Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    24. Rujan 2021. 09:59

Vesca

Stelasamo da znaš kolko mi je lakše sad kad vidim da te u Petrovoj izluđuju, ja sam mislila da je u meni problem. Jedva sam dobila laboratorij da mi kažu što je s urinokulturom i sestra mi kaže da je već davnih dana poslala nalaz na mail! Znači nonšalantno mi laže, pa znam provjeriti vlastiti mail i znam gdje je junk mail….. Tako mi ga niti prvi put nije poslala…. a da ne pričam da sam poslala mail u bolnicu da molim za pomoć jer nisam dobila nalaz (ni na portal zdravlja) i da mi se nitko ne javlja…. Znaš koji sam odgovor dobila?.. "Poštovana, broj laboratorija je 01/…" Ko tu koga?!?! Doslovno sam im napisala da se u labosu ne javljaju! Na rubu sam da pošaljem na ured predstojnika pritužbu. NIGDJE nisam doživjela tolike komplikacije po nalazu, a imam iskustva s bolnicamaZbog toga sam se jučer naručila u IVF i nadam se da ću tamo bolje kliknuti s ljudima.
    Imam još priča s nalazima iz Petrove s više strnaa i stvarno mi nije jasno kako su toliko neorganizirani.

Draga cure čestitam svima na lijepim vijestima, pratim vas i veselim se što je jesen ovako plodna

Ma ja sam skroz razocarana Petrovom I sad mi je žao što sam uopće u sve ovo krenula tamo, nažalost nalazi mi vrijede do kraja godine ići ću tamo na još jedan postupak a onda se rastajem od njih, niti mi se sviđa pristup liječnice a o labosu za vađenje krvi bolje da ne komentiram, embriolog koma ništa ne objasni nema previše komunikacije a mene to ubija u pojam, jedina pozitivna stvar su sestre u ivf sobi koje su predivne i koje su svjetla točka u Petrovoj...sad mi je krivo što nisam odmah otišla u ivf polikliniku ali dobro stiže Nova godina i vrijeme za nove odluke 😊💪

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Mjau
    24. Rujan 2021. 10:00

Aurora prelijepe crte 😍😍
    Dani Leli ja sam OK preko dana ali cim krene da se primice noc nema spavanja sve me boli. Imam povremeno tup i jak bol tamo dolje. Sve me plasi. Jedva cejam pregled.
    Jeste li vi napuhane od utrogestana?? Meni je stomak kao da sam 5ti mjesec 😏 sa stolicom nemam problema.
    Ovo je SVE NEKI STRah i cekanje - prbo cekamo mengu! Pa cekamo aps. Pa transfer. Pa cekamo betu! Pa prvi uzv! Pa prenatalni test! Pa 12tu nedelju! Pa cekanje prvih udaraca! Pa cekanje porodjaja.... 😅😅😅Kako se ne rodih kao musko

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

Anči 💕
    24. Rujan 2021. 10:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lorena3009, ako su D-Dimeri ok, onda je vjerojatno sve OK. Dok sad ćekaš nalaze, možeš ih opet izvaditi čisto da se smiriš. Mi heparinke redovno vadimo D-dimere i po tome znamo je li nam terapija ok.
    A bez brige, mutacije rijetko koja trudnica vadi. Moja uputa je bila za druge cure, ako ih to brine, neka vade odmah sad, neka ne čekaju trudnoću.
    Inače, ja sam mutacije čekala oko 5 tjedana.

AuroraB, woooohoooooo!!!!!!Leli91
    Što se tiče proljeva/zatvora, to ti se izmjenjuje. Budi sretna dok ide.
    Za UZV nije drama da je dan za danom, ali ne treba ti to. Odgodi kod socijalne tjedan dana. Bolje ti je tako pa da se svaki tjedan umiriš da je sve u redu, nego dan za danom pa ne dobiješ umirenje.
    To što nemaš simptoma, uživaj. Svakom je različito, a i još ti je jako rano. Bez brige, bolit će i tebe.Dani30, probadanja su normalna. U jednom trenutku će nestati, pa će se opet pojaviti i tako kroz cijelu trudnoću.

Joka95, Anči gravignost je smeće. Ja sam u drugoj trudnoći oplakala jer je on bio snješko, kad ono divovska beta. Napravila sam tad usporedbu svih testova (isprobala sam ih 7 na istom urinu) i ispalo je da je muller i dm najbolji value for money - lijepo pokažu, a jeftini su.

Sjećam se tog testiranja 😅 iz dm first sing ili neki drugi?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mjau
    24. Rujan 2021. 10:01

Na pregled sam teeeeeeeeek 6.10

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

Joka95
    24. Rujan 2021. 10:07

Anci ovo je izvlacenje zivaca🤣 
    Mtb hvala Bogu sto si se javila! Ne znam koje je to testiranje,al ja bas zato i ne vjerujem testovima. Pogotovo kako je progesteron u urinu🤔 
    Al napravit cu jedan,sad dm il muller ako je sigura🤣 
    Cure hvala na podrsci. I ja se nadam da ce nam ovo bit dobitni💜🥰

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Rujan 2021. 10:11

Anči, DM ih ima više, sve sam ih isprobala. Onaj najjeftiniji (trakice kao i Mullerove) je bio dobar.  Stvarno se oni skuplji ne isplate, neki su pokazivali podjednako kao trakice, a neki čak slabije.

💔💔💔

Kacusha
    24. Rujan 2021. 10:13

Aurora divni testovi 🥰🥰🥰 Joka i Anchy znam kako vam je, prosla sam vec 4 transfera i nista nije lakse 🤣😂 Samo hrabro cure. Ja sam jucer vadila betu da mogu prestati koristiti terapiju i opet se nadam 😁 Luda glava 😊 Domleon super rezultati! I sve PUPICE sretno 😘😘😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anči 💕
    24. Rujan 2021. 10:16

Kača sta kaze beta 😍
    Mtb pa da to je onda taj sto sam i uzela ali nadam se da je neka veća osjetljivost pa je zato 7dnt bio bijel..
    Joka nisi fer piški samnom sutra 😭😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Vesca
    24. Rujan 2021. 10:18

Stela1987

Vesca

Stelasamo da znaš kolko mi je lakše sad kad vidim da te u Petrovoj izluđuju, ja sam mislila da je u meni problem. Jedva sam dobila laboratorij da mi kažu što je s urinokulturom i sestra mi kaže da je već davnih dana poslala nalaz na mail! Znači nonšalantno mi laže, pa znam provjeriti vlastiti mail i znam gdje je junk mail….. Tako mi ga niti prvi put nije poslala…. a da ne pričam da sam poslala mail u bolnicu da molim za pomoć jer nisam dobila nalaz (ni na portal zdravlja) i da mi se nitko ne javlja…. Znaš koji sam odgovor dobila?.. "Poštovana, broj laboratorija je 01/…" Ko tu koga?!?! Doslovno sam im napisala da se u labosu ne javljaju! Na rubu sam da pošaljem na ured predstojnika pritužbu. NIGDJE nisam doživjela tolike komplikacije po nalazu, a imam iskustva s bolnicamaZbog toga sam se jučer naručila u IVF i nadam se da ću tamo bolje kliknuti s ljudima.
    Imam još priča s nalazima iz Petrove s više strnaa i stvarno mi nije jasno kako su toliko neorganizirani.

Draga cure čestitam svima na lijepim vijestima, pratim vas i veselim se što je jesen ovako plodna

Ma ja sam skroz razocarana Petrovom I sad mi je žao što sam uopće u sve ovo krenula tamo, nažalost nalazi mi vrijede do kraja godine ići ću tamo na još jedan postupak a onda se rastajem od njih, niti mi se sviđa pristup liječnice a o labosu za vađenje krvi bolje da ne komentiram, embriolog koma ništa ne objasni nema previše komunikacije a mene to ubija u pojam, jedina pozitivna stvar su sestre u ivf sobi koje su predivne i koje su svjetla točka u Petrovoj…sad mi je krivo što nisam odmah otišla u ivf polikliniku ali dobro stiže Nova godina i vrijeme za nove odluke 😊💪

Dobila sam termin za razgovor s dr. Š u IVF za dva tjedna pa ću vidit što će mi reć. Kod prijave sam rekla da bih išla preko HZZOa pa pretpostavljam da ću nakon konzultacija čekati do postupka.... ali to mi odgovara jer se ionako moram oporavljati nakon histero. Zna li netko kolko se plaćaju konzultacije? Da ne bih ponesla premalo hehehe
    Ma ja sam stvarno osoba s niskim zahtjevima, ne treba nitko bit ljubazan prema meni, samo mi odgovorit na pitanje i ja sretna. Al ovo je stvarno ludo kako se ponašaju.... Inače kad dođem tamo su svi predivni, ali ova komunikacija modernim tehnoogijama im nije jača strana.

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    24. Rujan 2021. 10:20

Kača 🌺

Aurora divni testovi 🥰🥰🥰 Joka i Anchy znam kako vam je, prosla sam vec 4 transfera i nista nije lakse 🤣😂 Samo hrabro cure. Ja sam jucer vadila betu da mogu prestati koristiti terapiju i opet se nadam 😁 Luda glava 😊 Domleon super rezultati! I sve PUPICE sretno 😘😘😘

Kaca hvala ti 😘😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.