Anchy321, mene mozes brisat sa liste, nema vise postupaka za mene, nadam se nikad vise. Hvala
BAJOMA, Magnolia, hvala sto mislite na mene 😘
Nema problema..nemoj nesto zamjerit samo sam kopirala listu..necu ulazit u to zasto..ako zelis ponekad nam se javi mislimo na tebe... ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ancybravooo 🎉🎉🎉
Cure, dala sam si truda i izbrojala.. Vol5 nam je donioDVADESET I ŠEST TRUDNICA I 4 NOVE MAJKE!!!!Ito sve u manje od 4 mjeseca!
Vol6 izazivamo te da budeš još uspješniji!!!!
Sretno svim curama u postupcima, nadam se da sve sljedeću temu otvarate na MPO trudnice dijelu i dijelite svoja iskustva sa novim curama!
Navijam za sve vas na najjače!! 🥰🥰🥰
Koje brojke 😍😍😍 neka tako i dalje nastavi! Manemoj svaka cast na trudu 🧡
💛🧡
Ćaooo cure 🥰🥰🥰
Anchy bravo za novu temu 🙌🏻 Vol 5. sam pred kraj tu i tamo pratila.. ovo sada ide skroz brže .
Vidim da sam još uvijek na popisu (ela1989) pa da javim kratki update svog stanja . Pored bildanja stanica svim i svačim, uradili smo kariotip s kariogramom i sve je uredu 🙏🏼
U novi postupak krećemo krajem ljeta , ukoliko nekim čudom ne ostanem prirodno trudna 😇 jer ja ne isključujem tu opciju (optimista) heh
Čitam vas, navijam za sve čestitam svim curkama na pozitivnim testovima, ostale vrlimmmmm 🥰🥰 idemo dalje u nove pobjede 💪🏼💪🏼
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Anchy super da si otvorila novu temu. Još ja gledam pa kako cure malo pišu kad ono novi Vol. 6….Kod mene 21.5 počelo smeđarenje, da bi na kraju počela probijat krv pa sam pretpostavila da se probija menga. S tim da je tako trajalo par dana i onda je počela prava mjesečnica. Samo što ta mjesečnica nije ni slična mojoj uobičajenoj. Puno je više krvi i ugrušaka. A i još traje. Danas je točno mjesec dana od spontanog.Ma sutra ću se javit doktoru čisto da ga pitam jeli sve to normalno.
SofiSofi i meni je nakon spontanog menga bila drugacija bas kako kazes, obilnija i s ugruscima. Tako da je to vjerojatnl uobicajeno, no najbolje provjeri s dr.
💛🧡
Anchy321, mene mozes brisat sa liste, nema vise postupaka za mene, nadam se nikad vise. Hvala
BAJOMA, Magnolia, hvala sto mislite na mene 😘Nema problema..nemoj nesto zamjerit samo sam kopirala listu..necu ulazit u to zasto..ako zelis ponekad nam se javi mislimo na tebe… ❤️
Ma sta cu zamjerit, ja sam kriva sto se nisam javljala, ali vec neko vrijeme nisam za tu listu, a i ljepse ce izgledat ako je na njoj bar jedna manje. I ne, nije nista lose u pitanju 😁. Javim se nekad 😘
Sretno svima, i da nam se ova lista cura koje cekaju postupak smanji i da se nitko na njoj ne zadrzava dugo😘
Anchy svaka čast na otvaranju vol.6 😄
Manemoj wow kakve brojke! I ja sam medu trudnicama kako je to lijepo napokon 🤗🤗😍
Samra pa to je super , i ja jedva cekam bit na tvom mjestu iako imam jos puno vremena 😘
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
BAJOMA, Magnolia, hvala sto mislite na mene 😘Nema problema..nemoj nesto zamjerit samo sam kopirala listu..necu ulazit u to zasto..ako zelis ponekad nam se javi mislimo na tebe… ❤️Ma sta cu zamjerit, ja sam kriva sto se nisam javljala, ali vec neko vrijeme nisam za tu listu, a i ljepse ce izgledat ako je na njoj bar jedna manje. I ne, nije nista lose u pitanju 😁. Javim se nekad 😘
Sretno svima, i da nam se ova lista cura koje cekaju postupak smanji i da se nitko na njoj ne zadrzava dugo😘
Bozma🤗🤗, moze mini objasnjenje🤭🤭🤔🤔, nadam se u svakom slucaju da si sretna❤
Cure imam pitanje, kako se računaju postupci (4 imamo pravo preko HZZO). Da li kad počnemo s postupkom i imamo smrzliče, da li svaki fet poslije se računa pod taj prvi postupak ili se svaki fet računa kao postupak? (Nadam se da sam razumljivo postavila pitanje 🤣)
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji