Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    07. Lipanj 2021. 20:14

Jako puno trudnica ima na forumu, nek vam je svima sa srećom❤
    Jedno pitanje za iskusnije cure; da li je koja bila na dugom protokolu, koje su bile indikacije za isti, te da li je bilo kakve razlike u ponašanju i odgovoru folikula naspram kratkog protokola? 😎
    TirelessIvy možda? 
    Pozdrav svim curkama, nadam se da vas neću puno preskočiti jer ne pratim forum u zadnje vrijeme; Lucyinthesky,Bozma, Anksimoron, Miss, WomenName, Nirvana, Tuma, Ruska, Sbjelis, Tanja79, Nirvana, Petra30, Manemoj, MTB🥰🥰❤

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anči 💕
    07. Lipanj 2021. 20:36

Ajmee curee kolko ljepih vijestiii 😍😍😍😍
    Sunny mm ide u čet na dogovor za TESE pa cemo znat vise 🤭🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tweety88🐞
    07. Lipanj 2021. 20:46

Tiki hvala ti na opseznom odgovoru i objasnjenju 🧡 mislim da ju mogu eliminirati iz potencijalnih samodijagnoza 😂. Tebi onda taj endometriom na desnom jajniku zapravo "ne smeta" cijelo vrijeme? Mislim kao nekad se aktivira, a nekad miruje? Kako podnosis daljnje mirovanje? Cime se zabavljas? 🙃
    Andela svakako javi info, mozda se primilo 😍🍀🤞🏻😘
    Kod mene ima nekih simtoma cudnih za doba ciklusa - probadanja u jajnicima, grcevi nisko u trbuhu i tak, ugl nemam takve simtome inace u ovo vrijeme. U svakom slucaju se jaaako nadam, a za simptome ne znam zbog cega su, dal zbog trudnoce u proslom ciklusu, nadolazece menge ili nadolazece trudnoce. Nadam se ovom zadnjem 😉 
    Ivona svemirska beta, cestitam i sretno dalje 🍀🤞🏻 
    Roxy stalo je krvarenje, trajalo je 3 dana, 15.-18.dc, dr kaze da je to normalno nakon trudnoce tako da se ne brinem vise. Hvala ti na brizi 🧡. Sutra druga beta? Ili si vadila danas pa se nisi jos pohvalila? 😉🤩
    Ma2013 nisam znala da se nakon sto postanu blastice jos nesto ispituje prije zamrzavanja. Ja sam mislila da ti svih 10 blastica smrznu i onda koja prezivi odmrzavanje, prezivi. 🙈🤷🏻‍♀️🤩
    Ana suuuper beta 🤩🤩🤩
    Rita 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da se oplodi i postane tvoja beba 🧡 (nisam dobila nikakve takve savjete)

💛🧡

Anči 💕
    07. Lipanj 2021. 20:48

Ana jel vadis opet betu ili si se narucila na uzv?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Roxy ✨
    07. Lipanj 2021. 20:53

Tweety88

Tiki hvala ti na opseznom odgovoru i objasnjenju 🧡 mislim da ju mogu eliminirati iz potencijalnih samodijagnoza 😂. Tebi onda taj endometriom na desnom jajniku zapravo "ne smeta" cijelo vrijeme? Mislim kao nekad se aktivira, a nekad miruje? Kako podnosis daljnje mirovanje? Cime se zabavljas? 🙃
    Andela svakako javi info, mozda se primilo 😍🍀🤞🏻😘
    Kod mene ima nekih simtoma cudnih za doba ciklusa - probadanja u jajnicima, grcevi nisko u trbuhu i tak, ugl nemam takve simtome inace u ovo vrijeme. U svakom slucaju se jaaako nadam, a za simptome ne znam zbog cega su, dal zbog trudnoce u proslom ciklusu, nadolazece menge ili nadolazece trudnoce. Nadam se ovom zadnjem 😉
    Ivona svemirska beta, cestitam i sretno dalje 🍀🤞🏻
    Roxystalo je krvarenje, trajalo je 3 dana, 15.-18.dc, dr kaze da je to normalno nakon trudnoce tako da se ne brinem vise. Hvala ti na brizi 🧡. Sutra druga beta? Ili si vadila danas pa se nisi jos pohvalila? 😉🤩
    Ma2013 nisam znala da se nakon sto postanu blastice jos nesto ispituje prije zamrzavanja. Ja sam mislila da ti svih 10 blastica smrznu i onda koja prezivi odmrzavanje, prezivi. 🙈🤷🏻‍♀️🤩
    Ana suuuper beta 🤩🤩🤩
    Rita 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da se oplodi i postane tvoja beba 🧡 (nisam dobila nikakve takve savjete)

Nisam vadila jos. Oni iz klinike kazu da ne moram niti vadit pa sam odlucila bit strpljiva. Idem u četvrtak kod njih na kontrolu pa cu znat na cemu sam 🙈 A super da je to sve okej 😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

🌼TiKi🌼
    07. Lipanj 2021. 20:54

Tweety88 trenutno mi ne smeta, miruje jer sam trudna, ne boli. Vidjet cemo poslije poroda i kad krenu ciklusi, jer se hrani krvlju. Ako bude rastao, morat cu ga eliminirati operacijom. Sad... Mogu eventualno piti opet pilule da drze pod kontrolom do iduce trudnoce, ali me strah migrena. Moram dobro razmisliti sta cu.
    Sto se tice mog mirovanja... Imam BH kontrakcije i dalje, cak i kad mirujem, malo su se prorijedile otkad mi je pojacana terapija, ali nisu prestale. Lezim i gledam tv, citam knjige, kupujem online stvari za bebu i tako... Dan za danom. ☺️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Tweety88🐞
    07. Lipanj 2021. 21:14

Roxy navijam za vas minimalno dvoje 😍🤞🏻🍀
    Tiki uzasno mi se sve to cini 🙄... Nadam se da ces uspjeti to nekako iskontrolirati i proci bez operacije. A za mirovanje, svaka cast na stavu i strpljenju ❤❤

💛🧡

ma2013 👣
    07. Lipanj 2021. 21:27

Tweety, meni su rekli samo da nazovem sutra. 🤷🏻‍♀️😉

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Roxy ✨
    07. Lipanj 2021. 21:29

Tweety88

Roxy navijam za vas minimalno dvoje 😍🤞🏻🍀
    Tiki uzasno mi se sve to cini 🙄… Nadam se da ces uspjeti to nekako iskontrolirati i proci bez operacije. A za mirovanje, svaka cast na stavu i strpljenju ❤❤

Hvala ti 😘😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Tweety88🐞
    07. Lipanj 2021. 21:59

Joka95

Tweety88

Tea, ma2013 PUPO-ice 🥰🥰🥰
    Ma2013 sto su rezultati zamrzavanja? Meni to zvuci da ce ti javiti da su ih uspjesno stavili u zamrzivac, a vjerojatno nije samo to 🙈
    Sanjass bravo za 🥚 i super da ti nije bila strasna aspiracija. Sretno dalje 🍀🧡🤞🏻
    Leoni trudnice 🥰🥰🥰🥰
    BugaDuga sretnooo 🍀🍀🍀🍀
    Tina preedivno ❤
    Joka95 dobrodosla i sreeetno 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Adekica odlicno i sretno dalje 🧡
    Sanjich super da je s bebom sve ok i da pocinjes s terapijom.

Andela kad je 11.dc? 😉
    Cure koje imaju/su imale endometriozu - kako ste saznale da ju imate? Moze li ona biti bez simptoma? I da se ne vidi na uzv?

Hvala velika🤞🤞❤❤
    Ja sam saznala da imem endometriozu sa 20 godina. Prvotno je moj ginekolog rekao da je rijec o karcinomu jajnika, sto me zblamiralo. Bila sam koma. Dalje sam se pratila na sv. Duhu i tamo mi je ustanovljena endometrioza na uzvu i colordopleru
    Ja osobno nemam nekih odredenih simptoma koji odreduju da je bas o njok rijec. Prijr 7 godina sam imala povisene tumorske jedino. Sad ih vise nemam, sve mi je uredno sto se tice toga dijela. I memstruacija je redovita, doslovno u minutu. Bolove neke nemam, nista neizdruljivo ili neobicno za menstrualne cikluse. Ne zele me operirat jer je oko 2 do 3 cm.

Joka95 hvala na podijeljenim info 🧡. Nadam se da ti se nece simptomi nikad ni aktivirati...🍀🤞🏻

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.