Ajme anchybas mi je drago 🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️
Miramaresuper rezultat isto 🎉🎉🎉
Ja sam ti kod Podobnika i imala slican rezultat kao ti.. vjerojatno ce ti vratiti jednu trodnevnu a ostale ostaviti do blastice pa da se pripremis 😉
Sretno cure dalje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jeee, ja se nadam isto tako.
Malo sam maltretirala embriologa zasto i kako se odluce 3. ili 5.dan i kaze on meni da je 5.dan ustvari bolji jer to znaci da se razdioba događa kako i treba.
Ako sve to skupa izgleda malo slabašnije, klimavije, onda idu sto ranije u transfer da se zametak vrati u idealne uvijete što maternica i je.
Evo ako je koga zanimalo, mali info!
Hvala svima na pozitivi
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Eeeej cureee, ja taman izasla. Nalezala se u poliklinici🤣
2 osmostanicna embrija odlikaša vraćena! Preprezadovoljni i dr. P i biolozi. A ja i muz najsretniji na ovom svitu. Sad odmor i uzivanje. Nek se prime i jos sretniji! ❤❤❤🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Hvala cure 🥰 ne mogu vjerovat da smo došli u ovu fazu..jako sam sretna i uzbuđena…sad me samo strah sutra da se neće prestat razvijat..ali rekla je da je izdvojila najbolje spermije tako da cu se fokusirat na pozitivne misli…
Kača i Joka di ste curke?
Malo sam maltretirala embriologa zasto i kako se odluce 3. ili 5.dan i kaze on meni da je 5.dan ustvari
💃🏻 34 - visok prolaktin
Previše godina truda 5+
29.9. 543 bHCG
33. tjedan
2 osmostanicna embrija odlikaša vraćena! Preprezadovoljni i dr. P i biolozi. A ja i muz najsretniji na ovom svitu. Sad odmor i uzivanje. Nek se prime i jos sretniji! ❤❤❤🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏
Pupooo 🥰 kad je beta?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala cure 🥰 ne mogu vjerovat da smo došli u ovu fazu..jako sam sretna i uzbuđena…sad me samo strah sutra da se neće prestat razvijat..ali rekla je da je izdvojila najbolje spermije tako da cu se fokusirat na pozitivne misli…
Malo sam maltretirala embriologa zasto i kako se odluce 3. ili 5.dan i kaze on meni da je 5.dan ustvari
U principu ih pustaju do 5.dana ako ih ima puno..onda kao one sto dodu do blastica te su najkvalitetnije..mi idemo na 3.dan jer ih nema puno, a i loš je spermiogram pa će im bit bolje kod mame nego u labosu 🤭🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Emma05 Da li bi mozda htjela u polikliniku IVF u 10.mj? Isto prek HZZO-a. Ja trazim nekoga da se zamijenimo jer opremam stan (sve se pomaknulo s rujna) i muz ide poslovno u Prag. I onda bi s nekim probala zamijeniti termin. Naravno, u dogovoru i s odobrenjem polikilnike (napismeno kroz e-mail).
Ostale curke - cestitke!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Super 🥰 Pupooo sad odma na krumpirice 🍟 Lipo mazi svoju busu i uzivajte. Drzim fige da se oba prime ❣️
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Malo sam maltretirala embriologa zasto i kako se odluce 3. ili 5.dan i kaze on meni da je 5.dan
Da dovršim:
Malo sam maltretirala embriologa zasto i kako se odluce 3. ili 5.dan i kaze on meni da je 5.dan ustvari kada sve prolazi u najboljem redu.
Kada su zametak i razdiobe jako sigurne i stabilne.
Ako je malo klimavije, ne nužno loše, onda zele transfer 3.dan da se zametak vrati u svoju kucu- maternicu, jer su tako idealni uvjeti.
Eto zanimljiv info, ako je nekome nepoznato.
Anchy, sad danas ili ici na nokte, kupiti novi veš, kuhati nesto sto nikad nisi. Ostaviti se neta, samo pozitivno i hrabro.
Sve ce biti ok!
💃🏻 34 - visok prolaktin
Previše godina truda 5+
29.9. 543 bHCG
33. tjedan
Joka95
Sto ste sve (po danima i dozama) imali u postupku? Jel dobro vidim klomifen i letrazol? Koje doze, koliko dana, koja stoperica?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
2 osmostanicna embrija odlikaša vraćena! Preprezadovoljni i dr. P i biolozi. A ja i muz najsretniji na ovom svitu. Sad odmor i uzivanje. Nek se prime i jos sretniji! ❤❤❤🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
Ajmeeee! BRAVO! Bravo!
To je to, sad malo mira, pa malo razonode i malo uzivanja i eto piškenja na stapiće i eto crtica! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
💃🏻 34 - visok prolaktin
Previše godina truda 5+
29.9. 543 bHCG
33. tjedan
Sortiraj odgovore
Najstariji