Skoljka Cestitam!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Školjka čestitam! Baš lijepi testic 🥰
Andela žao mi je, nema predaje 💪❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
J_bKod koga si bila danas? Oni po sprancu daju 7. dc Cetrotide. Meni tek prvo uzv bio 8. dc tak da smo krenula s njim i prije nego su me pogledali.
Bio mi je Bolanča na kraju..
Iako kako je krenulo u dva sata što sam čekala..
Prvo je bio Tomić, pa Bolanča, pa je došao Kuna, (nadala sam se njemu), kad na kraju prije nego ja trebam uć, ode Kuna, dođe Bolanča..🙈 A šutljiv je za poludit.. Ne mozes nis izvuc iz njega
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Anchy, mozes i mene staviti, u postupku sam :). Nema predaje. Danas treci dan. Zapoceli smo Gonalom 300. Kad sam ja njemu rekla da mislim da je to previse, da ce biti svega, on je samo rekao, kao sto sam vec i rekla, da mu vjerujem… idem cesce na preglede, skoro svaki dan ili svaki drugi dan. Zasad reagiram dobro.
Andela, ovo je dug proces, ali mozemo mi to. Nemoj se obeshrabriti, setaj, citaj, uzivaj u suncu. Nemoj samo na to misliti🥰
Meni se čini da su pripreme za postupak duge, dok se prikupe svi nalazi…
A sam postupak ide jako brzo. Sad zbog korone se ide na ultrazvuke svaki drugi dan, ultrazvuk bude brzo gotov jedino se kod dr L može dogoditi da ih je više naručeno u isto vrijeme…. Ali brzo on to riješi max sat vremena.
Ja nisam Lučija ništa pitala u vezi folikula i te medicinske strane jer nisam te struke i ništa mi ti podatci ne znače dok su neke žene to pitale i zapisivale….
Ja sam bila skroz opustena i stvarno vjerujem Lučiju, meni su veći problem izostanak sa posla… pa mi je to bilo u fokusu.
Kakvo zapisivanje! Da sam htjela na medicinu, to bih upisala...
Ma, i meni je malo problem izostajati, ali bude brzo gotovo pa mi je to jedino ok.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Školjka prava crtica, čestitam 🙂🙂
MaloTele sretno, uživaj u druženju sa svojim dečkićem 😊
Razigrana vjeruj doktoru jer zna šta radi. Nije ti to prevelika doza. Ja sam prvi dan primila Gonal od 300,ostale od 225 a moj amh je nešto veći od tvog. Daje jače doze lijeka da izvuče maksimum iz jajnika. Biti će to sve ok, samo opušteno (koliko je moguće 😏) i sretno!!!
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Hvala vam puno, vrlo rado bi otišla u Zagreb, ali nemoguće mi je ljeti dobit godišnji, mislim da cu probat kod dr. Palade u Citu, jedino mi je muka šta ću onda sada propustiti ciklus, jer trebala sam za nekoliko dana početi sa femarom
Ako imas sve nalaze, mozda stignes i kod dr. Palade ovaj ciklus, vjerojatno bi i tamo bila stimulacija femara plus menopuri. Ma nije ovo pljuvanje po dr. Sparcu, cak je inace dr jako pristojan i ljubazan, ali eto Zagreb nam je ipak u odnosu na Split kad je zdravstvo u pitanju, institucija.
Čula sam i ja sve najbolje o njemu zato me takav stav i iznenadio. Evo naručila sam se u Cito sutra, možda stignem i ovom ciklusu u postupak :)
33 god, AMH 0.4
12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
04/2021 IVF - beta 1.7
Cao cure, moze li mi netko reci da li moj ginekolog radi mini anomaly scan ???
Sljedeci pregled mi je 28.6 i to je u 12 om tjednu trudnoce i rekao mi je da tada radi veci i detaljniji ultrazvuk posto se tada vec sve vidi pa me zanima da li je to to ?
I rekao je da na taj ultrazvuk pustaju da bude i muz samnom
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cao cure, moze li mi netko reci da li moj ginekolog radi mini anomaly scan ???
Sljedeci pregled mi je 28.6 i to je u 12 om tjednu trudnoce i rekao mi je da tada radi veci i detaljniji ultrazvuk posto se tada vec sve vidi pa me zanima da li je to to ?
I rekao je da na taj ultrazvuk pustaju da bude i muz samnom
Po opisu je to to! Uzivajte sa bebacem 😍
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav cure, danas mi je 7 dana od transfera,(FET) danas mi nije dan 😏😔 Imam baš oštre bolove u trbuhu i lijevom jajniku
Da li je netko imao slično?
Hvala vam na odgovoru. ❤
Školjka prava crtica, čestitam 🙂🙂
MaloTele sretno, uživaj u druženju sa svojim dečkićem 😊
Razigrana vjeruj doktoru jer zna šta radi. Nije ti to prevelika doza. Ja sam prvi dan primila Gonal od 300,ostale od 225 a moj amh je nešto veći od tvog. Daje jače doze lijeka da izvuče maksimum iz jajnika. Biti će to sve ok, samo opušteno (koliko je moguće 😏) i sretno!!!
Vidim da si uspjela kod njega. Veseli me to. Hvala ti 🥰
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji