Women drugi dio
Prvi put kad ces ic na wc, isto zoves sestru i ona te ceka ispred wca, nakon toga ides sama. U pocetku hodas pogrbljeno i mic po mic ali svaki dan je sve bolje i bolje. Ne stede na tabletama za bolove, slobodno ih trazi! Ja sam uzimala injekcije Voltarena, a daju i Brufen 500(to si nabavi za doma, trazis dr. opce prakse recept). Isto tako, svaki dan dobivas injekcije protiv zgrusavanja krvi. I koliko god bolno bilo, kreci se sto vise! Ja sam se bas silila i eto, cetvrti dan sam maltene usisavala vec 🙂 Pripremi Chicco uloske i Vir jer krvaris stalno, meni se tek sad pretvorilo u nekakav iscjedak(a u sub ce beba imat 7 tjedana). I doma sam koristila one mrezaste jednokratne gace, najlakse mi je s njima bilo. Sta se reza tice, meni su stavljali kopcice pa sam ih morala ic skidat 8 dan. Nekome stave savove koji sami ispadnu, nekome savove koji se moraju vadit, svako ima neku svoju metodu! I savjet,u pocetku kad se budes smijala, kihala ili kasljala, rez najvise osjetis ali pomogne ako se primis za njega. Psihicki vise ali eto 🙂 Meni su sve sestre stvarno super bile i stalno su na raspolaganju. Eto, ako te sta jos zanima, pitaj 🙂
Hvala ti puno, baš si lijepo sve opsirno opisala. Hvala! Pitam ako se šta sjetim 🥰🥰🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
I hvala svim curama 🥰😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Htjela bih se nadovezati na raspravu oko niskog AMH. Pogledaj moj!!!
Dokle god imam j.s. necu nikada odustati. Trenutno sam u postupku kod dr. L i mogu samo reci da sam zasad zadovoljna. Imam dojam sa covjek zna sto radi, rekao mi je vjeruj mi, znam sto radim, imam iskustva. A meni je to nedostajalo. Bitno je otici kod nekoga tko zeli raditi s tobom. Sretno!
30 g. oboje
OTP 9.11.
Kača cekaju jos hoce produljit ugovor sa hzzo-om ali koliko sam shvatila lista vec postoji,tako da mozes pricekat jos malo pa zvat a mogu i ja pitat dr u cet kad sam na kontroli. 😊
Hvala ti puno 😍 idem kod njih u pon na histeroskopiju pa cu se probati uvaliti 😁❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Maria i ja sam inace pacijent u polikinici Šparac,ali moj dr je bio dr Vlasic,meni je on bio tamo najbolji.a sta se ostalih tice,strasno 🤦♀️ koliko god nama sa otoka nije lako doc u Zg,nisam ni sekunde razmisljala di cemo kad sam obavila konzultacije u IVF poliklinici.tako da ti i ja mogu preporucit samo da cim prije mijenjas kliniku 😊
Kača jel mislis preko hzzo koliko se ceka ili privatno?
Preko HZZO 😁Kača nećeš više u Samobor?🤔 nemaš ti još smrzlica?🤔
Imam ali ako ne uspije malo bih promijenila. Hocu na daljnje pretrage a oni nekako ne salju... 😔 Pa sto ne probati jos negdje. Nadam se da mi nece trebati, ali dobro je imati rezervu 😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Htjela bih se nadovezati na raspravu oko niskog AMH. Pogledaj moj!!!
Dokle god imam j.s. necu nikada odustati. Trenutno sam u postupku kod dr. L i mogu samo reci da sam zasad zadovoljna. Imam dojam sa covjek zna sto radi, rekao mi je vjeruj mi, znam sto radim, imam iskustva. A meni je to nedostajalo. Bitno je otici kod nekoga tko zeli raditi s tobom. Sretno!
Slažem se tako je i moje misljenje 💪😊 dokle ima 🥚 vadi 😁 Prijateljica je nedavno kod njega ostala trudna, tako da sretno 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Andela Zao mi! Sad sretno u novoj borbi 💪
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Andela Sve pet, opusteno 😀 Zamijenim i ja cesto nekoga😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I hvala svim curama 🥰😘
Najvaznije:sretnooooi ❤😘🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tweetysto bi rekli snesko belić😊….ajde drzim da ti u Nedelju razvalis sa testom, ja se od danas psihicki pripremam na dugi protokol.
Andela 😔😔😔😔 jako mi je zao. Sad se naoruzaj strpljenjem i snagom za dugi protokol 🙄❤. Možeš ti to 💪🏻🥰🍀🤞🏻. Saljem ti pozitivne misli 😘
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji