Curke, znam da se pisalo već 300x o suplementima, čak sam uhvatila da se komentira NutriNano, ali ne mogu naći sad. Dobila sam preporuku od dr za suplemente: "CQ10 200 mg, Curcumin, NutriNano, Omega 3". Nije li NutriNano ustvari CQ10? Malo sam zbunjena…
Ima tko komentar na ovo? 🙆🏼♀️😬
Ne znam jel ti budem tocno odgovorila, ali da, mislim da si u pravu. Bilo je govora o tom NutiNan Q10, i mislim da smo dosle do zakljucka da je prilicno skup za kolicnu Q10 konezima kojeg sadržava. Nekih 30mg ili nekaj tak, a preporucena dnevna doza je zapravo 400-600 mg. Pa cure uzimaju jeftiniji i piju po 3-4 tablete. Tak sam bar ja. Ako sam u krivu nek me isprave🙃.
I da nadodam,imas na prvim stranicama koj q10 je bolji. Postoji razlika između ubiquinola i ubiquinona pa si pogledaj 😊. I sad vidim da sam napisala NutiNan umjesto NutriNano🙈😂. Pardon🙈🙃.
Hvala ti da, ma zbunilo me to što piše i q10 i nutrinano, pa si mislim mozda ima neka caka..
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
I da, pretraga nije pljuga.. ja sam je radila u anesteziji .. sve sto ne moram osjetit, necu
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Da vam javim iskustva iz Podobnika. Znaci evo bez teksta. Podobnik/vs ivf poliklinika NEUSPOREDIVO. Ok mozda bolje ovako. dr Alebic/dr Maricic. Znaci za dr M nista lose, ali ni nista dobro. Opcenit pristup pacijentima, univerzalna terapija za sve po proncipu ajmo probati. Ako zelis dodatno sve radis i moras sama.
Dr Alebic. Znaci ja sam u soku. Bila sam na konzultacijama 1.45 h. Jedini koji je isao dublje traziti uzrok i rekao je da kod mene bas MORA postojati razlog zasto ne mogu ostvariti trudnocu. I da ja NE mogu biti idiopat. Poslao me napraviti jos sto pretaga za imunilogiju i vidimo se prvi dan ciklusa za pocetak stimulacije. Bakterije Ne, ne i ne i NISU OK U POSTUPKU , za razliku od ivf poliklinike, i u njihovom slucaju idemo na freez all. Ici cemo i sa decortinom i sa intralipidnom i treci dan ciklusa cemo se jos sve dogovoriti. Apsolutno savrsene konzultacije sa kojih sam otisla ciste glave i mirna, jer sam vidjela da napokon netko ide u individualnom smjeru i samo sa tvojim osobnim potrebama. Jer prvo sto je rekao da sam ja u 5% pacijentica koje je ikada imao sa ovom situacijom i mojom anamnezom kod kojih ne moze biti da se ne zna razlog nemogucnosti trudnoci. I da cemo ga naci. Meni je to dovoljno. Jedina mana/ajmo rec mana, za mene je mana (jer sam htjela blizance 😅😇) je ta da on nikada ne vraca 2 embrija!! Al bas nikada iako su meni vracali svaki puta dva i beta je bila 0, on tvrdi da su vece sanse da se primi jedan, i da je najbitnije iznijeti zdravu trudnocu a ne roditi prijevremeno, ili nedaj boze da jedan blizanac bude bolestan(a z ti su vece sanse jer postejica uz dva emrija ne ide uvijek prirodnom selekcijom ) Tak oda to ustvari nije mana, ali eto meni je mali minus. Al sve u svemu NE idem od njega nikada. Jer ovo je pristup koji svaka od nas zasluzuje. Tako da svaka preporuka!
Lita, hvala ti na preporuci, stvarno zvuči super! Baš ću malo istražiti to vraćanje 1 vs 2 embrija, zanimljivo. U svakom slučaju, meni nije jasno da nema svaki dr koji se ovim bavi takav pristup, razumijem da bude gužva, da se čovjek istroši pa nema uvijek jednako energije za svakog, itd. Ali meni bi svaka pacijentica bila izazov, da i sama napredujem otkrivajući nešto novo, možda sam ja neki utopist, ali ne kužim u čem je fora da se uvijek gura isto i onda ti još idu na živce ove kod kojih to ne uspijeva jer ti kvare prosjek (ne mislim na dr. M jer nisam bila kod njega nego općenito što sam iskusila drugdje).
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Jutro svima😊
Angeleyes, ne znam gdje si, al u St na nuklearnoj nakon vađenja ostaviš kuvertu za komentar nalaza na osnovu kojeg ti dr opce prakse moze propisati terapiju. Napisi da si u postupku ili priloži nalaz mpo doktora.
Super, idem sutra. Tako su mi i rekli, da napomenem da je za postupak pa to ide sve brze. Puno hvala 🥰
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Iris, slazem se. I ja sam takav tip, i dozivjela bi sve kao izazov. Al kuzim i njih. Meni je dr M jednom orilikom ovako rekao. ‘Nismo ni mi sto smo nekad bili, nije da ne zelim pomoc, ali jednostavno ne stignem jer sam nakrcan pacijenticama,” ne branim ih. Iz razliga sto ako je tako onda ne mozes uzimati novce i govoriti da ste najbolji i da ste 100 posto u svakoj pacijentici. Radi samo preko hzzo, neka ih onda drzava placa, pa to ima smisla, a da mi koristimo postupke kao u dezavnim bolnicama. Ako su vec nakrcani. Pa barem i mi imamo koristi, jer je cinjenica da imaju bolju opremu od drzavnih bolnica i bolje embriologe, ali ostali sustav je malo zakazao. Ne samo njima. Vjerovatno svima koji rade pola/pola.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Iris, slazem se. I ja sam takav tip, i dozivjela bi sve kao izazov. Al kuzim i njih. Meni je dr M jednom orilikom ovako rekao. ‘Nismo ni mi sto smo nekad bili, nije da ne zelim pomoc, ali jednostavno ne stignem jer sam nakrcan pacijenticama,” ne branim ih. Iz razliga sto ako je tako onda ne mozes uzimati novce i govoriti da ste najbolji i da ste 100 posto u svakoj pacijentici. Radi samo preko hzzo, neka ih onda drzava placa, pa to ima smisla, a da mi koristimo postupke kao u dezavnim bolnicama. Ako su vec nakrcani. Pa barem i mi imamo koristi, jer je cinjenica da imaju bolju opremu od drzavnih bolnica i bolje embriologe, ali ostali sustav je malo zakazao. Ne samo njima. Vjerovatno svima koji rade pola/pola.
Pa da, kužim da je to možda zbog toga što su nakrcani, ali nije mi to baš neki izgovor. Da mi same istražujemo, same si dijagnosticiramo, same odlučujemo što napravit, ne možeš se nikom samo prepustit i onda to još skupo platiš. Baš sam umorna od toga...
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Roxy, ma2013 ❤️❤️❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Miss Ivy Ajme napokoon🥳🥳🥳🥳🥳🥳🔝
Ja sam nesto pocela smedarit/krvarit pa sam prestala pit duphaston (pijem ga da izazovem mengu i to prvi put i zivotu). I evo onda nikako da krene menga🙈 A uz to prehladena ko pas, uzas zivi. Imam 37.5, radim (od doma), strgana. Isla jutros na brzi test i negativan je. Fakat je neka zesca prehlada onda.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Miss Ivy mozda da probas sad floru plus od omni biotic. Kad sam ja morala piti tonu antibiotika to mi je dao doktor da popijem tih 10 kesica prije prvog transfera da dovede floru u red ☺️ Pa ako trazia sta za floru moja topla preporuka.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Ribic mislim da si ti pitala. Danas je bilo 5 antralaca. Rekao mi je da se kod mene ide na kvalitetu a ne na kvantitetu. Polip potvrdjen (krajem 7mj ga nije bilo). Sutra moram zvati IFV polikliniku jer je rekao ako UTZ nije cist da se ne radi 21dc nego ranije pa da ih obavjestim. Iskreno, malo me smirio sta se tice nalaza jer je rekao da niti prije nije bio dobar🤣 I dodao da po mojim jajnicima ne bi rekao da su tako losi nalazi pa me i to tjesi malo😁
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji