Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marimare
    16. Rujan 2021. 13:41

koka007

Anči 💕

koka007

Evo i mene doma 🙂 hvala vam svima, bas ste prava podrska ❤
    Aspiracija super prosla, nije bolilo nista, samo su me ove droge dokrajcile pa sam dugo spavala, zadnja sam otisla 🙈

Anči, drzim 🤞🤞🤞 da za 9 mj drzis bebicu u rukama 🍀🌈🤞

Sta kazu kakva je situacija?
    Hvala 💕

11 oocita 🙂 ali idemo u icsi, a ne ivf kako sam ja cijelo vrijeme mislila pa sam sad malo obeshrabrena

Ma ne brini!
    To je sasvim ok, čak i bolje za rezultate.
    Jer je manje prepusteno slucaju.
    Brojka od 11 je bome odlicna, drzim fige i za smrziće. 

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

Anči 💕
    16. Rujan 2021. 13:59

koka007

Anči 💕

koka007

Aspiracija super prosla, nije bolilo nista, samo su me ove droge dokrajcile pa sam dugo spavala, zadnja sam otisla 🙈

Hvala 💕

11 oocita 🙂 ali idemo u icsi, a ne ivf kako sam ja cijelo vrijeme mislila pa sam sad malo obeshrabrena😔

Pa to je super...icsi je super ne brini nista 🤞🤞🤞 a i icsi je ajmo rec sigurnija metoda jer oni biraju najbolje spermije 🤭🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    16. Rujan 2021. 14:11

Avocado

Sunny_

Asli💕 jel izlaziš sutra?😊
    GPgirl znači teorija mi pada u vodu🙈 nadam se da će tvoj nalaz ispasti dobar, javi što kažu doktori🤞
    Avocado a valjda te neće dugo mućit. Kad si već morala pobrat koronu, sreća što se dogodilo sad između postupaka. Drži se💕 Koji folat uzimaš?
    koka007 neka ih bude što više🤞😊
    Leli divne su ti bebice😊

Od Solgara sam do sad. Sad sam naručila Pure Encapsulation 😊

ja sam sad od Pure Encapsulation uzela magnezij. I kapsule su ogromneeeeee  morala sam guglat kako to progutat

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

marimare
    16. Rujan 2021. 14:23

Anči 💕

koka007

Anči 💕

koka007

Hvala 💕

11 oocita 🙂 ali idemo u icsi, a ne ivf kako sam ja cijelo vrijeme mislila pa sam sad malo obeshrabrena😔

Pa to je super…icsi je super ne brini nista 🤞🤞🤞 a i icsi je ajmo rec sigurnija metoda jer oni biraju najbolje spermije 🤭

Anči, da te čujemo?!
    Doma si?! Koji je osjećaj?
    Kad je masaža? Di su krumpirići?

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

Sunny_🐣
    16. Rujan 2021. 14:27

Anči je li plešeš i pjevaš po stanu sa bebicama? 🤭🤭🤭🤭

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Lorena3009
    16. Rujan 2021. 14:32

Asli 🌼

Sunny_

GPgirl znači teorija mi pada u vodu🙈 nadam se da će tvoj nalaz ispasti dobar, javi što kažu doktori🤞
    Avocado a valjda te neće dugo mućit. Kad si već morala pobrat koronu, sreća što se dogodilo sad između postupaka. Drži se💕 Koji folat uzimaš?
    Leli divne su ti bebice😊

Ne izlazim nažalost 😭 I dalje imam upalu, dobila sam nove antibiotike. Iako se osjećam super, ali nalaz krvi nije bio dobar. Tako da sam do daljnjeg ovdje. Važno da je na uzv sve bilo super, puno mi je lakše zbog toga 🙂

A zeno moja bas te oce 😔 Al nek je beba dobro to je najbitnije 🙏❤️ Izdrzat ces ti, bolje da si njima pod okom nego kuci i trtarila non stop. Sta je sa 2 plodom i gestacijskom? Šta kazu? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Anči 💕
    16. Rujan 2021. 14:39

Sunny danas cemo lezat i mazit se 🤭🤭 
    Marimare krumpiriće smo pojeli 😂 evo upravo sam dosla doma...isla sam kod ginekologice da mi da recepte..jel koja uzimala decortin 🤔 osjećam se super..bas osjecam neki mir jer znam da smo dali sve od sebe..sad je sve na nekoj višoj sili pa kako bude bit će... 🤞🤞 nadamo se bar jednoj mrvi ali neće bit sretnijih od nas ako se obje uhvate...kaze muz sta mislis da se obje podjele pa da imamo četvorke 😂😂😂😂😂 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Asli 🌱
    16. Rujan 2021. 14:44

Lorena3009

Asli 🌼

Sunny_

Leli divne su ti bebice😊

Ne izlazim nažalost 😭 I dalje imam upalu, dobila sam nove antibiotike. Iako se osjećam super, ali nalaz krvi nije bio dobar. Tako da sam do daljnjeg ovdje. Važno da je na uzv sve bilo super, puno mi je lakše zbog toga 🙂

A zeno moja bas te oce 😔 Al nek je beba dobro to je najbitnije 🙏❤️ Izdrzat ces ti, bolje da si njima pod okom nego kuci i trtarila non stop. Sta je sa 2 plodom i gestacijskom? Šta kazu?

A drugi plod se dosta smanjio, i dalje se vidi na ultrazvuku, ali puno je manji nego što je bio. I hematom isto. Doktorica je rekla da je to super. Ali došlo je do infekcije zbog tog ploda i hematoma i tu se zakompliciralo, nikako to riješiti.
    Kakvo je kod tebe stanje, jel se povukla gestacijska?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Anči 💕
    16. Rujan 2021. 14:44

E sad cure jedino me muči probava 😖 već danima imam problema s tim..bas mi je tvrda stolica i moram se puno naprezat...zanima me jel to moze sta stetit ovako nakon trsnsfera...ne znam sta sve nisam probala ali jednostavno ne pomaze nista..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Asli 🌱
    16. Rujan 2021. 14:48

Anči 💕

E sad cure jedino me muči probava 😖 već danima imam problema s tim..bas mi je tvrda stolica i moram se puno naprezat…zanima me jel to moze sta stetit ovako nakon trsnsfera…ne znam sta sve nisam probala ali jednostavno ne pomaze nista..

Ne može ti štetiti transferu, nemoj se brinuti oko toga. Moguće da ti je i od hormona - utrogestana i dodataka ovih koje pijemo sve, vitamina i slično. Naoružaj se doslovno svim - vodom, šljivama, jogurtima, donatom mg, psyllium prahom, probioticima i ne odustaj, treba vremena, proći će. Mene je sad u trudnoći strašno to mučilo, umirala sam od bolova.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.