MTB da, u obje trudnoce. Zato sam sad i bila hospitalizirana u 31.tjednu, cerviks mi je bio 14mm i u za 2 tjedna sam se otvorila na 2 prsta. Primila sam RDS profilaksu i bila na tokolizi mjesec i po.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Arnoldica… ne znammm.. 😳 u soku sam
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Arnoldica znas da ih je vecina prije bete malo prokrvaruckala
Miruj i odmaraj. Ne radi nista. Jeli koristis progesteron?
Znam da je inace 7 do 8 dan kao implantacijsko
Sad ne znam jesam li u pravu sto se tice transfera da je tako
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Da, imam duphaston i utriće. Ne znam, baš sam tužna sada
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Da vam javim iskustva iz Podobnika. Znaci evo bez teksta. Podobnik/vs ivf poliklinika NEUSPOREDIVO. Ok mozda bolje ovako. dr Alebic/dr Maricic. Znaci za dr M nista lose, ali ni nista dobro. Opcenit pristup pacijentima, univerzalna terapija za sve po proncipu ajmo probati. Ako zelis dodatno sve radis i moras sama.
Dr Alebic. Znaci ja sam u soku. Bila sam na konzultacijama 1.45 h. Jedini koji je isao dublje traziti uzrok i rekao je da kod mene bas MORA postojati razlog zasto ne mogu ostvariti trudnocu. I da ja NE mogu biti idiopat. Poslao me napraviti jos sto pretaga za imunilogiju i vidimo se prvi dan ciklusa za pocetak stimulacije. Bakterije Ne, ne i ne i NISU OK U POSTUPKU , za razliku od ivf poliklinike, i u njihovom slucaju idemo na freez all. Ici cemo i sa decortinom i sa intralipidnom i treci dan ciklusa cemo se jos sve dogovoriti. Apsolutno savrsene konzultacije sa kojih sam otisla ciste glave i mirna, jer sam vidjela da napokon netko ide u individualnom smjeru i samo sa tvojim osobnim potrebama. Jer prvo sto je rekao da sam ja u 5% pacijentica koje je ikada imao sa ovom situacijom i mojom anamnezom kod kojih ne moze biti da se ne zna razlog nemogucnosti trudnoci. I da cemo ga naci. Meni je to dovoljno. Jedina mana/ajmo rec mana, za mene je mana (jer sam htjela blizance 😅😇) je ta da on nikada ne vraca 2 embrija!! Al bas nikada iako su meni vracali svaki puta dva i beta je bila 0, on tvrdi da su vece sanse da se primi jedan, i da je najbitnije iznijeti zdravu trudnocu a ne roditi prijevremeno, ili nedaj boze da jedan blizanac bude bolestan(a z ti su vece sanse jer postejica uz dva emrija ne ide uvijek prirodnom selekcijom ) Tak oda to ustvari nije mana, ali eto meni je mali minus. Al sve u svemu NE idem od njega nikada. Jer ovo je pristup koji svaka od nas zasluzuje. Tako da svaka preporuka!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ja osobno nisam imala srece kad se god krv pojavila, ali nije gotovo dok nije gotovo.. ne mora znaciti nista… tako da glavu gore 👍🏻
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Probaj se malo smiriti iako znam da to nista ne znaci... Jel ide stalno ili malo? Drzim fige da je sve ok 🥰😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Da vam javim iskustva iz Podobnika. Znaci evo bez teksta. Podobnik/vs ivf poliklinika NEUSPOREDIVO. Ok mozda bolje ovako. dr Alebic/dr Maricic. Znaci za dr M nista lose, ali ni nista dobro. Opcenit pristup pacijentima, univerzalna terapija za sve po proncipu ajmo probati. Ako zelis dodatno sve radis i moras sama.
Dr Alebic. Znaci ja sam u soku. Bila sam na konzultacijama 1.45 h. Jedini koji je isao dublje traziti uzrok i rekao je da kod mene bas MORA postojati razlog zasto ne mogu ostvariti trudnocu. I da ja NE mogu biti idiopat. Poslao me napraviti jos sto pretaga za imunilogiju i vidimo se prvi dan ciklusa za pocetak stimulacije. Bakterije Ne, ne i ne i NISU OK U POSTUPKU , za razliku od ivf poliklinike, i u njihovom slucaju idemo na freez all. Ici cemo i sa decortinom i sa intralipidnom i treci dan ciklusa cemo se jos sve dogovoriti. Apsolutno savrsene konzultacije sa kojih sam otisla ciste glave i mirna, jer sam vidjela da napokon netko ide u individualnom smjeru i samo sa tvojim osobnim potrebama. Jer prvo sto je rekao da sam ja u 5% pacijentica koje je ikada imao sa ovom situacijom i mojom anamnezom kod kojih ne moze biti da se ne zna razlog nemogucnosti trudnoci. I da cemo ga naci. Meni je to dovoljno. Jedina mana/ajmo rec mana, za mene je mana (jer sam htjela blizance 😅😇) je ta da on nikada ne vraca 2 embrija!! Al bas nikada iako su meni vracali svaki puta dva i beta je bila 0, on tvrdi da su vece sanse da se primi jedan, i da je najbitnije iznijeti zdravu trudnocu a ne roditi prijevremeno, ili nedaj boze da jedan blizanac bude bolestan(a z ti su vece sanse jer postejica uz dva emrija ne ide uvijek prirodnom selekcijom ) Tak oda to ustvari nije mana, ali eto meni je mali minus. Al sve u svemu NE idem od njega nikada. Jer ovo je pristup koji svaka od nas zasluzuje. Tako da svaka preporuka!
Cekam tvoju recenziju cijeli dan 😁 mozes li mi reci koje pretrage za imunologiju radis i sta je rekao za intralipidnu, jel je ona za rusenje imuniteta? Znaci odmah te ubacio s iducim ciklusom, odlicno 😁 Koji dan ciklusa budu konzultacije tj je li ti radio i uzv? 🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
I ako se pozovemo na zakon da smo stariji od 37. ne zeli vratiti dva? 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Arnoldica pokusaj se opustiti. Nista jos nije izgubljeno 🙏🤞❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji