Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    07. Lipanj 2021. 17:22

skoljka 🥰

sanjass322@gmail.com

Joka95
    07. Lipanj 2021. 17:28

ribic

Joka95I ja imam nizi amh i nesto sam starija. Kazu da je kod amh najbitnije sto prije reagirat dok je ok kvaliteta jajnih stanica. Koliki ti FSH?

Koji su ti razlozi spontanih (ako se smije znati)? Vidim da ti uspjevalo zaceti prirodno ali da si imala spontane.

Pozdrav, FSH mi je 5.34 iu/l 
    Ja ne znam jesam na vrijeme reagirala jer mi je ovo prvi put da sam ikakvu obradu radila. Navodno obrada je dopustena tek nakon drugog spontanog a meni je ovo bio drugi pa sam zato obradena.  
    Tek sad vadim i trombofiliju za 2 dana i to na moju molbu. 
    Nemam pojma koji su razlozi spontanih. Niti mi ko zna rec iskreno. U svakom slucaju se dogodi 6-8 tj

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

ma2013 👣
    07. Lipanj 2021. 17:41

Sanjich 👶

Woman name kako si danas 💝

Ja sam bila na pregledu, sve je super, zatvorena skroz, posteljica sprijeda, podigla se skroz, sve izgleda kako treba, i ja imam malu gimnasticarku kaze dr da je jednu nogu digla skroz a drugu zabacila iza sebe. Kad mi je isla pokazat ona se primistila vec tako da izvodi akrobacije. Kaze da bi je ovaj tjedan trebala pocet osjecat s obzirom na sve 🥰
    Sta se tice zeludca dala mi je reflustat da kupim, ona misli da probam prvo s tim. I da imam gljivice al kaze skroz malo i da ako mi ne izazivaju tegobe da mi ona ne bi nista dala jer au ceste u trudnoci i ne cine stetu. A meni to ide na zivce sad 🤷

Odlično da je sve dobro s bebom. 🥰🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Tweety88🐞
    07. Lipanj 2021. 17:51

Tea, ma2013 PUPO-ice 🥰🥰🥰
    Ma2013 sto su rezultati zamrzavanja? Meni to zvuci da ce ti javiti da su ih uspjesno stavili u zamrzivac, a vjerojatno nije samo to 🙈
    Sanjass bravo za 🥚 i super da ti nije bila strasna aspiracija. Sretno dalje 🍀🧡🤞🏻
    Leoni trudnice 🥰🥰🥰🥰
    BugaDuga sretnooo 🍀🍀🍀🍀
    Tina preedivno ❤
    Joka95 dobrodosla i sreeetno 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Adekica odlicno i sretno dalje 🧡
    Sanjich super da je s bebom sve ok i da pocinjes s terapijom.

Andela kad je 11.dc? 😉
    Cure koje imaju/su imale endometriozu - kako ste saznale da ju imate? Moze li ona biti bez simptoma? I da se ne vidi na uzv?

💛🧡

• Ivona0703
    07. Lipanj 2021. 17:55

Pozdrav curke 😊 moja prva beta nakon 3 tjedna od transfera je 14791. Narucena sam za utz 18.6.,nije mi vrag dao mira pa sam otisla privatno. Vidi se gestacijska i zumanjcana. Za tjedan dana bi se trebala vidjeti beba 🥰 od simptoma uzasne mucnine, tek nemam na apsolutno nista i umor. 🥴
    Sretno svima ❤️

Joka95
    07. Lipanj 2021. 17:55

Tweety88

Tea, ma2013 PUPO-ice 🥰🥰🥰
    Ma2013 sto su rezultati zamrzavanja? Meni to zvuci da ce ti javiti da su ih uspjesno stavili u zamrzivac, a vjerojatno nije samo to 🙈
    Sanjass bravo za 🥚 i super da ti nije bila strasna aspiracija. Sretno dalje 🍀🧡🤞🏻
    Leoni trudnice 🥰🥰🥰🥰
    BugaDuga sretnooo 🍀🍀🍀🍀
    Tina preedivno ❤
    Joka95 dobrodosla i sreeetno 🍀🤞🏻🍀🤞🏻
    Adekica odlicno i sretno dalje 🧡
    Sanjich super da je s bebom sve ok i da pocinjes s terapijom.

Andela kad je 11.dc? 😉
    Cure koje imaju/su imale endometriozu - kako ste saznale da ju imate? Moze li ona biti bez simptoma? I da se ne vidi na uzv?

Hvala velika🤞🤞❤❤ 
    Ja sam saznala da imem endometriozu sa 20 godina. Prvotno je moj ginekolog rekao da je rijec o karcinomu jajnika, sto me zblamiralo. Bila sam koma. Dalje sam se pratila na sv. Duhu i tamo mi je ustanovljena endometrioza na uzvu i colordopleru 
    Ja osobno nemam nekih odredenih simptoma koji odreduju da je bas o njok rijec. Prijr 7 godina sam imala povisene tumorske jedino. Sad ih vise nemam, sve mi je uredno sto se tice toga dijela. I memstruacija je redovita, doslovno u minutu. Bolove neke nemam, nista neizdruljivo ili neobicno za menstrualne cikluse. Ne zele me operirat jer je oko 2 do 3 cm. 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Meto
    07. Lipanj 2021. 18:01

Ma 2013 evo jedne pusacice😂 prestala bi u svakom transferu kao da ne bude zbog mene ishod kakav god bio. Bilo je uspjeha i neuspjeha pa sam na predzadnjem Fetu odlucila nastavit pusit, barem ne trpit krize preznojavanja i nervoze.. pusila sam sad do cca 5tt e onda su krenule mucnine i cigaru ne mogu ni pomirisati, ni kavu niti ikakve mirise😂 
    Sanjich cestitam na curki iako mislim da sam prosli put cestitala🙈 nema veze, jos jednom 😘 za princezu.
    Bravo za sve preglede i pupo cure😍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

🌼TiKi🌼
    07. Lipanj 2021. 18:03

Tweety88 meni su otkrili kad sam krenula u postupke jer je buknula od stimulacije. Imala sam dva endometrioma, na svakom jajniku po jedan, deano je bio 3cm, lijevo oko 2. U prvoj trudnoci je taj lijevo nestao, a desno jos imam. Endometrioza moze biti u mirovanju pa bukne sama od sebe isprovocirana određenim stanjima u organizmu. Laparoskopija je najbolja kod dijagnostike endometrioze i određivanja njenog stupnja te uklanjanja priraslica, ali ona se radi tek kad se na temelju simptoma posumnja na endo. Simptomi variraju od zene do zene. Najcesce su to bolni, obilni i nepravilni ciklusi. Bol prilikom praznjenja stolice ili spolnog odnosa. Kod mene su simptomi bile jako bolne menstruacije i bol prilikom odlaska na wc zbog velike nuzde, ali nitko nije ni spomenuo endo dok mi dr. u BetaPlus prilikom hsg-a nije rekla da ju imam. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🌼TiKi🌼
    07. Lipanj 2021. 18:05

Ivona0703

Pozdrav curke 😊 moja prva beta nakon 3 tjedna od transfera je 14791. Narucena sam za utz 18.6.,nije mi vrag dao mira pa sam otisla privatno. Vidi se gestacijska i zumanjcana. Za tjedan dana bi se trebala vidjeti beba 🥰 od simptoma uzasne mucnine, tek nemam na apsolutno nista i umor. 🥴
    Sretno svima ❤️

Cestitke 🎊🎉, sretno i neka bude po skolski dalje 😉🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Roxy ✨
    07. Lipanj 2021. 18:11

Ana123456 prekrasan testic i ne sumnjam da ce i beta takva biti 😍
    Leoni cestitam ti od srca bas mi je drago da je nakon prvotnog soka ovako nesto lijepo se dogodilo 💞😘
    Marta82 zao mi je 😔
    Tea0501, Ma2013 Pupooo, drzim fige🤞💛
    Sanjarss15 🎊🎉 🤞 za dobar party u labu, neka se sto vise oplodi 💖

Tinaa super da znas da je sve kako treba biti 😍 nadam se da su se mucnine bar malo smanjile

Nakapaka sretno 🐞🍀cim se osjecas dobro u novoj klinici to je najbitnije. Zelim ti svu srecu 😘

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.