Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila-Milica
    16. Rujan 2021. 13:04

Leli91

Cure, htjela sam s vama podijeliti sliku svojih blastica na dan transfera. Izgleda da se barem jedna primila jer test tamni. Držite fige za betu sutra 🤞

Sretno!!! Držim 🤞🤞 na najjače! 

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Sunny_🐣
    16. Rujan 2021. 13:08

SeniRemmus

Sunny_

Joka95

Sunny_

cure imam pitanje. Ja sam provjeravala razinu folne kiseline iz krvi i razina je unutar intervala. Uzimam prenatale premama duo koji imaju 400 mg folne kiseline. Da li po tom nalazu mogu zakljucit da nemam tu neku mutaciju i da ne trebam uzimati onaj drugi oblik folne?

Ne znam dal se mutacija moze bas vidit po folnoj. Kad radis probir na trombofiliju bas detaljno istraze sve gene i nositelje. Radije ako ti mogu dat up za to. Bit ces sigurnija

a da, ali mi gin ne želi dat uputnicu jer sam rekla da nemam u obitelji trombofilijepa sam mislila ako imam ok razinu folne u krvi da to znači da se ovaj oblik koji uzimam dobro apsorbira. Hvala na odgovoru🥰
    Sunny mozes privatno u Synlabu, oko 1000kn paket 5 najcesce mutacije za trombofiliju pa da znas da imas i tu opciju 🤗

da, vidjela sam da imaju samo ne znam da li su to te pretrage na koje šalje i gin. Ta trombofilija i te sve oznake ko da na kineskom piše 🙈 hvala ti 💕

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Zoe🌸
    16. Rujan 2021. 13:17

Anči naaapokon si nam i ti PUPO❤️❤️🍀🍀🍀 cestitammmm! navijamo i cekamo 27.9.🤩🤩🤩🤩🤩
    Leli bas mi je drago🥰🥰❤️❤️ Super izgleda😍

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Asli 🌱
    16. Rujan 2021. 13:18

Sunny_

Asli💕 jel izlaziš sutra?😊
    GPgirl znači teorija mi pada u vodu🙈 nadam se da će tvoj nalaz ispasti dobar, javi što kažu doktori🤞
    Avocado a valjda te neće dugo mućit. Kad si već morala pobrat koronu, sreća što se dogodilo sad između postupaka. Drži se💕 Koji folat uzimaš?
    koka007 neka ih bude što više🤞😊
    Leli divne su ti bebice😊

Ne izlazim nažalost 😭 I dalje imam upalu, dobila sam nove antibiotike. Iako se osjećam super, ali nalaz krvi nije bio dobar. Tako da sam do daljnjeg ovdje. Važno da je na uzv sve bilo super, puno mi je lakše zbog toga 🙂

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

SeniRemmus
    16. Rujan 2021. 13:23

GPgirl

Joka95

Emma05

Joka95

ribic

Joka95 Ponavljam upit 😀Sto ste sve (po danima i dozama) imali u postupku? Jel dobro vidim klomifen i letrazol? Koje doze, koliko dana, koja stoperica?

Emma - ako bi mijenjala termin na 10. mj u poliklinici IVF please se javi na romana.novak1989@gmail.com da se cujemo i dogovorimo s polikinikom. Po lijekove ides (narucis se) par dana prije ocekivane menge i 1dc radis brzi antigenski, a prije aspiracije pcr.

Sorry nisam vidila post. 🙈
    Od 2 do 6og dana ciklusa klomifen i letrazol pila, 7i i 8i dan cetrotide u trbuh a za stopericu decapeptyl i ovitrelle. 9 i dan,dan odmora i 10 dan radena aspiracija
    Prosli pokusaj IVFa sam bila na gonalu i cetrotideu ali su bile prazne js. Ista stoperica je bila. A sad sam samo na tablete imala dobar odgovor.
    Iskreno u prehrani nisam nista mjenjala. Pila sam gynositol,q10,vitamin d u spreju,magnezij i folnu 800 mcg

Pozdrav. Kakvu imas mthfr mutaciju? Jesi uspila piti "obicnu" Folnu…neaktivni oblik…ili si mjenjala to s obzirom na mutaciju?

Heeej
    Heterozigot gena (CT) , i PAI-1 4G/5G
    Pijem Andol 100 i folnu 800 (tocnije elevit pronatal i folacin jos dodatno mi je nakon transfera uveo)

Ja dobila konacno te nalaze ali ih naravno ne kuzim pa cekam konzultacije da vidim sta dalje. Pise: heterozigot za faktor V, homozigot za PAI (4g/4g), neka 2 enzima za MTHFR…booo.. uglavnom u svemu imam bar jedan + 🙄

GPgirl još ce ti hematolog točno reći, ali ovaj faktor V se smatra jačom mutacijom, PAI slabijom. Heterozigot znaci da ti je jedan gen u paru mutiran, a drugi ne - dakle i dalje imas ekspresiju tog proteina u tijelu, ali vjerojatno u smanjenoj kolicini. PAI 4g 4g imam i ja, znaci oba gena su mutirana i ne stvaramo dovoljno proteina koji razgrađuje sitne krvne ugruške. Mislim da si svakako kadidat za heparin od idućeg transfera. Folna u organizmu ti je okej jer ti je ona vezana na MTHFR, a to ti je okej po nalazu ako sam dobro služila 🤔

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

SeniRemmus
    16. Rujan 2021. 13:25

Sunny iste su, ja sam na temelju tih synlab nalaza dobila i preporuku hematologice i preporuku MPO doktora. Bitno je testirati faktor V, faktor II, mthfr i pai, a onaj 5. sam zaboravila i nitko mi ga nije gledao 😅

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Ssanjas
    16. Rujan 2021. 13:25

Anči 😍😍😍

sanjass322@gmail.com

koka007
    16. Rujan 2021. 13:31

Anči 💕

koka007

Evo i mene doma 🙂 hvala vam svima, bas ste prava podrska ❤
    Aspiracija super prosla, nije bolilo nista, samo su me ove droge dokrajcile pa sam dugo spavala, zadnja sam otisla 🙈

Anči, drzim 🤞🤞🤞 da za 9 mj drzis bebicu u rukama 🍀🌈🤞

Sta kazu kakva je situacija?
    Hvala 💕

11 oocita 🙂 ali idemo u icsi, a ne ivf kako sam ja cijelo vrijeme mislila pa sam sad malo obeshrabrena😔

👩'83 👨‍🦰'81
    👨‍🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
    09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
    16.09. aspiracija - 11 🥚
    21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
    02.10. beta ✖
    12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
    11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.

• ribic
    16. Rujan 2021. 13:37

Anci nasa je PUPO❤️❤️😍

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Sunny_🐣
    16. Rujan 2021. 13:39

SeniRemmus super, hvala 💕
    Asli a baš te zeza, vjerujem da ti je dosta bolničke hrane 😔 drago mi je da je na UZV sve u redu sa bebicom 😊😊 💕

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.