Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    08. Lipanj 2021. 23:39

Ruska1986

Women drugi dio
    Prvi put kad ces ic na wc, isto zoves sestru i ona te ceka ispred wca, nakon toga ides sama. U pocetku hodas pogrbljeno i mic po mic ali svaki dan je sve bolje i bolje. Ne stede na tabletama za bolove, slobodno ih trazi! Ja sam uzimala injekcije Voltarena, a daju i Brufen 500(to si nabavi za doma, trazis dr. opce prakse recept). Isto tako, svaki dan dobivas injekcije protiv zgrusavanja krvi. I koliko god bolno bilo, kreci se sto vise! Ja sam se bas silila i eto, cetvrti dan sam maltene usisavala vec 🙂 Pripremi Chicco uloske i Vir jer krvaris stalno, meni se tek sad pretvorilo u nekakav iscjedak(a u sub ce beba imat 7 tjedana). I doma sam koristila one mrezaste jednokratne gace, najlakse mi je s njima bilo. Sta se reza tice, meni su stavljali kopcice pa sam ih morala ic skidat 8 dan. Nekome stave savove koji sami ispadnu, nekome savove koji se moraju vadit, svako ima neku svoju metodu! I savjet,u pocetku kad se budes smijala, kihala ili kasljala, rez najvise osjetis ali pomogne ako se primis za njega. Psihicki vise ali eto 🙂 Meni su sve sestre stvarno super bile i stalno su na raspolaganju. Eto, ako te sta jos zanima, pitaj 🙂

Hvala ti puno, baš si lijepo sve opsirno opisala. Hvala! Pitam ako se šta sjetim 🥰🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    08. Lipanj 2021. 23:40

I hvala svim curama 🥰😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

razigrana
    09. Lipanj 2021. 00:01

Htjela bih se nadovezati na raspravu oko niskog AMH.  Pogledaj moj!!!
    Dokle god imam j.s. necu nikada odustati. Trenutno sam u postupku kod dr. L i mogu samo reci da sam zasad zadovoljna. Imam dojam sa covjek zna sto radi, rekao mi je vjeruj mi, znam sto radim, imam iskustva. A meni je to nedostajalo. Bitno je otici kod nekoga tko zeli raditi s tobom. Sretno!

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Kacusha
    09. Lipanj 2021. 05:20

sanjass

Kača cekaju jos hoce produljit ugovor sa hzzo-om ali koliko sam shvatila lista vec postoji,tako da mozes pricekat jos malo pa zvat a mogu i ja pitat dr u cet kad sam na kontroli. 😊

Hvala ti puno 😍 idem kod njih u pon na histeroskopiju pa cu se probati uvaliti 😁❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    09. Lipanj 2021. 05:23

Libo

Kača 🌺

sanjass

Maria i ja sam inace pacijent u polikinici Šparac,ali moj dr je bio dr Vlasic,meni je on bio tamo najbolji.a sta se ostalih tice,strasno 🤦‍♀️ koliko god nama sa otoka nije lako doc u Zg,nisam ni sekunde razmisljala di cemo kad sam obavila konzultacije u IVF poliklinici.tako da ti i ja mogu preporucit samo da cim prije mijenjas kliniku 😊
    Kača jel mislis preko hzzo koliko se ceka ili privatno?

Preko HZZO 😁
    Kača nećeš više u Samobor?🤔 nemaš ti još smrzlica?🤔

Imam ali ako ne uspije malo bih promijenila. Hocu na daljnje pretrage a oni nekako ne salju... 😔 Pa sto ne probati jos negdje. Nadam se da mi nece trebati, ali dobro je imati rezervu 😍

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    09. Lipanj 2021. 05:27

razigrana

Htjela bih se nadovezati na raspravu oko niskog AMH. Pogledaj moj!!!
    Dokle god imam j.s. necu nikada odustati. Trenutno sam u postupku kod dr. L i mogu samo reci da sam zasad zadovoljna. Imam dojam sa covjek zna sto radi, rekao mi je vjeruj mi, znam sto radim, imam iskustva. A meni je to nedostajalo. Bitno je otici kod nekoga tko zeli raditi s tobom. Sretno!

Slažem se tako je i moje misljenje 💪😊 dokle ima 🥚 vadi 😁 Prijateljica je nedavno kod njega ostala trudna, tako da sretno 🍀

👨‍🦰 Oligo-normo

• ribic
    09. Lipanj 2021. 05:44

Andela Zao mi! Sad sretno u novoj borbi 💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    09. Lipanj 2021. 06:25

Andela Sve pet, opusteno 😀 Zamijenim i ja cesto nekoga😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Ruska1986
    09. Lipanj 2021. 06:37

*.Women_name.*

I hvala svim curama 🥰😘

Najvaznije:sretnooooi ❤😘🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tweety88🐞
    09. Lipanj 2021. 06:40

Andela111

Tweetysto bi rekli snesko belić😊….ajde drzim da ti u Nedelju razvalis sa testom, ja se od danas psihicki pripremam na dugi protokol.

Andela 😔😔😔😔 jako mi je zao. Sad se naoruzaj strpljenjem i snagom za dugi protokol 🙄❤. Možeš ti to 💪🏻🥰🍀🤞🏻. Saljem ti pozitivne misli 😘

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.