Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2021. 16:52

Tweety88

Sanjich 👶

Meto

Jutro cure, ja sam bas bezvoljna zadnjih dana. Urinokultura mi dosla sterilna, a mene pocelo boluckati dolje nisko kad se okrecem i kad sjedim duze.. slusam bebu, otkucaji su super samo ga jos ne osjetim. Rekla bi da su ligamenti u pitanju, nije bas ugodno al ne mislim ni da je nesto alarmantno..
    Zao mi je za neg testice i bete💓
    Sanjich visoki tlak i proteini u urinu pokazuju preklampsiju a sam visoki tlak ne, tj ne mora. Moj skace dosta, najvise kad sam na pregledu, doma ok vecinom i moram pisati za doktore svaki dan.. a moja sestra je u T imala cesto i do 160/90 pa je bilo sve ok, al isla je u bolnicu dva puta na promatranje.
    Bitnije je da su proteini negativni.
    Woman dogadja li se ista? 🤗
    Tiki, manemoj ulovila sam slike al nisam pisala😞 divne ste i vi i trbuscici😍🥰
    Manemoj je nekoliko puta spomenila da je plavusa😎 cekaj, cekaj liora i manemoj se znaju privatno?😏😉

Ma ne znam ja panicarim u sebi, tlak mi je ok idealan 120 80, ali ocito ili imam cir na zeludcu ili neke ratnice na jednjaku nesto se ti dogodilo da ja kad pijem me boli cijeli jednjak kako voda tece do zeludca.. Inace sam prije T znala pit controloc i morala sam pazit sta jedem, a mucnine su me u T jako ogranicile i mozda sam isprovocirala neki cir ili nesto.. 🤷🙄
    .
    .

Womens name najgore sta smo mogle je guglat al kad tako nesto potraje duze od jednog dana tesko se suzdrzat 🙏 drzim fige da smo samo panicarka bez razloga 🍀

Sanjich mozda ti se kiselina vraca iz zeluca u jednjak pa zato pece? Znam da kod toga treba jesti puno malih obroka i ne lijegati punog zeluca. I uvijek lezati na povisenom 🤷🏻‍♀️

Inace imala sam zgaravicu zadnjih dana i to ne onak žarenje bilo.. Sad je neka tupa bol cak ponekad imma osjecaj kao gusenje.. Pa se sva uspanicim.. Sutra mi je u 2 sata pregled jedva cekam valjda ce ona znat pomoc 🙏🍀

Pami
    06. Lipanj 2021. 17:51

Razigrana nije ni meni doktor preporučio da uzimam dodatke nego sam to na vlastitu ruku po iskustvima cura s foruma. Sve sam uzimala do postupka osim matične koju treba prestati uzimati barem mjesec dana prije jer dosta bilda imunitet. I da, uzimala sam još i kapi konopljike za snižavanje fsh. Ugl, meni se doktor na prvu svidio jer uz svu podršku je dosta realan i sve lijepo kaže, te ne gura postupke na silu. Na uzv na početku ciklusa procijeni stanje taj mjesec na jajnicima i neće ići u stimulaciju ako nije zadovoljan, dok su mi u Rijeci gurali postupke samp tako sa lošim dozama i istim takvim rezultatima. Meni je recimo na početku postupka odmah rekao da očekuje 3 dobre stanice a sve iznad toga da će biti bonus. I tako je i bilo, 5 stanica, 3 embrija od kojih je jedan moj mali sin 🥰  Naruči se ako možeš na konzultacije pa vidi kako će ti "sjesti" doktor i šta će ti reći.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Lorena3009
    06. Lipanj 2021. 18:17

Meni su u 1.postupku u poliklinici Škvorc trazili jako puno toga. Muž-spermiogram, ejakulat, bris, transfuziju, povijest bolesti(sva od dr opce prakse,)
    Ja-hormon štitnjače, kompletan hormonski status, papa, bris cerviksa, uzv, urin, transfuzija, sve Moguce vadenje krvi na nezz ni ja više sta, šecer, kompletna povijest bolesti.... Ja sam išla sa povecom hrpom nalaza tamo

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• *.Women_name.*
    06. Lipanj 2021. 18:27

Sanjich 👶

Meto

Jutro cure, ja sam bas bezvoljna zadnjih dana. Urinokultura mi dosla sterilna, a mene pocelo boluckati dolje nisko kad se okrecem i kad sjedim duze.. slusam bebu, otkucaji su super samo ga jos ne osjetim. Rekla bi da su ligamenti u pitanju, nije bas ugodno al ne mislim ni da je nesto alarmantno..
    Sanjich visoki tlak i proteini u urinu pokazuju preklampsiju a sam visoki tlak ne, tj ne mora. Moj skace dosta, najvise kad sam na pregledu, doma ok vecinom i moram pisati za doktore svaki dan.. a moja sestra je u T imala cesto i do 160/90 pa je bilo sve ok, al isla je u bolnicu dva puta na promatranje.
    Manemoj je nekoliko puta spomenila da je plavusa😎 cekaj, cekaj liora i manemoj se znaju privatno?😏😉

Ma ne znam ja panicarim u sebi, tlak mi je ok idealan 120 80, ali ocito ili imam cir na zeludcu ili neke ratnice na jednjaku nesto se ti dogodilo da ja kad pijem me boli cijeli jednjak kako voda tece do zeludca.. Inace sam prije T znala pit controloc i morala sam pazit sta jedem, a mucnine su me u T jako ogranicile i mozda sam isprovocirala neki cir ili nesto.. 🤷🙄
    .
    .

Womens name najgore sta smo mogle je guglat al kad tako nesto potraje duze od jednog dana tesko se suzdrzat 🙏 drzim fige da smo samo panicarka bez razloga 🍀

Da, a šta ćeš 🤷‍♀️ ja danas nemam mučnine, ali glava me ubija 🤦🏻‍♀️ vidjet ću kako će mi bit. Mjerim si tlak više puta dnevno, jer znam da je to kod preeklampsije najvažnije, stalno je dobar i to me smiruje, pa ćemo vidjet 🤷‍♀️ inače bi fkt panicarila. Čitam da te glavobolje, migrene mogu bit i u trudnoći ovako, ali ako se nastavi ta glavobolja i sutra, nazvat ću svoju doktoricu ili radaonu pa pitat šta misle... 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Rina89
    06. Lipanj 2021. 18:44

Kača, Marta82, Monikica24 jako mi je žao! 😢😞😟

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Anavi985
    06. Lipanj 2021. 18:46

Tess88 hvala na podijeljenom iskustvu. Mene čeka Rokovelle 6 jedinica i Orgalutran od 7.dana. Nitko mi je daje velike doze bilo čega zbog visokog amh (47), jer se boje hipera iako nisam bila nikad ni blizu i slabo mi se razvijaju folikuli... 40 stanica je ogromna brojka... i 17 je super... nisi zavrsila u hiperu? Koliko ih je doslo do blastica? Il je to u tijeku?

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

06. Lipanj 2021. 19:19

*.Women_name.*

Sanjich 👶

Meto

.
    .

Da, a šta ćeš 🤷‍♀️ ja danas nemam mučnine, ali glava me ubija 🤦🏻‍♀️ vidjet ću kako će mi bit. Mjerim si tlak više puta dnevno, jer znam da je to kod preeklampsije najvažnije, stalno je dobar i to me smiruje, pa ćemo vidjet 🤷‍♀️ inače bi fkt panicarila. Čitam da te glavobolje, migrene mogu bit i u trudnoći ovako, ali ako se nastavi ta glavobolja i sutra, nazvat ću svoju doktoricu ili radaonu pa pitat šta misle…

Ja sam evo u ova 4i pol mjeseca morala 2 puta popit brufen, trpila bi glavobolju do granice povracanja, plakanje i onda bi popila.. Iako je doktorica rekla da slobodno popijem ja sam to odgadjala do te mjere neizdrzljivosti 🤷 ne znam kazu da je normalno ali isto da imam dva dana zaredom uplasila bi se.. Nadam se da ce ti proci cim prije 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀 dala bi ti neke savjete tipa mracna soba oblog hladni i slicno ali znam da ne pomazu.. Probala...

.

Anchy hvala i ja se nadam da je normalno 💝

• *.Women_name.*
    06. Lipanj 2021. 20:13

Sanjich Meni je problem što imam i problema sa  sinusima zbog alergija jako jako često  pa moguće da je od toga, jer me boli baš kod sljepoocnica, čelo i oko očiju i nosa, ali ne osjećam da cure 🤷‍♀️ a to zna potrajati i po tjedan do 10 dana. Nema veze, proći će sve, samo da je sve ok ovako i da nije vezano za trudnoću 🤞🙏

Nek i tebi bude brzo bolje 🤞🙏 uplasis se, ali sve je to u trudnoći normalno, imala sam puno puta mučnine i bolove u želucu. Preeklampsija se inače i otkriva kad žene dođu na redovne kontrole, pa im vide tlak i proteine jer koliko sam čitala ti simptomi mučnine i glavobolje su vezani za posljedicu visokog tlaka. Pa me to ipak malo tješi, nadam se da je i tebi lakše 😊 ali eto brzo će tebi sutra, sretno i javi 🤞🙏😁
    Anchy ❤️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    06. Lipanj 2021. 20:38

Meto ne događa se ništa 🤷‍♀️   tu i tamo me presiječe neka menstrualna bol i to je to. Baš ju jedva čekam, a izgleda da će ona kao i Ruskicina princeza. Evo za dan smo 39tt ali baš nikakve naznake da bi moglo skoro 🤷‍♀️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Josipab
    06. Lipanj 2021. 20:42

Drage trudnice,imate koji savjet za mucnine? Imam osjecaj da mi je zeludac stalno prazan i vrlo brze ogladnim,privlaci me junk food,mucnine krenu popodne i bas me sataru...sta je vama pomagalo za prezivljavanje? Hvala!

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.