Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    06. Listopad 2021. 11:58

Maslačakxx

Cure previše sam imala za čitat, nisam ništa popratila haha
    Joka držim fige za folikule da nastave rasti🙏💕
    Aurora nisam popratila na kraju je li bia uzv? Nadam se dobrom ishodu kod tebe ♥️
    Lita i Domleon i vama držim fige za betu..
    Soriii cure šta slabo pratim, divim se našoj anči kako zna za svakoga di je šta je.. Tribalo bi bilješke vodit s obzirom na to koliko nas je i da je svaka u drugoj nekoj fazi.
    Nadam se da će ovaj misec bit pun dobrih nalaza i ♥️ na uzv 🥰
    Ja sam danas otvarala tegle ajvara i kiselih paprika i mirisala ih od želje. A onda pojela grizolino naravno 🤣
    Baby watcher me spašava, stalno slušam otkucaje i pričam bebi kako nema veze šta sam gladna već 16 tjedana, svejedno je volim najviše 🤣

Juuj bar uzivas s tim baby watcherom 🥰 
    E jel te edukacije stvarno traju 3 sata 😱😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Listopad 2021. 12:55

Monkica24 🍀

Cure, što predlažete od pretraga da se napravi u slučajevima da ne dolazi do implantacije? Pročitala sam na prvim stranicama veliki popis pretraga koje se mogu napraviti ako postupak bude neuspješan, ali ipak mi je to malo sve preširoko i na sto strana, ima li neki ''start'' gdje da krenem? Tu bi možda MTB mogla usmjeriti… ?

Ne čitam zadnjih dana, pa sam možda više toga propustila. Moji agenti su me cimnuli da me trebaš 

Anyway, teško ti ja tu mogu dati savjet. Ja sam napravila sve ono s popisa. Podijelila sam si u grupe - najlakše sam napravila odmah, a one koje sam ocijenila da su mi kompleksnije nakon idućeg neuspješnog postupka. Minimum koji bi po mome trebala napraviti je napisan u postu:
    Za one koji žele napraviti više - dodatni nalazi
    A dalje gledaj postove:
    What if (za ženu)
    What if (za muškarce)

Sama napravi selekciju po onome što je tebi dostupno, što ti je lakše/teže i što ocijenjuješ kao vaše glavne probleme. Sretno!

💔💔💔

Monkica24 🍀
    06. Listopad 2021. 13:39

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Monkica24 🍀

Cure, što predlažete od pretraga da se napravi u slučajevima da ne dolazi do implantacije? Pročitala sam na prvim stranicama veliki popis pretraga koje se mogu napraviti ako postupak bude neuspješan, ali ipak mi je to malo sve preširoko i na sto strana, ima li neki ''start'' gdje da krenem? Tu bi možda MTB mogla usmjeriti… ?

Ne čitam zadnjih dana, pa sam možda više toga propustila. Moji agenti su me cimnuli da me trebaš

Anyway, teško ti ja tu mogu dati savjet. Ja sam napravila sve ono s popisa. Podijelila sam si u grupe - najlakše sam napravila odmah, a one koje sam ocijenila da su mi kompleksnije nakon idućeg neuspješnog postupka. Minimum koji bi po mome trebala napraviti je napisan u postu:
    A dalje gledaj postove:
    What if (za ženu)What if (za muškarce)

Sama napravi selekciju po onome što je tebi dostupno, što ti je lakše/teže i što ocijenjuješ kao vaše glavne probleme. Sretno!

Dodatni nalazi za one koji žele napraviti više su već napravljeni, mene zanimaju ovi specifičniji ''What if'' nalazi... Zanima me da li MPO doktor daje indikacije za te pretrage, ili ja mogu samo doći mom ginekologu i reći mu ''dobar dan ja želim te i te nalaze''?

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Listopad 2021. 13:51

Monkica24 🍀

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Monkica24 🍀

A dalje gledaj postove:
    What if (za ženu)What if (za muškarce)

Dodatni nalazi za one koji žele napraviti više su već napravljeni, mene zanimaju ovi specifičniji ''What if'' nalazi… Zanima me da li MPO doktor daje indikacije za te pretrage, ili ja mogu samo doći mom ginekologu i reći mu ''dobar dan ja želim te i te nalaze''?

Dio sam tražila direktno ginekologa. Dio sam napravila privatno. A dio sam tražila MPOvca da zapiše na nalazu da mi ginekolog ne bi radio probleme (za one za koje je ginekolog rekao da donesem preporuku od MPOvca jer ne može bez da je vidi).
    Pretrage sam radila od siječnja ove godine nadalje, mislim da sam zadnju pretragu (kariotipove) napravila u svibnju. Baš sam si rastegnula da mi ne bude previše, prije toga sam provjerila što treba koliko čekati za termin i nalaze pa po tome ocijenila što mi se radi prije, a što poslje.
    Većina nalaza mi je došla uredna pa su po tome bila "nepotrebni". Meni su dali mir i drago mi je da sam ih radila, pogotovo jer sam otkrila sitnicu ili dvije koje su mi bile bitne po putu.
    Ali s razlogom je ovo "za napredne". Ništa od toga nije neophodno i MPOvci će te rjeđe slati na to (ili tek nakon puno neuspjeha). Napravi onako kako tebi stvara manji stres.

💔💔💔

principessa007
    06. Listopad 2021. 14:22

Cure,
    Drugi tjedan imam fet. Od prvog dana ciklusa uzimam 3 estrofema dnevno, danas mi je 10. dan ciklusa i bila na prvoj folikulometriji, a od sutra krećem i s utrogestanima. Ono kaj mi je čudno je da ne moram više ići na ultazvuk već ću samo doći na transfer i nitko nije spominjao štopericu. Na prošlom fetu nisam koristila estrofem i primila sam štopericu.
    Kak vama to zvuči, jel to uobičajeno ili da zovem sestre  i pitam?
    Hvala 💜

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    06. Listopad 2021. 14:22

Maslačakxx

Cure previše sam imala za čitat, nisam ništa popratila haha
    Joka držim fige za folikule da nastave rasti🙏💕
    Aurora nisam popratila na kraju je li bia uzv? Nadam se dobrom ishodu kod tebe ♥️
    Lita i Domleon i vama držim fige za betu..
    Soriii cure šta slabo pratim, divim se našoj anči kako zna za svakoga di je šta je.. Tribalo bi bilješke vodit s obzirom na to koliko nas je i da je svaka u drugoj nekoj fazi.
    Nadam se da će ovaj misec bit pun dobrih nalaza i ♥️ na uzv 🥰
    Ja sam danas otvarala tegle ajvara i kiselih paprika i mirisala ih od želje. A onda pojela grizolino naravno 🤣
    Baby watcher me spašava, stalno slušam otkucaje i pričam bebi kako nema veze šta sam gladna već 16 tjedana, svejedno je volim najviše 🤣

Maslacak hvala ti cuvaj se 😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    06. Listopad 2021. 14:25

Sta je to emvrio glue ?🙄

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    06. Listopad 2021. 14:33

Krenulo mi je krvarenje pod utricima boli me malo dols neznam sta da sad radim krv je crvena ni roza ni tamno crvena samo crvena.Ne razumijem nista.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    06. Listopad 2021. 14:34

I nije obilno u biti kad piskim nema kapi krvi a na ulosku dosta wtf ?

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Anči 💕
    06. Listopad 2021. 14:36

Domleon i meni je tako bilo dok nisam prestala stavljat utriće..onda je krenulo obilno...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.