Domleon dobila si menstruaciju vjerojatno, užasno mi je žao ako jesi, ali koncentriraj se na smrliće. moja frendica je trei vratima ET-om i prokrvarila i 14 dana kasnije odmah 3 FETom i sva tri su se primila!!! eno ih, imaju 5 i pol godina!
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Domleondobila si menstruaciju vjerojatno, užasno mi je žao ako jesi, ali koncentriraj se na smrliće. moja frendica je trei vratima ET-om i prokrvarila i 14 dana kasnije odmah 3 FETom i sva tri su se primila!!! eno ih, imaju 5 i pol godina!
isuse, oprostite, kako debilno pišem. "tri vratila ETom" je naravno trebalo pisati.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
Domleondobila si menstruaciju vjerojatno, užasno mi je žao ako jesi, ali koncentriraj se na smrliće. moja frendica je trei vratima ET-om i prokrvarila i 14 dana kasnije odmah 3 FETom i sva tri su se primila!!! eno ih, imaju 5 i pol godina!
Ajme trojčekiii 😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ajme trojčekiii 😍
da, da, ja znam dvije žene kojima su se primili trojčeki, jedni imaju 18 godina :D
Arnoldica
Ovaj put nisam ni embrio glue. Ni booster nakon transfera, ni nikakve dodatke. Mislim da je jednostavno do FETA i da mi tijelo bolje reagira nego nakon stimulacije. Bas sam jucer naoisala da sam nakon proslog neuspjeha sve bacila u smece od ljutnje i da sad doslovno ne pijem ni folnu (a pila sam ono tonu dodataka pun frizider) samo trenutno zdrava orehrana. Ne znam sto da ti kazem 🙄🙄❤️
A koji si booster bila pirimila?
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Cure, što predlažete od pretraga da se napravi u slučajevima da ne dolazi do implantacije? Pročitala sam na prvim stranicama veliki popis pretraga koje se mogu napraviti ako postupak bude neuspješan, ali ipak mi je to malo sve preširoko i na sto strana, ima li neki ''start'' gdje da krenem? Tu bi možda MTB mogla usmjeriti… ?
Meni su radili histeroskopiju, scratching i slali tkivo na obradu.
Gdje si to radila, i jesu ti dali mpo liječnici preporuku ili si sama tražila? Bole li ti postupci? Kada si to radila, koliko sam skužila po tvom potpisu ove godine, i nakon toga si svejedno imala 2 neuspješne implantacije?
Sve sam radila u Poliklinici IVF. To su mi oni preporučili. Nakon histeroskopije sam imala jedan svježi transfer i FET, a nakon scratchinga ništa, sada u ponedjeljak imam FET. Histero je bila u svibnju, a scratching u rujnu. Ne boli ništa, meni je samo nelagodno bilo. Kao neka jača menstruacija.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
e cure da vas pitam iako ZNAM da je različito i individualno itd- dakle vi koje jeste ostale trudne- koliki broj vas je imao išta implatacijsko- bol, ili krvarenje? sorry, iako je dan 2 nakon trasfera polako padam u ludilo
Pozz, juricka, imala sam tocno jednu smedu kapljicu i mislila sam da ranije dolazi menzis jer mi se cinilo prekasno za implantaciju po onom sto sam procitala. Kasnije su i testovi bili jako svjetli pa sam mislila da ce biti biokemijska u pitanju. Eto, nije. Dvodnevni je bio u igri. Sretno!
hvala hani! moj je trodnevni, jučer transfer. 🤞🏻
e cure da vas pitam iako ZNAM da je različito i individualno itd- dakle vi koje jeste ostale trudne- koliki broj vas je imao išta implatacijsko- bol, ili krvarenje? sorry, iako je dan 2 nakon trasfera polako padam u ludilo
Svaka trudnoća je drugačija. U prvoj trudnoći sam imala implantacijsko krvarenje (bolje reći smeđarenje koje je počelo 6dnt blastice i trajalo nekih tri dana).
U drugoj trudnoći nisam imala ništa slično i mislila sam da se sigurno nije primilo jer eto kad mi je jednom bilo tako mora i drugi put. A ono 7dnt iznenađenje i pozitivan test.
Pisano je već sto puta ali da ponovim, traženje simptoma je igra živaca koja nema smisla ali mi smo samo žene i svaka od nas će opet tražiti neke simptome… sve može biti simptom a i ne mora 🙈
Sretno u svakom slučaju ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji