Potpomognuta oplodnja vol. 6

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Razumna

Broj poruka: 1809

Prijavi adminu

marimare

Razumnabas smo u istom stanju u glavi. Valjda su nam godine tu negdje.
    Sve se promijenilo, sad me nista u karijeri ne izaziva, cak me pomalo postaje i sve manje briga! Valjda kad skuzis da i prioritete neces tako lako ostvariti, sve se mijenja.
    Nadam se da ces pronaci ono sta trazis, a bebeice ce samo biti slag na torti! ❤️

A čuj, stvarno volim raditi  i zaraditi ali skuzila sam da moji kolege zarade isto kao ja a ne sikiraju se a najviše zaradi el bahati ili ti ga gazda.  Realno znam da necu biti sam svoj gazda jer nisam tip gazde i ništa mi to ne predstavalja ali neda mi se više sikirati zbog tuđe firme. Realnost je da danas krepam  sutra bi ne zamijenili bez beda i zato se neću sikirati. Moj novi moto je: ja sam sebi najvažnija  ( to uključuje i muža i on mi je najvazniji) a do sad mi je moto bio : budi najbolja verzija sebe 🤢.
    Što se tiče negativne prve bete , mene je pokosila i mislila sam da je sa njom umro i dio mene, mislila sam da se nikada više neću smijati ni biti radosna i trebalo mi je mjesec dana možda i više da dođem sebi, ali to me učinilo jacom,  ovaj spontani sam nekako preletila  ( normalno da me uhvati tuga, isplacem se kao budala kada čujem neku pjesmu.... Ali prođe taj ružni osjećaj) i bolja sam si. Ne ocajavam nego kako je netko napisao na ovom forumu da zna ženu koja je ivf shvatila kao posao, pa tako ću i ja. I ne veseli me više ni trudnoća ni bete ni uvz,  ja ću se veseliti samo svome djetetu u svojim rukama. I dok ne rodim neću se ni veseliti ni tugovati zbog jajnih stanica , beta, transfera jer to je sve proces.  

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

• Ludakopatka

Broj poruka: 117

Prijavi adminu

Anči 💕

Ludakopatka

Anči,
    Žao mi što je beta negativna. Vidim da imate ampule za još jedan pokušaj pa ti želim skrenuti pozornost na nešto, a to je tvoja stimulacija. Koliko sam zapamtila, imala si cca 14 antralaca, da bi dobila 9 jajnih stanica od kojih su bile zrele samo 4. Ako sam dobro uhvatila te brojke, to je onda jako loš rezultat. Mlada si, nalazi su ti ok, i tvoje je tijelo spremno i za više zrelih stanica. Međutim, gonal 150 je premala stimulacija za 14 antralaca. Kako bi dr Lučinger rekao, to je vodica. Ako imate samo za još jedan pokušaj, onda inzistiraj na jačoj stimulaciji kako bi dobila što više zrelih stanica.
    Sve si dobro upratila..kolko sam skuzila doktora idemo na manji broj da bi bile kvalitetne jer u ampuli nema više od 10 spermija…zato smo išli na slabiju stimulaciju…eh sad nisam pametna..vjerujem mu i stvarno ne mislim da je neka greška kod njih..sad ne znam jel bi stvarno trebala trazit nešto jače 🤔 reko je da dodem u drugom mjesecu pa ćemo se dogovorit sve…

To sam i pretpostavila, Al sa tvojim amh i godinama, i uz sve uredne nalaze trebali bi pokušati sa više stanica jer nema razloga da one budu ne kvalitetne. Ako imate samo 10 spermija, onda vi zbilja nemate mogućnosti se igrati i svih 10 bi trebalo iskoristiti, a to ne mogu napraviti sa samo 4 zrele stanice. Budeš vidjela šta će dr reći, zašto oni misle da bi sa jačom stimulacijom izgubila na kvaliteti

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤

Broj poruka: 1639

Prijavi adminu

Cure, stoperice izlaze 7-9 dana nakon uzimanja iz urina ili?

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Lita.1234

Broj poruka: 1039

Prijavi adminu

Anci i sve cure zao mi je. Bas ❤️ Nadam se da cete uspjeti sto prije u novi postupak. 
    Ja prijavljujem FET 2 blastice, i odmah novi stimulirani ciklus iza ako beta bude negativna. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Anči 💕

Broj poruka: 5741

Prijavi adminu

Ludakopatka

Anči 💕

Ludakopatka

Anči,
    Žao mi što je beta negativna. Vidim da imate ampule za još jedan pokušaj pa ti želim skrenuti pozornost na nešto, a to je tvoja stimulacija. Koliko sam zapamtila, imala si cca 14 antralaca, da bi dobila 9 jajnih stanica od kojih su bile zrele samo 4. Ako sam dobro uhvatila te brojke, to je onda jako loš rezultat. Mlada si, nalazi su ti ok, i tvoje je tijelo spremno i za više zrelih stanica. Međutim, gonal 150 je premala stimulacija za 14 antralaca. Kako bi dr Lučinger rekao, to je vodica. Ako imate samo za još jedan pokušaj, onda inzistiraj na jačoj stimulaciji kako bi dobila što više zrelih stanica.
    Sve si dobro upratila..kolko sam skuzila doktora idemo na manji broj da bi bile kvalitetne jer u ampuli nema više od 10 spermija…zato smo išli na slabiju stimulaciju…eh sad nisam pametna..vjerujem mu i stvarno ne mislim da je neka greška kod njih..sad ne znam jel bi stvarno trebala trazit nešto jače 🤔 reko je da dodem u drugom mjesecu pa ćemo se dogovorit sve…
    To sam i pretpostavila, Al sa tvojim amh i godinama, i uz sve uredne nalaze trebali bi pokušati sa više stanica jer nema razloga da one budu ne kvalitetne. Ako imate samo 10 spermija, onda vi zbilja nemate mogućnosti se igrati i svih 10 bi trebalo iskoristiti, a to ne mogu napraviti sa samo 4 zrele stanice. Budeš vidjela šta će dr reći, zašto oni misle da bi sa jačom stimulacijom izgubila na kvaliteti

Ne znam stvarno..mozda je htio vidjet kako reagiram...i mene je rezultat rastuzio jer nam na kraju nije ostao ni jedan smrzlić..ja sam se nadala od tih 9 da se bar 4 razviju da imamo bar 1 ili 2 za fet...svakako cu pojačat suplimente pa ćemo vidjet sta ce on rec...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Razumna

Prijavi adminu

Anči 💕

Ludakopatka

Anči 💕

Ludakopatka

Anči,
    Ne znam stvarno..mozda je htio vidjet kako reagiram…i mene je rezultat rastuzio jer nam na kraju nije ostao ni jedan smrzlić..ja sam se nadala od tih 9 da se bar 4 razviju da imamo bar 1 ili 2 za fet…svakako cu pojačat suplimente pa ćemo vidjet sta ce on rec…

Nisam stručnjak ali mislim da je to do loših uvjeta u labaratoriju. 
    Anci gdje je sve tvoj muž radio spermigram ? 

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    2/22 FET 2xmorula👎
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

Anči 💕

Prijavi adminu

Razumna u Osijeku i u Petrovoj...mislila sam da ponovi negdje privatno prije tog treceg mjeseca...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕

Prijavi adminu

Eh sad..zanima me par stvari..jel koja od vas naručivala sa i herba nakon 1.7..kako to sad ide? Jel ste placale carinu ipostarinu još dodatni i na koje iznose? Jel ima neki Q10 koji bi mi preporučile i ako ste voljne napisat koje ste još dodatke uzimale..hvala ☺️ 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤

Broj poruka: 1639

Prijavi adminu

Anci a da probate na V V? Oni su fakat specijalizirani samo za to.I nema reda cekanja.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Razumna

Prijavi adminu

DOMLeon

Anci a da probate na V V? Oni su fakat specijalizirani samo za to.I nema reda cekanja.

Baš sam to htjela reći. Ali najbolji spermiogram rade privatnici jer sperma ide odmah pod mikroskop. 
    Moj prijatelj je imao tešku azoospermiju i na vv mu ništa nisu našli a kod dr L Lana je uspjela naći plivače. I sad taj moj prijatelj ima dijete koje ide u školu.
    Baš smo sinoć bili na kavi samo nas dvoje i rekao je da se moram truditi i dalje i da moram početi vježbati jer je vitalnost jako bitna tako da sa prijateljicom krećem čim prije 💪 a i muževe ćemo uključiti jer smo kao🐘  postali 🐘🐘🐘🐘

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    2/22 FET 2xmorula👎
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.