Aurora, divan test,nek se nastavi tako 🙏🏻❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Na pregled sam teeeeeeeeek 6.10
Bruo će to 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nerazumna sumnjam na dvije osobe; Lucija007 ili Sanjich
Manemoj, Sunny, Ssanjas, MISSica :), Darliv, Malala, Bajoma, MissIvy, Ruska, Mjau, Kača, JosipaB hvala što se veselite sa mnom. ❤️
Stela, ako već sada imaš takvu odbojnost prema Petrovoj, moj savjet ti je da se radije strpiš i odradiš postupak u klinici u kojoj ćeš se osjećati ugodno, pravodobno informirano i gdje će ti se kao pacijentu dati potrebna pozornost i pažnja. Nemoj se radi mjesec, dva čekanja dovesti u situaciju gdje ćeš biti bijesna sama na sebe zašto si ponovila postupak tamo a nisi se osjećala dobro ni prvi puta...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nerazumna sumnjam na dvije osobe; Lucija007 ili SanjichManemoj, Sunny, Ssanjas, MISSica :), Darliv, Malala, Bajoma, MissIvy, Ruska, Mjau, Kača, JosipaB hvala što se veselite sa mnom.❤️
Stela, ako već sada imaš takvu odbojnost prema Petrovoj, moj savjet ti je da se radije strpiš i odradiš postupak u klinici u kojoj ćeš se osjećati ugodno, pravodobno informirano i gdje će ti se kao pacijentu dati potrebna pozornost i pažnja. Nemoj se radi mjesec, dva čekanja dovesti u situaciju gdje ćeš biti bijesna sama na sebe zašto si ponovila postupak tamo a nisi se osjećala dobro ni prvi puta…
STELA jesi li iz Zg ?Ako jesi idi na Vuk Vrhovac tamo ces dobit najbolji tretman
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Aurora sretno 🤗🥳🥳🥳🥳🥳
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Aurora prelijepe crte 😍😍Dani Leli ja sam OK preko dana ali cim krene da se primice noc nema spavanja sve me boli. Imam povremeno tup i jak bol tamo dolje. Sve me plasi. Jedva cejam pregled.
Jeste li vi napuhane od utrogestana?? Meni je stomak kao da sam 5ti mjesec 😏 sa stolicom nemam problema.
Ovo je SVE NEKI STRah i cekanje - prbo cekamo mengu! Pa cekamo aps. Pa transfer. Pa cekamo betu! Pa prvi uzv! Pa prenatalni test! Pa 12tu nedelju! Pa cekanje prvih udaraca! Pa cekanje porodjaja…. 😅😅😅Kako se ne rodih kao musko
I kod mene je tako… neki dan je dosao prijatelj fo nas kpme nismo nista spominjali,pa ti on meni reko iz vedra neba: jao Danijela trudnoca ti lijepo pristaje ,koliko si trudna ? 3-4 mjeseca…. 🤯🤯🤣🤣🤣🤣
Dani ja mislim da ce bit blizanci do kraja 👶👶
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Aurora prelijepe crte 😍😍Dani Leli ja sam OK preko dana ali cim krene da se primice noc nema spavanja sve me boli. Imam povremeno tup i jak bol tamo dolje. Sve me plasi. Jedva cejam pregled.
Jeste li vi napuhane od utrogestana?? Meni je stomak kao da sam 5ti mjesec 😏 sa stolicom nemam problema.
Ovo je SVE NEKI STRah i cekanje - prbo cekamo mengu! Pa cekamo aps. Pa transfer. Pa cekamo betu! Pa prvi uzv! Pa prenatalni test! Pa 12tu nedelju! Pa cekanje prvih udaraca! Pa cekanje porodjaja…. 😅😅😅Kako se ne rodih kao musko
I kod mene je tako… neki dan je dosao prijatelj fo nas kpme nismo nista spominjali,pa ti on meni reko iz vedra neba: jao Danijela trudnoca ti lijepo pristaje ,koliko si trudna ? 3-4 mjeseca…. 🤯🤯🤣🤣🤣🤣
Dani ja mislim da ce bit blizanci do kraja 👶👶
Nikad se nezna… 😁😁😁bas bi se veselila da budu….😄😄
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Aurora čestitam na plusiću 🙂🙂🙂🥳
E a ja na kraju ne mogu raditi Nifty, ni Harmony ni Panoramu niti jedan od testova zbog toga što sam imala blizance i nalazi ne bi bili pouzdani.
Dobila sam informaciju da je došlo do pobačaja jednog ploda prije 8.tjedna da bi mogla raditi testove nakon što prođe 9 tjedana. A pošto se kod mene dogodilo s 9 i pol tjedana nalazi mi ne bi bili pouzdani, valjda zbog količine hormona u krvi i sl.
Tako da se bar ne moram nervirati oko čekanja nalaza 😂
A jučer na uzv-u se vidio pišuliiiinac 💙 tako da sam i spol saznala.
Pa evo, znam da nema puno cura sa sličnom situacijom, ali ako nekome zatreba informacija.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Aurora čestitam na plusiću 🙂🙂🙂🥳
E a ja na kraju ne mogu raditi Nifty, ni Harmony ni Panoramu niti jedan od testova zbog toga što sam imala blizance i nalazi ne bi bili pouzdani.
Dobila sam informaciju da je došlo do pobačaja jednog ploda prije 8.tjedna da bi mogla raditi testove nakon što prođe 9 tjedana. A pošto se kod mene dogodilo s 9 i pol tjedana nalazi mi ne bi bili pouzdani, valjda zbog količine hormona u krvi i sl.
Tako da se bar ne moram nervirati oko čekanja nalaza 😂
A jučer na uzv-u se vidio pišuliiiinac 💙 tako da sam i spol saznala.
Pa evo, znam da nema puno cura sa sličnom situacijom, ali ako nekome zatreba informacija.
Čestitaam na dečkićuuu 💙
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nerazumna sumnjam na dvije osobe; Lucija007 ili SanjichManemoj, Sunny, Ssanjas, MISSica :), Darliv, Malala, Bajoma, MissIvy, Ruska, Mjau, Kača, JosipaB hvala što se veselite sa mnom.❤️
Stela, ako već sada imaš takvu odbojnost prema Petrovoj, moj savjet ti je da se radije strpiš i odradiš postupak u klinici u kojoj ćeš se osjećati ugodno, pravodobno informirano i gdje će ti se kao pacijentu dati potrebna pozornost i pažnja. Nemoj se radi mjesec, dva čekanja dovesti u situaciju gdje ćeš biti bijesna sama na sebe zašto si ponovila postupak tamo a nisi se osjećala dobro ni prvi puta…
Odbojnosti je nastupila zbog pristupa stvarno ne tražim da me netko gladi po onoj stvari i da mi titra ali ono budi čovjek, sve smo mi svjesne da je malo liječnika a nas je previše ali da liječnik nema 2 minute vremena da ga pitaš 3 rečenice ili da izađe na hodnik i pred 30 žena čita dijagnoze i njena razmišljanja je meni van svake pameti ali dobro nisam te struke pa se neću praviti pametna, svakako se mislim iza menge naručiti na konzultacije u ivf polikliniku pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Trnovit je ovo put i niti jednoj od vas nije lako zato mi je žalosno da takav tip liječnika nema više razumijevanja o strpljenja 🤷♀️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji