Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    08. Lipanj 2021. 17:22

Mari2020

Pozdrav, da ispričam svoje najnovije iskustvo, imam 34 godine i jako nizak AMH 0.40 imam iza sebe 2 neuspjela IVF postupka , u prvom su se oplodile dvije jajne stanice u drugoj jedna ali trudnoća se nije realizirala. Sada sam se odlučila privatno na postupak, i doktor mi je rekao da možemo jedan put probati ali da su mi zapravo šanse minimalne i da mi preporuča Prag i doniranje jajne stanice. Baš me bacio u depresiju jer sam mislila da imam barem još malo vremena. Drugi dan ciklusa pocinjem piti femaru pa 6 dan na ultrazvuk, tada će vidjeti jeli uopće ima smisla ići u postupak.

Osobno poznajem curu koja je otisla privatno i nakon pretraga dobila odgovor klinike da nema nikakve šanse da uspije i da se pomiriti s tim. Idući mjesec je ostala prirodno trudna i rodila dječaka 🙏❤

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Ana26
    08. Lipanj 2021. 17:36

Piky jesi ti na VV?
    Ja sam došla 3 dan ciklusa na folikulometriju i od 3dc počela piti Estrofem. Druga folikulometrija je bila na 10dc , 11dc mi je uveden Utrogestan. I 15 DC sam imala transfer.
    Znaš da moraš 1dc ići na testiranje na Covid i dan prije transfera.
    Ako te još nešto zanima slobodno pitaj.
    Čestitke curama na velikim betama.
    Tina,Leoni i Rina drago mi je što bebe napreduju.
    Leoni šta su tebi rekli za drugu bebu? Jel nestala gestacijska vrećica? Kolika je tvoja beba?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

08. Lipanj 2021. 17:45

*.Women_name.*

Ruška daj mi molim te napiši kako ide ta procedura carskog i kako nakon njega? Kad ideš na odjel, dizanje, tuširanje, baš me zanima

Ruska je zauzeta, pocela nova sezona LjNS 😂😂😂😂😂😂

Joka95
    08. Lipanj 2021. 17:50

Cure, kakva su Vam iskustva s dr. Poljakom iz Cita ? 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Hope33
    08. Lipanj 2021. 17:54

ZaraZ

Mari2020

Hvala vam puno na podršci, ja sam gledala jesam li ja luda kako mi je to rekao, nisam baš mislila da sam za donaciju, o on mi je to odmah spomenuo, rekao je da u daljnje pretrage nema smisla ic kad mi je nalaz tako loš. Sad ste mi dale mislit da možda u Cito odem kad je očito to što ste rekle, neda mu se baviti s menon

Ja se na tvom mistu ne bi mislila ni sekunde. Iz ovih stopa zovi bilo di drugo. Di god ti je naj zgodnije. Sretno!

Imam iskustva i s dr. Sparac i dr. Poljak, iskreno, mislim da bi dr Poljak jos drasticnije reagirao, a to ti nikako ne treba. Sad sam bila u klinici Repromed i kraj mene je bila zena 2 put na aspiraciji nema niti jednu jajnu stanicu pa reakcija dr. Radoncica nije bila nimalo neugodna. Mislim da low respondere ne treba dodatno ubijat svojim negativnim pristupom, ovo sta sam ja uspjela pohvatat je Dr Radoncic (Repromed) i dr. Lucinger. Oba su u Zagrebu, nemoj u St gubit vrijeme.

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Hope33
    08. Lipanj 2021. 17:56

Hope33

ZaraZ

Mari2020

Hvala vam puno na podršci, ja sam gledala jesam li ja luda kako mi je to rekao, nisam baš mislila da sam za donaciju, o on mi je to odmah spomenuo, rekao je da u daljnje pretrage nema smisla ic kad mi je nalaz tako loš. Sad ste mi dale mislit da možda u Cito odem kad je očito to što ste rekle, neda mu se baviti s menon

Ja se na tvom mistu ne bi mislila ni sekunde. Iz ovih stopa zovi bilo di drugo. Di god ti je naj zgodnije. Sretno!

Imam iskustva i s dr. Sparac i dr. Poljak, iskreno, mislim da bi dr Poljak jos drasticnije reagirao, a to ti nikako ne treba. Sad sam bila u klinici Repromed i kraj mene je bila zena 2 put na aspiraciji nema niti jednu jajnu stanicu pa reakcija dr. Radoncica nije bila nimalo neugodna. Mislim da low respondere ne treba dodatno ubijat svojim negativnim pristupom, ovo sta sam ja uspjela pohvatat je Dr Radoncic (Repromed) i dr. Lucinger. Oba su u Zagrebu, nemoj u St gubit vrijeme.

Mislim, imaju dobre rezultate i strpljenja s ovom dijagnozom.Nije Zg preko svijeta, 5 dana godisnjeg odmora i sve rijeseno:)

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• *.Women_name.*
    08. Lipanj 2021. 17:58

Sanjich 👶

*.Women_name.*

Ruška daj mi molim te napiši kako ide ta procedura carskog i kako nakon njega? Kad ideš na odjel, dizanje, tuširanje, baš me zanima

Ruska je zauzeta, pocela nova sezona LjNS 😂😂😂😂😂😂

Da 😂😂😂😂🙈

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Marita_07
    08. Lipanj 2021. 18:16

Mari2020

Draga Mari2020,
    Svakako traži drugu kliniku, jer ja sam uspjela sa niskim amh i od jedne js ostati trudna iako je završilo nažalost spontanim,sve dok imaš i tu jednu koja se oplodi možeš ostati trudna. Kreni u istraživanje, jer sam sigurna da postoji doktor koji će se pobrinut za tebe. Prag neka bude zadnja opcija, bas kad si sve iskoristila opcije. Želim ti puno sreće! Drži se🙏🍀💪

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

• Ssanjas
    08. Lipanj 2021. 18:20

Maria i ja sam inace pacijent u polikinici Šparac,ali moj dr je bio dr Vlasic,meni je on bio tamo najbolji.a sta se ostalih tice,strasno 🤦‍♀️ koliko god nama sa otoka nije lako doc u Zg,nisam ni sekunde razmisljala di cemo kad sam obavila konzultacije u IVF poliklinici.tako da ti i ja mogu preporucit samo da cim prije mijenjas kliniku 😊
    Kača jel mislis preko hzzo koliko se ceka ili privatno?

sanjass322@gmail.com

Tuma
    08. Lipanj 2021. 18:38

Mari kako ti je rekla Andela moj amh je 1.7 i evo moja curka dns ima 2 tjedna 🥰🥰 ne odustaj dokle god imaš stanica. I još imaš ostvarenju trudnoću.... 
    Women_name a i ti nam se pridružujes. Ajd bar je dogovoreni pa se nećeš patit pokušavajući prirodno satima prije nego se odluče na carski... Možda stvarno ima nešto u onome kaj je manemoj rekla o utrogestanima i porodu... A i mi smo još i magnezij koristile, ti i roidakal.... Ma dobro, bitno da u pon imaš svoju curu❤️❤️ iskoristi to vrijeme za spavanje i odmaranje. 😅 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.