakse 😅.
    Maslacak javi nam kako je prosao pregled svakako 🤗
    Asli jel pijes Mg? Meni je dr povecala dozu na zadnjem pregledu bez da sam imala grceve. Znaci sad osim Novalaca pijem i Solgarov Mg citrat.

💛🧡

Joka95
    26. Listopad 2021. 08:21

Jutro cure, ja nocas piskila po testu i vidi se svijetla testna crta. Pa se nadam da ce i sutra potamniti 🙏 ❤ 
    Zivim u nadi. 🍀❤ 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

ma2013 👣
    26. Listopad 2021. 08:26

Joka95

Jutro cure, ja nocas piskila po testu i vidi se svijetla testna crta. Pa se nadam da ce i sutra potamniti 🙏 ❤
    Zivim u nadi. 🍀❤

🤞🍀🍀❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.