Samara baš mi je drago da mi je zet tako dobra bebica 🥰 i super što idete doma, tata će biti sigurno presretan 🤗🤗🤗
TiKi sutra šaljem Roidakal, sutra se počinjem družit s muzem nakon svadbe pa izlazim iz izolacije 🙈😂 prošlo je 8 dana, a i sutra moram na uzv u Petrovu, mora me netko vozit 🤷♀️😂
Rebeka žao mi je, ja ti nisam odgovorila jer neznam, nisam bila u toj situaciji Sanjich ja sam prvi put po vratila kad sam prvi put kupila i popila elebaby 🙈 onda sam ga prestala piti, ali sam i dalje povraćala pa sam ipak nastavilaNikiPiki držim 🤞 da bebica dođe brzo i sretno na porodu! 🥰Ela sretno ti, i držimo 🤞 da kao 1.uspije prirodno, vidiš da se sve češće i češće događa 🤗 a ako ne, onda na ljeto u sljedećem postupku 🙏😘Bozma i mene jako zanima, ali ako želiš zadržati za sebe poštujem to. Samo se nadam da si sretna! ❤️🤗
Iščekivanje samo hrabro, sad je najgore, da. Bar je meni bilo, ali brzo će proći 🌹💪
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav cure! Prvo vam želim svima ostvarenje vašeg najvećeg cilja, jednu malenu bebicu koja će vremenom izrasti u veliku zezalicu 😊
Mi smo uspjeli jednu takvu dobiti iz drugog ICSI postupka. Dijagnoza nam je azoospermia,imamo smrznuti materijal u CITO. Ovaj mjesec smo ponovno bili u postupku po bracu ili seku,međutim danas,13 dan od transfera Muillerov test je negativan. Sada,mene zanima da li je imao tko iskustva s prevoženjem materijala iz klinike u kliniku? Naime,nemamo naravno više novaca da plaćamo privatno pokušaje te bi iskoristila pravo koje imam preko HZZOa te da li mi možete preporučiti u koju kliniku da odemo obzirom da moramo gledati da ima dobre embriologe? Puno vam hvala 😊
Neznam odgovor na tvoje pitanje, sigurno neka cura zna ,ali želim ti dobrodošlicu i sreću da što prije dođe druga mrva 🥰❤
Moj savjet ti je da sve ovo što si napisala u postu iza ovog, da staviš u potpis kako nebi morala ponovo objašnjavati svoj put.
Imaš na početnim stranicama objašnjeno kako...
Good luck 🍀🌺
endometrioza
Women_name ja vec i zaboravila na Roidakal. Bas sam danas brojala da imam jos za tocno 5 tjedana i mozgam da cu morati kupiti jos za tjedan dana i nisam bas bila sretna, tako da ce mi taman dobro doci tvoj dio 😂😂, hvala ti ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Danas nisam nikako imala mucnine... cak sam i normalno jela... da li se trebam zabrinuti ili to tako mucnine budu pa nebudu ???
Mozda su mi kuglice za mucninu pomogle 🤔🤔
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
RebekaB zao mi je 💔 Iscekivanje saljem ti jos hrabrosti 💪 to ja tako odmah razmisljam za dalje, lakse mi je 😁 Bobo nadam se da si dobro 🦋 svim curama sretno 😘
Ma ok sam.. idemo dalje... iskreno nisam ocekivala da cu uspjeti iz prve i to sa jednim embrijem. Jedino je to sto moram sve ispocetka malo bed al nisam od onih sretnica da imam smrzlica..
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
RebekaZao mi je zbog negativnog testa. Vrlim❤️😘
🤗🥰😘😘😘 💪
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Women_name ja vec i zaboravila na Roidakal. Bas sam danas brojala da imam jos za tocno 5 tjedana i mozgam da cu morati kupiti jos za tjedan dana i nisam bas bila sretna, tako da ce mi taman dobro doci tvoj dio 😂😂, hvala ti ❤️
Eto super, ništaa 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meni je ovaj ciklus nakon ivfa izgleda bez ovulacije.. Pratila sam s lh trakicama koje su sada pocele sve vise blijediti 😔 najveci mi je problem, jer sam s time htjela izracunati kad ce iduca m, da znam bookirati let, pa proci jeftinije. U njem sam dosla vlakom, smorilo me, putovala sam 13.5 sati. Izgleda cu tako morati i nazad. Zasto uvijek sve mora na tezi nacin...
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pozdrav žene moje, samo da se javim.. Živa sam nakon propalog postupka zbog jeb* pozitivnog testa na koronu🙄🙈😂
Tu i tamo bacim oko na forum..
Čestitam svima, svima želim sreću i puno strpljenja.. Držim 🤞🤞🤞🤞... Ljubim Vas sve😘😘😘😘
Ja čekam kraj 6.tog mjeseca da mi potvrde da li sam u postupku u 7.mom mjesecu (navodno cekaju produzenje ugovora od HZZO - poliklinika IVF)
Da li ima netko nekakva saznanja vezano za to?
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji