Evo i mene da se javim. Ultrazvuk je prošao dobro. Imamo tri antralca sto je za mene premijadva na desnom jajniku (neverovatno kako se on posle 10 godina lenjatvovanja probudio) 😜 za 4 dana krećem sa bockanjem. Sve isto kao prošli put - hormon rasta, minimalne doze menopura (2 bočice na dan) i na kraju dupla stoperica. Dakle, krecemo
Anchy bravo!!!! Drzim figice i navijam za oba borca!!! 🥰🥰🥰
Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞🥰🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
cure imam pitanje. Ja sam provjeravala razinu folne kiseline iz krvi i razina je unutar intervala. Uzimam prenatale premama duo koji imaju 400 mg folne kiseline. Da li po tom nalazu mogu zakljucit da nemam tu neku mutaciju i da ne trebam uzimati onaj drugi oblik folne?
Meni je folna normalna a sada po nalazima ispada da imam genetske mutacije🤷♀️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Anči, PUPO!!! Jedva čekam tvoje testove da analiziramo crte 🤞🤞 a ni beta nije toliko daleko 😊
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Joka95 Ponavljam upit 😀Sto ste sve (po danima i dozama) imali u postupku? Jel dobro vidim klomifen i letrazol? Koje doze, koliko dana, koja stoperica?
Emma - ako bi mijenjala termin na 10. mj u poliklinici IVF please se javi na romana.novak1989@gmail.com da se cujemo i dogovorimo s polikinikom. Po lijekove ides (narucis se) par dana prije ocekivane menge i 1dc radis brzi antigenski, a prije aspiracije pcr
Pozdrav. Kakvu imas mthfr mutaciju? Jesi uspila piti "obicnu" Folnu…neaktivni oblik…ili si mjenjala to s obzirom na mutaciju?
Heeej
Heterozigot gena (CT) , i PAI-1 4G/5G
Pijem Andol 100 i folnu 800 (tocnije elevit pronatal i folacin jos dodatno mi je nakon transfera uveo)
Ja dobila konacno te nalaze ali ih naravno ne kuzim pa cekam konzultacije da vidim sta dalje. Pise: heterozigot za faktor V, homozigot za PAI (4g/4g), neka 2 enzima za MTHFR…booo.. uglavnom u svemu imam bar jedan + 🙄
Joj ja sam se tako bila prepala kad sam dobila taj nalaz, pogotovo radi onog teksta dolje gdje piše sve i svašta. Ne znam jel i tebi to piše 😁 Uglavnom, bila sam u Konzumu i počela sam plakati, mislila sam da sam gotova. 😂 Na kraju, sve ok bilo.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Jutro zene.. ja nikako dobiri mengu da krenem u postupak vec sam luuuuuda. Jel moguce da me te 2 custe toliko muce da ne mogu procuriti? Pocela sam sa nekom mjesavinom caja i mazem ricinusovim uljem donji dio trbuha zadnje 2 veceri, ali nikako da one puknu pa da krenemo dalje.....
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sretno drage cure,drzim fige na najjace! ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Joka95 Ponavljam upit 😀Sto ste sve (po danima i dozama) imali u postupku? Jel dobro vidim klomifen i letrazol? Koje doze, koliko dana, koja stoperica?
Emma - ako bi mijenjala termin na 10. mj u poliklinici IVF please se javi na romana.novak1989@gmail.com da se cujemo i dogovorimo s polikinikom. Po lijekove ides (narucis se) par dana prije ocekivane menge i 1dc radis brzi antigenski, a prije aspiracije pcr
Pozdrav. Kakvu imas mthfr mutaciju? Jesi uspila piti "obicnu" Folnu…neaktivni oblik…ili si mjenjala to s obzirom na mutaciju?
Heeej
Pijem Andol 100 i folnu 800 (tocnije elevit pronatal i folacin jos dodatno mi je nakon transfera uveo)
Ja dobila konacno te nalaze ali ih naravno ne kuzim pa cekam konzultacije da vidim sta dalje. Pise: heterozigot za faktor V, homozigot za PAI (4g/4g), neka 2 enzima za MTHFR…booo.. uglavnom u svemu imam bar jedan + 🙄
Joj ja sam se tako bila prepala kad sam dobila taj nalaz, pogotovo radi onog teksta dolje gdje piše sve i svašta. Ne znam jel i tebi to piše 😁 Uglavnom, bila sam u Konzumu i počela sam plakati, mislila sam da sam gotova. 😂 Na kraju, sve ok bilo.
Ma nisam se rasplakala ni nista jer nemam pojma sta to znaci. Vidjeti cemo sta ce reci ovi na humanoj kada konacno dobijem termin. Kontaktirala sam dr kod kojeg sam isla privatno na konzultacije i moju LOMicu i oboje rekli da bi trebala hematologu. Cemo vidjeti🤣
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Anči Pupooo 😍 sretno dalje i meka se prime mrve za mamu i ne pustaju 🙏🍀
T_Ivy 🎊🎉 sretnooo, neka ovaj bude dobitni 🤗
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
27.9 beta 🙈🤞🤞
SRETNO!!!! 🙏🙏
Nek se obje prime i beta bude velika! 🤞🤞
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Heeej
Ma nisam se rasplakala ni nista jer nemam pojma sta to znaci. Vidjeti cemo sta ce reci ovi na humanoj kada konacno dobijem termin. Kontaktirala sam dr kod kojeg sam isla privatno na konzultacije i moju LOMicu i oboje rekli da bi trebala hematologu. Cemo vidjeti🤣
Pa to je pametno, pričekati da vidiš o čemu se radi. Baš budu nejasni nalazi. Sretno 😀
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji