Cure ja sam upravo pokvarila ne znam što da radim
To ti je jako često.
Je li crvena, svježa krv ili smeđa, tamna? Koliko je količinski ima?
Meni je zadnji izljev bio prije 2 tjedna, malac je i dalje dobro i nemam ama baš nikakvog problema. Tako da ne mora nužno biti loše.
💔💔💔
Joj, Maslačakxx. Gledam ti potpis i ne mogu ti opisati koliko mi je drago radi tebe
💔💔💔
Lorena3009, ako su D-Dimeri ok, onda je vjerojatno sve OK. Dok sad ćekaš nalaze, možeš ih opet izvaditi čisto da se smiriš. Mi heparinke redovno vadimo D-dimere i po tome znamo je li nam terapija ok.
A bez brige, mutacije rijetko koja trudnica vadi. Moja uputa je bila za druge cure, ako ih to brine, neka vade odmah sad, neka ne čekaju trudnoću.
Inače, ja sam mutacije čekala oko 5 tjedana.
AuroraB, woooohoooooo!!!!!!Leli91
Što se tiče proljeva/zatvora, to ti se izmjenjuje. Budi sretna dok ide.
Za UZV nije drama da je dan za danom, ali ne treba ti to. Odgodi kod socijalne tjedan dana. Bolje ti je tako pa da se svaki tjedan umiriš da je sve u redu, nego dan za danom pa ne dobiješ umirenje.
To što nemaš simptoma, uživaj. Svakom je različito, a i još ti je jako rano. Bez brige, bolit će i tebe.Dani30, probadanja su normalna. U jednom trenutku će nestati, pa će se opet pojaviti i tako kroz cijelu trudnoću.
Joka95, Anči gravignost je smeće. Ja sam u drugoj trudnoći oplakala jer je on bio snješko, kad ono divovska beta. Napravila sam tad usporedbu svih testova (isprobala sam ih 7 na istom urinu) i ispalo je da je muller i dm najbolji value for money - lijepo pokažu, a jeftini su.
D-dimeri su mi 0.5 a takvi su mi bili i prije postupka kad sam vadila. 3 doktora su mi rekli da su dobri. Sad u trudnoći u 12 tjednu su isto bili 0.5 i dr. Na transfuziji je rekla da su super jer je u trudnoći veći interval. Evo jutros sam zvala transfuziju u Osijek i cura u laboratoriju mi je rekla da su nalazi gotovi još 15.9. Onda sam zvala administraciju i rekli su da su poslali na adresu 16.9.a nalaza nema. Ko da šalju u Tunguziju. Onda je muž poludila i nazva i reka da izvole i pošalju doktorici na mail. Nadam se da jesu. Doktorica mi radi popodne. Pa ce mi javit. Javim vam kad mi se javi.
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Anči, smrdila je i meni hrana i povračala sam na neke mirise. Grudi užasno napete, prištići su bili isto katastrofalni (njih sam pripisala tim hormonskim injekcijama jer sam ih imala i dva mjeseca poslije (jedva sam ih se riješila)). Sve je to od utriča po mojem, jer je stvarno rano za neki simptom trudnoće (bar ja mislim😅).
Beta je meni bila pozitivna, nadam se da bude i tebi!! 😊 I da se tebi nastavi pravilno duplati! 😊
Znam da je bzvz reči da ne misliš na to i na sve simptome, jer realno, znam da budeš, ja sam bila i gora 😅😅
Ma da i ja to pripisujem utrićima ali se ipak malo nadam 🤭🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Krv je svijetlo crvena i ima je dosta na papiru kad se obrišem
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Anči, smrdila je i meni hrana i povračala sam na neke mirise. Grudi užasno napete, prištići su bili isto katastrofalni (njih sam pripisala tim hormonskim injekcijama jer sam ih imala i dva mjeseca poslije (jedva sam ih se riješila)). Sve je to od utriča po mojem, jer je stvarno rano za neki simptom trudnoće (bar ja mislim😅).
Beta je meni bila pozitivna, nadam se da bude i tebi!! 😊 I da se tebi nastavi pravilno duplati! 😊
Znam da je bzvz reči da ne misliš na to i na sve simptome, jer realno, znam da budeš, ja sam bila i gora 😅😅
Znam i ja sam se. 😉
Velim ti, najbolje da ne pratimo sve to, a pratimo.
Znaš da ti držim 🤞 za najljepši crtu sutra i najbolju betu u pon! 😘❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Znam i ja sam se. 😉
Velim ti, najbolje da ne pratimo sve to, a pratimo.
Znaš da ti držim 🤞 za najljepši crtu sutra i najbolju betu u pon! 😘❤️
A to ti je ono kad ti vrag neda mira 😅 znaš da je rano i sve to, al ti onda neki glas u podsvjesti kaže e a mozda ipak ovo nešto znači 🙈 😂
Hvala ti ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Aurora ❤️❤️🤞🤞🤞😊
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Leli jeli se imas kome javit? Jeli te boli?
Maslacakxx ti isto znas utjesit 💜 fala cure ❤
Glava je cudo koliko upravlja nama 😅
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Krv je svijetlo crvena i ima je dosta na papiru kad se obrišem
Jel imaš kakve bolove? Probaj leć i smirit se..ako se pojača krvarenje ili bolovi javi se doktoru...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji