Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    19. Listopad 2021. 14:29

Kacusha
    Znaci meni je rekao NE, za vracanje, nikome, e sada, mozda stvarno ima razumijevanja za starije od 37. Hm. Iskreno al kada sam zbrojila dva i dva nije mana. Ako se treba taj primiti kojeg nije stavio, primiti ce se na fetu. Tako da.. 🥰🥰
    Za intralipidnu je rekao ovako, da je ti sam slucajno skuzio sa jednom pacijenticom iz praha, koja je 10 god imala neuspjesne postupke i rekao ajmo probati, i tada je ostala trudna. Koliko sam shvatila niti oni ne znaju kako djeluje niti zasto, ali kod zena koje imaju neke imunoloske probleme djeluje. Ne zna objasniti zasto masti djeluju al djeluju. Eto. Meni ce ici sa decortinom u kombinaciji jer kaze da je tako djelotvornije, jer je decortin bas za rusenje imuniteta. Meni je i sada radio utz da vidi situaciju jer sam imala biokemijsku, ali raditi ce mi i 3dc kada ce mi dati i protokol i odmah uzmem lijekove i krecem taj dan sa pikanjem. Ja stvarno preporucam svima konzultacije jer! Eto jer je cudo. On je jedini doktor koji mi je rekao da imaju takav laboratorij da su kod njih uvjeti u labu i mojoj maternici isti, i da oni nikada ne vracaju zametke 3dan (kao ni danska i slo) jedino bas kod starijih zena kada vide da drugacije ne ide, jer ne zele davati nadu bzvz ako zametak nije bas ok. Sto je po meni i ok. Iskreno svaka preporuka

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    19. Listopad 2021. 14:32

Sto se tice imuno pretraga slikam ti navecer. Meni nije davao neke koje su tu od rodenja tipa trombofilija i jer imam dvoje djece pa je nemoguce da je to, vec samo one koje mogu nastati. Rekao mi je da ANA nije dovoljna i da je on skoro siguran da ce mi Ana biti negativna a ovo drugo pozitivno

9 oplodeno 🥰🤞

Arnoldica
    19. Listopad 2021. 14:35

Kacusha🍁🍂

Arnoldica

Joka95

Arnoldica znas da ih je vecina prije bete malo prokrvaruckala
    Miruj i odmaraj. Ne radi nista. Jeli koristis progesteron?
    Znam da je inace 7 do 8 dan kao implantacijsko
    Sad ne znam jesam li u pravu sto se tice transfera da je tako

Da, imam duphaston i utriće. Ne znam, baš sam tužna sada

Probaj se malo smiriti iako znam da to nista ne znaci… Jel ide stalno ili malo? Drzim fige da je sve ok 🥰😘

Pa ne ide puno, nisu nikakvi izljevi krvi i slično, baš je ultra svijetla krv tj više roskasta. Bude na ulošku i na papiru. Od onda kad sam primjetila ide, ali lagano. Ne znam sta bi mislila. Ne izgleda dobro 😔

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Rainbow_Hope 🌈
    19. Listopad 2021. 15:06

Arnoldica 🤞 da je implantacijsko 
    ja se isto pokušavam smiriti jer sam saznala da sam u pet i sub bila u bliskom kontaktu s korona pozitivnom osobom, a sutra trebam krenuti s pikanjem... Imam još nešto antitijela od preboljenja i koliko znam, reinfekcije su jako jako rijetke, a moje zdravlje trenutno nikad bolje, ali idem za svaki slučaj ujutro na PCR, držite fige 💪 Baš mi je to stvorilo dodatni stres

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Lita.1234
    19. Listopad 2021. 15:14

Nikitta bas mi je drago da si se javila. ❤️ Drago mi je da ne ispada subjektivno, jer stvarno mi se cini da je takav prema svakoj! Jer uostalom ja sam mu nitko i nista. Nadam se da ces dobiti svoje zeleno svjetlo ❤️❤️🥰

Iskreno, napravila sam listu u wordu od tri stranice, sa pitanjima, natuknicama i svime, na kraju nisam ni otvorila. Jer doslovno mi je rekao sjedni, i on me vodio kroz sve sa pitanjima i dosao do svakog djela cak i vise nego sam ja zapisala. Znaci kod dr M bi uvijek ja morala propitkivati i voditi razgovor, a on bi samo rekao recite sto vas muci 🤯🤯 
    Alebic me pitao neka pitanja koja su mi se skroz cinila nebitna i nitko ih ne pita, tipa koliko mi mama ima godina, koliko djece i sa koliko je rodial zadnje dijete. Jer da iako svi misle da to nema veze da nismo svjesni koliko plodnosti nasljedujemo od mame. Znaci mene je moja mama rodila sa 34 i ja sam joj zadnje dijete a ja imam 33 i da to to OGROMAN plus jer sam u njenim godinama i da genetika cini cuda i da imam velike sanse. Ili tipa da li mi za vrijeme menstruacije ispadaju veiki komadi. Znaci to me nitko nije pitao a imala sam period kada su bili ogromni ugrusci. Itd.. tako neske stvari.. uglavnom, doktor kod kojeg ti ne trebaju pripreme i word. Mislim da primjer od NIKITE sve govori. 10 godina nalaz i pretraga ❤️
    Cijena cijelog postupka sa lijekovima je cca kao i svuda i kao u ivf pol cca 15000.. al ponavljam i tvrditi cu uvijek. Tretman neusporediv. I nema veze sa kavom i kroasanom 😜

9 oplodeno 🥰🤞

⭐ Miss_Ivy ⭐
    19. Listopad 2021. 15:33

Arnoldica nadajmo se da se bebica gnijezdi i da je puknula koja žilica. Dok je malo dobro je. Ja znam da cu u iducem fetu sigurno provjeroti progesteron ako cu imati pozitivni test. Mozda da ga vadis ujutro? Ja nemam iskustva puno, ali to ne moze naškoditi.. Miruj, i samo pozitivno 😘🤗

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Arnoldica
    19. Listopad 2021. 15:36

Lita baš mi je drago da te oduševio. Vidim da si jako pozitivna u vezi svega. Nadam se da ćete otkriti uzrok zašto ne ide
    Rainbow držim 🤞 da bude negativan.
    ...
    Cure a jeste vi imale implantacijsko i ako jeste kako je izgledalo? Ne znam ništa o tome pa ne znam procijeniti jel bi moglo biti ili ne. 

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Arnoldica
    19. Listopad 2021. 15:41

⭐ Miss_Ivy ⭐

Arnoldica nadajmo se da se bebica gnijezdi i da je puknula koja žilica. Dok je malo dobro je. Ja znam da cu u iducem fetu sigurno provjeroti progesteron ako cu imati pozitivni test. Mozda da ga vadis ujutro? Ja nemam iskustva puno, ali to ne moze naškoditi.. Miruj, i samo pozitivno 😘🤗

Baš sam ga planirala izvaditi u petak uz betu. Vidjet ću kako će biti do navečer pa možda odem i ranije🤷

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Garawa¤
    19. Listopad 2021. 15:44

Arnoldica

Cure a jeste vi imale implantacijsko i ako jeste kako je izgledalo? Ne znam ništa o tome pa ne znam procijeniti jel bi moglo biti ili ne.

Ja osobno ga nisam imala..ali ono što sam pročitala o njemu je..da može biti od svijetlo roza do tamno smeđe boje..ovisi nakon koliko izlazi iz tijela.. da može potrajati i do 3 dana ali da ne bi trebalo biti obilno..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kacusha
    19. Listopad 2021. 15:49

Arnoldica

Kacusha🍁🍂

Arnoldica

Joka95

Arnoldica znas da ih je vecina prije bete malo prokrvaruckala
    Miruj i odmaraj. Ne radi nista. Jeli koristis progesteron?
    Znam da je inace 7 do 8 dan kao implantacijsko
    Sad ne znam jesam li u pravu sto se tice transfera da je tako

Da, imam duphaston i utriće. Ne znam, baš sam tužna sada

Probaj se malo smiriti iako znam da to nista ne znaci… Jel ide stalno ili malo? Drzim fige da je sve ok 🥰😘

Pa ne ide puno, nisu nikakvi izljevi krvi i slično, baš je ultra svijetla krv tj više roskasta. Bude na ulošku i na papiru. Od onda kad sam primjetila ide, ali lagano. Ne znam sta bi mislila. Ne izgleda dobro 😔

Pa meni to djeluje kao implantacijsko, ako je skroz svijetlo rozo? Znam da su tako cure opisivale. Hrabro do bete 🌈🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.