Sanjass super i sretno dalje 🍀🍀🍀🍀
Rita super za sve 🧡
Teja 1408 super da je sve ok s bebom, a ti se drzi 🥰
Women name sreeetno ❤❤❤❤ jos malo 🥰
Mari2020 🍀🤞🏻🧡
Peanut PUPO ❤🍀🤞🏻
Sorry ako sam nekog zaboravila. Svima 🧡
💛🧡
ma2013 sa piskanjem nemam problema,to sam se iznenadila 💪🏻 cim se popiskim sve mi prode 🤣 Neka ti samo nastavi sve bit dobro 🥰🥰
Tweety hvalaa 😊
sanjass322@gmail.com
Hvala vam puno, vrlo rado bi otišla u Zagreb, ali nemoguće mi je ljeti dobit godišnji, mislim da cu probat kod dr. Palade u Citu, jedino mi je muka šta ću onda sada propustiti ciklus, jer trebala sam za nekoliko dana početi sa femarom
Ako imas sve nalaze, mozda stignes i kod dr. Palade ovaj ciklus, vjerojatno bi i tamo bila stimulacija femara plus menopuri. Ma nije ovo pljuvanje po dr. Sparcu, cak je inace dr jako pristojan i ljubazan, ali eto Zagreb nam je ipak u odnosu na Split kad je zdravstvo u pitanju, institucija.
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Tweety …. ujutro cu bas da odradim test, da vidim ima li sta….trebalo bi pokazat ako ima ista 13 dpo mada nista specijalno nemam pa ….🤭…. kod tebe?
Ajde super, navijam i mislim samo pozitivno za testic sutra 🤩
Ja opet imam spotting, napuhana sam kao da sam loptu progutala i cijelo vrijeme me nesto bolucka... 🙄🤷🏻♀️ test cu raditi u nedjelju (14 dpo)
💛🧡
Pozz cure..
Ja danas krenula sa estrofemom 4×2, pripremam se za FET.Pa me zanima jel jos tko krenuo sa tolikom dozom..u prošlom postupku sam pila 3x1..
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
A neka tupa bol…. ali ja verujem da je sve to od proslog meseca i svega sto je telo proslo…. ne znam….
Mozda je od trudnoce, obje smo ju imale... to mi je nekako vjerojatnije od stimulacije koja sam se vjerujem dosta razlikovala... javi nam se ujutro sa sretnim vijestima ❤
Hvala za 🤞🏻❤
💛🧡
Ruska je zauzeta, pocela nova sezona LjNS 😂😂😂😂😂😂
😂😂😂
Women prvi dio, ne znam kako ce kod tebe ic jer si ti vec predvidjena za carski, ja nisam bila. Uglavnom, ja sam imala spinalnu anesteziju. Nisi skroz uspavana, ali ne osjecas nista od struka nanize. Uz to te jos i necim kljokaju tako da stvarno nista ne osjecas. Sad, dal je to bilo meni zato sta sam vec mrtva bila dok sam na carski dosla, ne znam ali ja sam sve prespavala. Osjeti se da ti rade nest u trbuhu i da povlace, ali ne boli neg samo osjetis. Izvade bebu, izvazu ju i pregledaju i daju ti na sekundu da ju vidis. Nakon tog ides na intenzivnu i tam si nekih 2 sata(mislim, taj dio mi je u magli skroz). Sestra ti stalno dolazi mjerit tlak, vadit krv i svasta nest. I svaki put te pita dal mos pomaknut noge. Osjet ti se vraca malo po malo i onda odjednom mozes micat nogama. Nakon toga te sele u sobu i taj dan samo lezis. Prikopcaju te na kateter i na infuziju, taj dan nista ne jedes. Bebu ti donose svakih par sati pa se malo druzite, probas dojit... 🙂 E, na drugi dan se spremi jer je on najgori! To prvo dizanje, ajme meni.. Sve zateze, pece, boli. Sestra ti pomogne da stanes na noge malo pa se vratis u krevet opet.. Nakon tog ti opet dodje pomoc ti oko tusiranja i micu ti kateter... Samo zapamti:bitno je izgurat kroz taj drugi dan, poslije je svaki dan sve lakse i lakse.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women drugi dio
Prvi put kad ces ic na wc, isto zoves sestru i ona te ceka ispred wca, nakon toga ides sama. U pocetku hodas pogrbljeno i mic po mic ali svaki dan je sve bolje i bolje. Ne stede na tabletama za bolove, slobodno ih trazi! Ja sam uzimala injekcije Voltarena, a daju i Brufen 500(to si nabavi za doma, trazis dr. opce prakse recept). Isto tako, svaki dan dobivas injekcije protiv zgrusavanja krvi. I koliko god bolno bilo, kreci se sto vise! Ja sam se bas silila i eto, cetvrti dan sam maltene usisavala vec 🙂 Pripremi Chicco uloske i Vir jer krvaris stalno, meni se tek sad pretvorilo u nekakav iscjedak(a u sub ce beba imat 7 tjedana). I doma sam koristila one mrezaste jednokratne gace, najlakse mi je s njima bilo. Sta se reza tice, meni su stavljali kopcice pa sam ih morala ic skidat 8 dan. Nekome stave savove koji sami ispadnu, nekome savove koji se moraju vadit, svako ima neku svoju metodu! I savjet,u pocetku kad se budes smijala, kihala ili kasljala, rez najvise osjetis ali pomogne ako se primis za njega. Psihicki vise ali eto 🙂 Meni su sve sestre stvarno super bile i stalno su na raspolaganju. Eto, ako te sta jos zanima, pitaj 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji