Pozdrav cure, iskrene cestitke svima na transferima i trudnocama, dao Bog jos vise ovakvih objava 😇🙏
Nova sam na forumu, istrazujem polako kako i sta dalje.
Imala sam zadnji spontani u 3/2021. Nakon cega mi je otkriven nizak Amh 5.5, vec otprije znam da imam endometriozu.
Bila sam u Cita u dr. Palade koji je preporucio pokusaje prirodnog zaceca 3 do 6 mjeseci a ukoliko ne uspije da se javim za potpomognutu.
S obzirom da mi vrijeme odmice i sve vise trosim i lh testova i hcg testova. Odlucili smo se za proces potpomognute oplodnje s obzirom na moje rezultate. Zanima me da li tko ima endo i da je ovako nizak Amh? Shvacam da ce i ovo bit tezak put, zato sam se i ukljucila u forum da jedne drugima budemo podrska ❤
Pozdrav i dobrodošla 🥰
Nemam nizak amh ali imam endometriozu ,začepljene jajovode i 2 operacije + operaciju polipa iza sebe.
Amh ti je ok ukoliko dobijete u stimulaciji dovoljno zrelih folikula,i što se toga tiče nemoj se bojati . Sve se može uz malo liječničke i puni Božje pomoći 🥰🥰
Imamo cure koje si i uz niži amh već majke ❤🥰
Što se same endo tiče ,vidi me kao primjer uspjeha.
Iz drugog pokušaja u 21tt
Od srca sretno ❤
Draga Dada, ne znam da li znas koliko su me ove rijeci utjesile. 🙏🙏🙏
Iskrene cestitke na uspjehu! Dao Bog da sve i dalje bude dobro! Drzim fige 🤞 ❤
Javljam daljnji razvoj situacije cim udemo u program! 😇❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Pozdrav cure, iskrene cestitke svima na transferima i trudnocama, dao Bog jos vise ovakvih objava 😇🙏
Imala sam zadnji spontani u 3/2021. Nakon cega mi je otkriven nizak Amh 5.5, vec otprije znam da imam endometriozu.
Bila sam u Cita u dr. Palade koji je preporucio pokusaje prirodnog zaceca 3 do 6 mjeseci a ukoliko ne uspije da se javim za potpomognutu.
S obzirom da mi vrijeme odmice i sve vise trosim i lh testova i hcg testova. Odlucili smo se za proces potpomognute oplodnje s obzirom na moje rezultate. Zanima me da li tko ima endo i da je ovako nizak Amh? Shvacam da ce i ovo bit tezak put, zato sam se i ukljucila u forum da jedne drugima budemo podrska ❤
Pozdrav i dobrodošla 🥰
Nemam nizak amh ali imam endometriozu ,začepljene jajovode i 2 operacije + operaciju polipa iza sebe.
Amh ti je ok ukoliko dobijete u stimulaciji dovoljno zrelih folikula,i što se toga tiče nemoj se bojati . Sve se može uz malo liječničke i puni Božje pomoći 🥰🥰
Od srca sretno ❤
Dali ti
je amh izražen u pmol ili ng/L?
endometrioza
Drage moje presretna sam, ne znam da li se trebam previše radovati, ali jednostavno ne znam sta da vam kažem.🤗🤗🤗🤗 Danas sam bila na kontroli i doktor je rekao da je prezadovoljan i jako se iznenadio kao.i sestre. Uglavnom imam 2 folikula i doktor je rekao da može doći do blizanacke trudnoće, a ja bukvalno sanjam o tome. Pitao me da li je neko u mojoj porodici imao blizanacku trudnoću, a jesu moja nana i pranana. Tako da mogu se i razočarati, ali jednostavno ovo mi je popravilo dan tako da sam u papucama izašla iz ordinacije hahahahah. Ljubim vas sve puno i svima želim sreću u daljim postupcima ❤
👧20,PCOS,IR😶
🧑25 ✔
Razigrana Ja sam imala Gonale. Stali mi se razvijat na cca 12 mm pa mi morali izbacit Gonal i ubacit drugi lijek.
Rezultat, od 12-25 afc, 7 folikula, 3 oocite, jedan osmostanicni za transfer.
Al to je rez propusta u postupku, a ne samog lijeka (da te ne brine).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Joka95 I ja imam nizi amh i nesto sam starija. Kazu da je kod amh najbitnije sto prije reagirat dok je ok kvaliteta jajnih stanica. Koliki ti FSH?
Koji su ti razlozi spontanih (ako se smije znati)? Vidim da ti uspjevalo zaceti prirodno ali da si imala spontane.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Dobro jutro cure 🥰
Sretno svima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Metopoznamo se preko foruma, razmijenile brojeve jer dijelimo istu soc ginekologicu pa si sad pratimo trudnoće.. čekamo da cure naprave onu WhatsApp grupu 😉
E da.. ja bila na produženom vikendu, uživala ajmeeee, dobila 3 kile ajmeeee 😂😂😂
Ako se vi slažete ja mogu već sad napraviti whpp grupu za nas trudnice koje žele dijeliti iskustva ma tom putu . Nek se ubaci tko želi. Meni nije problem ,staviti ću mail u potpis pa neka mi se kavi tko želi biti dio trudničke mpo grupe, mamice su nam dobrodošle također i svaka nova trudnica …
……
CURKE MAIL JE U POTPISUU ZA KOJI TRENUTAK ❤❣
Super 👏🏻👏🏻👏🏻🥰
🤞🏻 Da se sto vise cura iz grupe prijavi u buducnosti🥰
Mene I dalje brine taj iscjedak koji ima neugodan miris. Nekad se pojavi nekad ne, ne znam da li ima potrebe da zovem doktora,pa da vidim što on kaže?
Woman name kako si danas 💝
Ja sam bila na pregledu, sve je super, zatvorena skroz, posteljica sprijeda, podigla se skroz, sve izgleda kako treba, i ja imam malu gimnasticarku kaze dr da je jednu nogu digla skroz a drugu zabacila iza sebe. Kad mi je isla pokazat ona se primistila vec tako da izvodi akrobacije. Kaze da bi je ovaj tjedan trebala pocet osjecat s obzirom na sve 🥰
Sta se tice zeludca dala mi je reflustat da kupim, ona misli da probam prvo s tim. I da imam gljivice al kaze skroz malo i da ako mi ne izazivaju tegobe da mi ona ne bi nista dala jer au ceste u trudnoci i ne cine stetu. A meni to ide na zivce sad 🤷
Ana123456 sretno! Tea i tebi ❤️
Leoni,Tiiina supeeer!!!
Sretno svima danas !!!
Dada evo i mene 👋
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Pozdrav i dobrodošla 🥰
Od srca sretno ❤
Dali ti
je amh izražen u pmol ili ng/L?
Izrazen je u pmol/L,a amh 2 ima u nalazu i on je 0.78 ng/ml
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :