Potpomognuta oplodnja vol. 6

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Anči 💕

Broj poruka: 5741

Prijavi adminu

Hvala cure svima ❤️
    Da nažalost nema mjesta prije..liste su pune..
    Ajde danas cu bar kuću pozlatit 😅
    Idemo dalje...malo me poljuljalo sto je dokotor rekao da su dosta slabi spermiji...ja cu sad stat mjesec-dva sa svim da se tijelo skroz očisti i odmori od svega...a onda idemo u nove pobjede 💪 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕

Prijavi adminu

UdaUda

Anči, idući zahvat će ti sto posto uspjeti ❤️
    Zašto ne probaš BetaPlus? Možda imaju mjesta i ove godine.
    Razumna, u potpunosti se slažem s tvojim stavom o poslu i životu.
    Ja sam trebala krenuti s pikanjem prije 4 dana, no odgođeno mi je sve zbog podivljalog TSH. Duboko se nadam da ću s prvom injekcijom izmolit bolovanje iz kojeg god razloga, bilo gin, bilo dr.o.p. jer sam zbog posla i stresa i ogromnih očekivanja od sebe same već dosta psihički obolila, dobila hipotireozu koja uredno napreduje na gore te pobacila.
    Čestitke svim lijepim betama ❤️

Zato sto muz ima azoo..i imamo tu jednu ampulu sperme i nebi riskirala sa tim prebacivanjem da je izgubimo...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕

Prijavi adminu

Razumna

Pozdrav žene 🥰
    Evo da se javim, iscistila sam se prirodno ali imam neki miom u maternici koji ako se ne povuče sa sljedecom mjesecnicu ići u ga laperoskopski operirati, najviše me muči jeli dr Lucinger vidio taj miom prije ili se sad stvorio, uglavnom moram i kod njega konzultacije….
    Našla sam si novi posao u Samoboru, do sad sam radila u centru Zg , ovo će mi biti zgodnije za putovati a i klizno je radno vrijeme. Mogu doći od 7 do pola 10 tako da će mi to dobro doći za buduće ivf koje mislim ići kod škvorca jer mogu ići preko hzzo….
    Danas ću zaključiti bolovanje i sutra se vraćam na posao i mislim dati otkaz, tj čekat ću da se sin od direktora počne izderavati i onda ću samo reci dajem otkaz i uzet ću svoju torbicu i otići, pun kufer mi je njegovog bahacenha.
    U novoj firmi su rekli da me mogu čekati i do 1.12 samo im je bitno da dođem tako da se za to ne sikiram. Ugovor mi ide odmah na neodređeno ali bez obzira na to u glavi sam si odredila prioritete i bitno mi je samo da ostanem trudna i iznesem trudnoću a što će biti sa posla 🤷🏻‍♀️ jednostavno se ne želim više sa tim opterećivati, moj posao je ostati trudna

Drago mi je da si se očistila prirodno. Super ti je plan za dalje..samo hrabro 💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Zoe🌸

Broj poruka: 555

Prijavi adminu

Aurora cestitam ti!🥰🥰💕nek je skolski i dosadno sve dalje🥰
    _
    Anči jako mi je žao. To čekanje je stvarno najgore🥺
    Glavu gore i drži se💓
    Kod nas je situacija da vrlo vjerojatno nećemo niti krenut do idućeg ljeta. 😔 
    Muz radi na krace ugovore, sad smo se preselili radi njegovog posla s kojim ne mogu nista planirat. Nismo u Hrvatskoj. On nema ni petka ni svetka reklo bi se. 
    Ali ja sam i ocekivala da ce tako biti nekako pa sam se unaprijed pripremila.. 

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣• 1./2023. 💗

Nakapaka

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Anči draga jako mi je zao… sve te razumijemo i znamo kako ti je 💞 samo strpljenja jer  cekaju nas nase bebice  💞

👩🏽34god

Anči 💕

Prijavi adminu

Barbi30

Pozz cure…čestitam plusevima i pozitivnim betamaA nama ostalima idemo dalje u borbu za bebice
    Moja trenutna situacija missed ab iz spontane trudnoće i time odgoda planiranog IVF..ukoliko se ciklus brzo unormali možda šansa 11-12 mj ako ne sljedeće godine… Sretno svima

Uff bas mi je zao 😔 
    Nadam se da ce brzo bit sve ok 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Razumna

Broj poruka: 1809

Prijavi adminu

Anči 💕

Razumna

Pozdrav žene 🥰
    Evo da se javim, iscistila sam se prirodno ali imam neki miom u maternici koji ako se ne povuče sa sljedecom mjesecnicu ići u ga laperoskopski operirati, najviše me muči jeli dr Lucinger vidio taj miom prije ili se sad stvorio, uglavnom moram i kod njega konzultacije….
    Našla sam si novi posao u Samoboru, do sad sam radila u centru Zg , ovo će mi biti zgodnije za putovati a i klizno je radno vrijeme. Mogu doći od 7 do pola 10 tako da će mi to dobro doći za buduće ivf koje mislim ići kod škvorca jer mogu ići preko hzzo….
    Danas ću zaključiti bolovanje i sutra se vraćam na posao i mislim dati otkaz, tj čekat ću da se sin od direktora počne izderavati i onda ću samo reci dajem otkaz i uzet ću svoju torbicu i otići, pun kufer mi je njegovog bahacenha.
    U novoj firmi su rekli da me mogu čekati i do 1.12 samo im je bitno da dođem tako da se za to ne sikiram. Ugovor mi ide odmah na neodređeno ali bez obzira na to u glavi sam si odredila prioritete i bitno mi je samo da ostanem trudna i iznesem trudnoću a što će biti sa posla 🤷🏻‍♀️ jednostavno se ne želim više sa tim opterećivati, moj posao je ostati trudna
    Drago mi je da si se očistila prirodno. Super ti je plan za dalje..samo hrabro 💪

Anci probaj sad odmah na priridnjak.  Poslje stimulacije je najbolje ići na prirodno postupak jer nam je tijelo puno hormona. I odi privatno. Prirodni postupak ti cca 5000 ma nek bude u tvom slučaju u 8-9 tisućica ali nemoj to propustiti jer sad su ti najbolje godine. 
    Gdje ne nestala Anchy123?

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

Aurora, juhuuuuuuu 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰 jako mi je drago i navijam za srijedu ❤
    Anchy, zao mi je.... 😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Lorena3009

Broj poruka: 700

Prijavi adminu

Anči 💕

Hvala cure svima ❤️
    Da nažalost nema mjesta prije..liste su pune..
    Ajde danas cu bar kuću pozlatit 😅
    Idemo dalje…malo me poljuljalo sto je dokotor rekao da su dosta slabi spermiji…ja cu sad stat mjesec-dva sa svim da se tijelo skroz očisti i odmori od svega…a onda idemo u nove pobjede 💪

Ovde sve znamo kako ti je nažalost 😭❤️ ja sam bila 1.put preslomljena. Beta mi je bila ista tvoja. Još kad su mi rekli iduci postupak za 3 miseca u još veći plač. Al to je tako brzo prošlo da ti ne mogu opisat. Samo ostani pozitivna ka i do sad i sve će to doc na svoje. Ja sam ti udaljena 10 min, sta god ti triba javi se😘 Glavu gore i u nove pobjede, kako je meni moj Dr. Škvorc reka ❤️😘

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Anči 💕

Prijavi adminu

Razumna

Anči 💕

Razumna

Pozdrav žene 🥰
    Anci probaj sad odmah na priridnjak. Poslje stimulacije je najbolje ići na prirodno postupak jer nam je tijelo puno hormona. I odi privatno. Prirodni postupak ti cca 5000 ma nek bude u tvom slučaju u 8-9 tisućica ali nemoj to propustiti jer sad su ti najbolje godine.
    Gdje ne nestala Anchy123?

To sam ja al sam promjenila nadimak 😅
    Ne vrijedi nama prirodnjaci kad muza ima azoo, znaci nema spermija...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.