Ja sam si stavila ovaj brojac trudnoce pa nek bude. A nadam se da ce s Mrvom biti sve ok.
Javila sam se u Podobnik (prvi termin za 5 tjedana),u Harni (prvi termin iza 20.6.), svojoj soc ginickoj (prvi termin iza 24.6.).
Jos cekam odg od Skvorca i od Vrcica. Ali kako izgleda necu ni uspjet ranije na uzv da vidim da li ima napretka. Nisam ocekivala da su svi tako puni.
Simptome imam iste kao i cijelo vrijeme, temp se drzi, clear blue kaze 3+ tjedana od zaceca sto je ok. A nista, moram ocigledno pustiti da priroda (i Bog) odrade svoje i da se mrva na iducem uzv slavodobitno pojavi.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav cure, iskrene cestitke svima na transferima i trudnocama, dao Bog jos vise ovakvih objava 😇🙏
Nova sam na forumu, istrazujem polako kako i sta dalje.
Imala sam zadnji spontani u 3/2021. Nakon cega mi je otkriven nizak Amh 5.5, vec otprije znam da imam endometriozu.
Bila sam u Cita u dr. Palade koji je preporucio pokusaje prirodnog zaceca 3 do 6 mjeseci a ukoliko ne uspije da se javim za potpomognutu.
S obzirom da mi vrijeme odmice i sve vise trosim i lh testova i hcg testova. Odlucili smo se za proces potpomognute oplodnje s obzirom na moje rezultate. Zanima me da li tko ima endo i da je ovako nizak Amh? Shvacam da ce i ovo bit tezak put, zato sam se i ukljucila u forum da jedne drugima budemo podrska ❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sretno svim curama danas 🤞🏻
Školjkice oćeš radit test ili čekaš betu?
Mislila sam sutra.. 8dnt
Evo je moj transfer gotov. Vraćena su 2 trodnevna. Sad slijedi ono najgore… Čekanje…
🤞🏻🥰
Cure jel može pitanje, ove koje su ostale trudne u postupku. Kako se racuna trudnoća kod nas, po zadnjoj menstruaciji, po vadenju folikula ili po danu transfera. Jer kod nas se ipak zna kad je bila oplodnja pa me to buni.
Po zadnjoj mengi se racuna trudnoca.
Cure, evo moj izvjestaja.
Sad sam se piknula s gonalom. Doktor rekao da na 3.dan pocinjemo gonalom pa sutra opet pregled i dalje cemo vidjeti. Odlucili smo jos ovaj ciklus u lipnju kad nam vec ide redom i onda odmaranje preko ljeta pa na jesen vidjeti sto i kako dalje ako sad ne uspije.
Inace, prvi put sam imala menopur. Kakva su vam iskustva s gonalom?
Sretno svima koje su danas imale transfer🍀🤞
30 g. oboje
OTP 9.11.
Wow sanjass odlično, 15 🥳🥳🥳🥳
Evo i mene s transfera, od mojih 17 oocita, 12 ih je oplođeno, danas smo vratili dvije blastice, jedna savršena i jedna malo slabija. ❤️❤️ Beta za 14 dana(21.6) i za rezultate zamrzavanja zovem sutra. 😊😊😊🍀
Bravo, bome ima ih 😃
Sanjas odlicno 👏🏻👏🏻
Drage moje, da vam javim da imamo ❤️ koje kuca
Jedna beba je, druga GV je stala da raste i ne smeta nista bebi 😘😘😘😘😘
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💗
Pozdrav cure, iskrene cestitke svima na transferima i trudnocama, dao Bog jos vise ovakvih objava 😇🙏
Nova sam na forumu, istrazujem polako kako i sta dalje.
Imala sam zadnji spontani u 3/2021. Nakon cega mi je otkriven nizak Amh 5.5, vec otprije znam da imam endometriozu.
Bila sam u Cita u dr. Palade koji je preporucio pokusaje prirodnog zaceca 3 do 6 mjeseci a ukoliko ne uspije da se javim za potpomognutu.
S obzirom da mi vrijeme odmice i sve vise trosim i lh testova i hcg testova. Odlucili smo se za proces potpomognute oplodnje s obzirom na moje rezultate. Zanima me da li tko ima endo i da je ovako nizak Amh? Shvacam da ce i ovo bit tezak put, zato sam se i ukljucila u forum da jedne drugima budemo podrska ❤
Pozdrav i dobrodošla 🥰
Nemam nizak amh ali imam endometriozu ,začepljene jajovode i 2 operacije + operaciju polipa iza sebe.
Amh ti je ok ukoliko dobijete u stimulaciji dovoljno zrelih folikula,i što se toga tiče nemoj se bojati . Sve se može uz malo liječničke i puni Božje pomoći 🥰🥰
Imamo cure koje si i uz niži amh već majke ❤🥰
Što se same endo tiče ,vidi me kao primjer uspjeha.
Iz drugog pokušaja u 21tt
Od srca sretno ❤
endometrioza
Ja sam si stavila ovaj brojac trudnoce pa nek bude. A nadam se da ce s Mrvom biti sve ok.
Javila sam se u Podobnik (prvi termin za 5 tjedana),u Harni (prvi termin iza 20.6.), svojoj soc ginickoj (prvi termin iza 24.6.).
Jos cekam odg od Skvorca i od Vrcica. Ali kako izgleda necu ni uspjet ranije na uzv da vidim da li ima napretka. Nisam ocekivala da su svi tako puni.
Simptome imam iste kao i cijelo vrijeme, temp se drzi, clear blue kaze 3+ tjedana od zaceca sto je ok. A nista, moram ocigledno pustiti da priroda (i Bog) odrade svoje i da se mrva na iducem uzv slavodobitno pojavi.
Točno znam što misliš.. ja od početka vodim kod Podobnika jer sam tamo bila na MPO i svaki put kad me naručuju za dalje je cijela drama gdje će mi naći termin.. mislim sljedeći put sam naručena u 20h jer me doktorica nije imala gdje ubaciti 😅
A i za ostale..kako kod Podobnika ne daju da suprug ide samnom na pregled htjeli smo otići i negdje drugdje samo da i on sve vidi, ma koga god sam zvala tek za mjesec i nešto.. baš kaos...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji