Draga Anči, isplači se danas. Pa onda pozlati kucu. Pozlatit ce se i tvoja sansa, ne brini!
I svakako mozda bar nesto probati privatno, kao sto cure pisu. Jer ces do ozujka i novu kucu moci izgraditi. Moj je isto bio Azo iza korone, sad smo vec na konju. Ali nema sta nije pio, stres smanjio, sport svaki dan.
Nadam se da si dobro, kukaj, pisi, sve smo tu , slušamo!
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Hvala cure svima ❤️
Da nažalost nema mjesta prije..liste su pune..
Ajde danas cu bar kuću pozlatit 😅
Idemo dalje…malo me poljuljalo sto je dokotor rekao da su dosta slabi spermiji…ja cu sad stat mjesec-dva sa svim da se tijelo skroz očisti i odmori od svega…a onda idemo u nove pobjede 💪Ovde sve znamo kako ti je nažalost 😭❤️ ja sam bila 1.put preslomljena. Beta mi je bila ista tvoja. Još kad su mi rekli iduci postupak za 3 miseca u još veći plač. Al to je tako brzo prošlo da ti ne mogu opisat. Samo ostani pozitivna ka i do sad i sve će to doc na svoje. Ja sam ti udaljena 10 min, sta god ti triba javi se😘 Glavu gore i u nove pobjede, kako je meni moj Dr. Škvorc reka ❤️😘
Hvala ti ❤️
Ma kazem oplakala sam u subotu tako da sam znala da ce bit nula i bila sam spremna na to..al kad je rekla sestra u trecem mjesecu, sve lađe su mi potonule...
Rekla jee sestra pa sta mozda zaluta koji junak u tih 6 mjeseci 😂
Nema tugovanja ni plakanja to smo odradili sad idemo dalje 💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy sama najbolje znas... 🥰 Ja napokon krecem u teretanu, nakon godinu dana jer ono zbog postupaka ne. E bome vjezbam do transfera. Nađi novi hobi i brzo ce 3mj. Ja zbog godina sve stavljam u 6 brzinu 😂🦾🦿
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
DragaAnči, isplači se danas. Pa onda pozlati kucu. Pozlatit ce se i tvoja sansa, ne brini!
I svakako mozda bar nesto probati privatno, kao sto cure pisu. Jer ces do ozujka i novu kucu moci izgraditi. Moj je isto bio Azo iza korone, sad smo vec na konju. Ali nema sta nije pio, stres smanjio, sport svaki dan.
Nadam se da si dobro, kukaj, pisi, sve smo tu , slušamo!
Šta je sve pio? A nama su dva spermiograma azoo tako da mislim da je kod mog muza problem neki mehanički
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Razumna bas smo u istom stanju u glavi. Valjda su nam godine tu negdje.
Sve se promijenilo, sad me nista u karijeri ne izaziva, cak me pomalo postaje i sve manje briga! Valjda kad skuzis da i prioritete neces tako lako ostvariti, sve se mijenja.
Nadam se da ces pronaci ono sta trazis, a bebeice ce samo biti slag na torti! ❤️
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Anchy sama najbolje znas… 🥰 Ja napokon krecem u teretanu, nakon godinu dana jer ono zbog postupaka ne. E bome vjezbam do transfera. Nađi novi hobi i brzo ce 3mj. Ja zbog godina sve stavljam u 6 brzinu 😂🦾🦿
I ja ću od 1.10 💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Drago mi je cuti da sve imate planove. I da smo pozitivne bez obzira na dogadaje ❤
Drzim fige da dogodine sve guramo nase bebice u kolicima🤞🤞🤞❤❤❤
👩🦰 - 28, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -40, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split : 1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća💔
U nove pobjede ...💞💞
Drago mi je cuti da sve imate planove. I da smo pozitivne bez obzira na dogadaje ❤
Drzim fige da dogodine sve guramo nase bebice u kolicima🤞🤞🤞❤❤❤
Tako je 💪🤞🤞❤️
Neće mi se ispunit želja da za ovaj Božić ugledam pozitivan testić, ali ako sve bude uredu taman oko sljedećeg Božića bi mogao doć najljepši poklon 🤭🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Anči,
Žao mi što je beta negativna. Vidim da imate ampule za još jedan pokušaj pa ti želim skrenuti pozornost na nešto, a to je tvoja stimulacija. Koliko sam zapamtila, imala si cca 14 antralaca, da bi dobila 9 jajnih stanica od kojih su bile zrele samo 4. Ako sam dobro uhvatila te brojke, to je onda jako loš rezultat. Mlada si, nalazi su ti ok, i tvoje je tijelo spremno i za više zrelih stanica. Međutim, gonal 150 je premala stimulacija za 14 antralaca. Kako bi dr Lučinger rekao, to je vodica. Ako imate samo za još jedan pokušaj, onda inzistiraj na jačoj stimulaciji kako bi dobila što više zrelih stanica.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Anči,
Žao mi što je beta negativna. Vidim da imate ampule za još jedan pokušaj pa ti želim skrenuti pozornost na nešto, a to je tvoja stimulacija. Koliko sam zapamtila, imala si cca 14 antralaca, da bi dobila 9 jajnih stanica od kojih su bile zrele samo 4. Ako sam dobro uhvatila te brojke, to je onda jako loš rezultat. Mlada si, nalazi su ti ok, i tvoje je tijelo spremno i za više zrelih stanica. Međutim, gonal 150 je premala stimulacija za 14 antralaca. Kako bi dr Lučinger rekao, to je vodica. Ako imate samo za još jedan pokušaj, onda inzistiraj na jačoj stimulaciji kako bi dobila što više zrelih stanica.
Sve si dobro upratila..kolko sam skuzila doktora idemo na manji broj da bi bile kvalitetne jer u ampuli nema više od 10 spermija...zato smo išli na slabiju stimulaciju...eh sad nisam pametna..vjerujem mu i stvarno ne mislim da je neka greška kod njih..sad ne znam jel bi stvarno trebala trazit nešto jače 🤔 reko je da dodem u drugom mjesecu pa ćemo se dogovorit sve...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji