Potpomognuta oplodnja vol. 6

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RebekaB

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

Dosadujem sa istim pitanjem 🤷‍♀️ Kad je vama krenula menga ako vam je test bio negativan a jos ste na utrogestanima..? Dali ste procurile dok ste ih jos kotistile ili kad ste prestale? Ili je i to individualno.

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• RebekaB

Prijavi adminu

Samara

Bokic, samo da se javimo da smo moja buhtlica i ja super, samo papa i spava ni ne znam da ga imam 😆 i upravo su me iznenadili da ako bude sve ok da sutra idemo doma a ja svima rekla utorak 🎉🥳

Cestitam draga Samara! Eto vas jos malo pa po cijele dane mazenje 🥰

(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

MISS

Broj poruka: 696

Prijavi adminu

Tiki ,ja sam folnu (folacin) odavno prestala piti,cca oko 15.tj a novalac pijem jos i dr mi je rekao cijelu trudnocu i kad rodim do kad budem dojila..
    Manemoj ajmee koje brojke!! Savrseno zvuci, vol.6 ce biti jos bolji 👏👏👏🙏🙏🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• RebekaB

Prijavi adminu

manemoj

Ancybravooo 🎉🎉🎉
    Cure, dala sam si truda i izbrojala.. Vol5 nam je donioDVADESET I ŠEST TRUDNICA I 4 NOVE MAJKE!!!!Ito sve u manje od 4 mjeseca!
    Vol6 izazivamo te da budeš još uspješniji!!!!
    Sretno svim curama u postupcima, nadam se da sve sljedeću temu otvarate na MPO trudnice dijelu i dijelite svoja iskustva sa novim curama!
    Navijam za sve vas na najjače!! 🥰🥰🥰

Odlican rezultat i ja se veselim novom vol. Da bude sretniji nama ostalima a uz vasu podrsku i lijepe price dani brze prolaze! 😘😘

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

Pami

Broj poruka: 377

Prijavi adminu

Arnoldica ja sam matičnu prestala uzimati 2-3 tjedna prije zadnjeg (uspješnog) postupka, ostale sam dodatke uzimala do postupka. Kad sam krenula sa stimulacijom nisam više ništa uzimala, počela sam samo s Folacinom od dana punkcije po preporuci doktora. Sretno!!
    Tiki ja cijelo vrijeme uzimam folnu. Prvih 12-13tj Folacin, a od tada Prenatal Novalac i planiram nastaviti do kraja jer piše i na kutiji da se uzima u pripremi za trudnoću, tijekom trudnoće i tijekom dojenja. Neznam koju folnu uzimaš, ali pročitaj šta piše u uputama dok ne pitaš doktora, ali mislim da nikako ne može štetiti. Ja uzimam i Kendural cijelo vrijeme zbog željeza, a i doktorica mi svaki put na kontroli kaže da nastavim sa svime.
    Manemoj svaka čast na brojanju, stvarno nam je odlična statistika!! Nek se samo tako nastavi 🐞🍀🐞

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Pami

Broj poruka: 377

Prijavi adminu

Samara slatkiš mali!!! Super da sutra idete doma pa da može i tata uživati s vama 😊
    Rebeka to je dosta individualno, ja bi recimo uvijek dobila tek 4-5 dana nakon prestanka s terapijom. 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Lindsay

Broj poruka: 1362

Prijavi adminu

Manemoj wooow zenooo svaka cast!! Odlican broj 👍

🌼TiKi🌼

Broj poruka: 1834

Prijavi adminu

Hvala zene. Sad sam vidjela da Almagea ima aktivnu folnu, a nastavit cu ju piti, pa necu vise narucivati folat kad popijem do kraja. 😉
    Rebeka nakon utrica bi menga trebala stici do deset dana nakon zadnje doze. Ja sam uglavnom dobila 3-5 dana nakon. Zao mi je zbog negativnog testa. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Broj poruka: 336

Prijavi adminu

anchy321

točkicaa- 30tt (spontana trudnoća)
    Piccola1208- 31tt dva jednojajčana dečkića
    ruška- 32tt
    Leptirica90- 32tt curica
    Nirvana2020- 35tt it's a girl!!!
    Lana3- 35tt
    ruby22- 36tt imamo dvojke
    willy/Astra- 36tt it's a girl!!!
    Olivera- 37tt dečkić
    more2309- 37tt imamo dvojke
    NikiPiki - 39 tt
    ———
    Ako nas neka od ovih cura cita nek nam se javi da znamo da je sve ok

Mislim daa je mtb dodavala neke cure u popis sto je skupila na starim volume pa je moguce da one odavno vise ne prate al su ostvarene T pa su na popisu.. Ja prepoznajem samo willy nirvanu i leptiricu.. 

Broj poruka: 336

Prijavi adminu

Samara

Bokic, samo da se javimo da smo moja buhtlica i ja super, samo papa i spava ni ne znam da ga imam 😆 i upravo su me iznenadili da ako bude sve ok da sutra idemo doma a ja svima rekla utorak 🎉🥳

Predivno 🙏🍾 tata ce bit presretan 😊😊😊

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.