Danas obavljena aspiracija 1 folikula (prirodni postupak). Folikul je na žalost bio prazan 😭 Ne mogu vam ni opisat tugu… Dogovoren je novi pregled 18.06, da bi oko 22.06 krenula u stumulirani ciklus (2. po redu). Još da nadodam - nije bolila aspiracija, očekivala sam puno gori zahvat, ali su mi dali normabel da se ipak malo smirim prije ❤️
Jako mi je zao, grozno 😔
💛🧡
Znaci nitko nije dobio boostere nakon transfera? Bilo tko da ima iskustva…
Razigrana ja sam bila kod Lučija u zadnjem postupku. Booster, tj. Brevactid 1500 sam si dala na dan punkcije, drugi i šesti dan nakon transfera, s tim da sam si treći dnt dala još i Decapeptyl 0,1. Postupak je bio uspješan ali mislim da to nije bilo presudno. Kako Luči kaže bitno je pogoditi dobar ciklus sa dobrim stanicama. Jednostavno se treba sve poklopiti.. Ja sam 2 mjeseca prije postupka uzimala vitamin d, folnu, omegu 3-6-9, koenzim q10, i matičnu mliječ koja je meni osobno bila zakon s obzirom da imam nizak amh. I dragom sam je davala s obzirom da je kod nas i spermiogram bio lošiji. Ako nisi zadovoljna u klinici mijenjaj. Ni meni se u Rijeci nisu sviđale neke stvari, pa sam odlučila probati dalje. Bitno je samo da si ti mirna s tom odlukom. Ja sam odmah na početku odlučila da ću probati u Rijeci, a ako ne bude išlo da idem kod Lučingera (od svih klinika nekako sam odmah odlučila ići kod njega). Sretno u svakom slučaju!!
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ma2013 vidim u potpisu da si imala Rokovelle sad u stimulaciji i orgalutran. Zanima me taj lijek jer mi najavljen u postupku (za koji ne znam jos kad ce)… koliku dozu si imala, koliko dana i mozes li usporedit s prijasnjim (ako si vec prije imala)? Kolki ti je amh i kakav je osjecaj od tog lijeka (nuspojave)?
Ja sam imala Rekovelle u svojok stimulaciji. Lagan za korištenje što je veliki benefit. Davala sam si 10 dana dozu od 8 jedinica. Zadnja tri dana su mi uz njega uveli Cetrotide i taj dan kad su mi uveli Cetrodite sam imala mučnine, cijelodnevno povraćanje i migrenu. Idući dan kao da ništa nije bilo. Moj amh je 50. Od njega sam dobila čak 40stanica od kojih je 17bilo kvalitetno. Iskustvo s Rekovelle mi je super 😀
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Monkica ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Drage moje jako mi je zao zbog svih sa nauspjelim postupcima 😥😥😥-znam kako vam je i kako se osjecate.Isto tako znam da ne postoje rjeci utjehe 😓😓
Samo ne odustajte od svoje zelje za djetetom,ispunit ce se i vama jednom kao sto se je i mnogima od nas 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Molit cu za vas sve 💜💜
Ja sam usla u 8 tjedan,i samo spavam,mucnine imam ali hvala bogu samo sam 2 puta povratila nekakvu slinu.
Zderem ko prase i nemogu si pomoc,a znam da cu morat prestat,inace sam mrsavica,a imam osjecaj da cu postat tenk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nisam vam rekla da sam ja iz Slovenije/Ljubljana i tu sam isla kroz postupke (centar Dravlje)-i same rjeci pohvale imam za njih 🥰🥰
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Znaci nitko nije dobio boostere nakon transfera? Bilo tko da ima iskustva…Razigrana ja sam bila kod Lučija u zadnjem postupku. Booster, tj. Brevactid 1500 sam si dala na dan punkcije, drugi i šesti dan nakon transfera, s tim da sam si treći dnt dala još i Decapeptyl 0,1. Postupak je bio uspješan ali mislim da to nije bilo presudno. Kako Luči kaže bitno je pogoditi dobar ciklus sa dobrim stanicama. Jednostavno se treba sve poklopiti.. Ja sam 2 mjeseca prije postupka uzimala vitamin d, folnu, omegu 3-6-9, koenzim q10, i matičnu mliječ koja je meni osobno bila zakon s obzirom da imam nizak amh. I dragom sam je davala s obzirom da je kod nas i spermiogram bio lošiji. Ako nisi zadovoljna u klinici mijenjaj. Ni meni se u Rijeci nisu sviđale neke stvari, pa sam odlučila probati dalje. Bitno je samo da si ti mirna s tom odlukom. Ja sam odmah na početku odlučila da ću probati u Rijeci, a ako ne bude išlo da idem kod Lučingera (od svih klinika nekako sam odmah odlučila ići kod njega). Sretno u svakom slučaju!!
Hvala! Bitno mi je samo da mi netko i ovo kaze sto si ti napisala. Da mi netko kaze koje suplemente da uzimam, bilo sto. Folnu i D uzimam sigurno vise od 3 mjeseca, ali za drugo mi nitko nije rekao da uzimam jos i to.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Znaci nitko nije dobio boostere nakon transfera? Bilo tko da ima iskustva…Razigrana ja sam bila kod Lučija u zadnjem postupku. Booster, tj. Brevactid 1500 sam si dala na dan punkcije, drugi i šesti dan nakon transfera, s tim da sam si treći dnt dala još i Decapeptyl 0,1. Postupak je bio uspješan ali mislim da to nije bilo presudno. Kako Luči kaže bitno je pogoditi dobar ciklus sa dobrim stanicama. Jednostavno se treba sve poklopiti.. Ja sam 2 mjeseca prije postupka uzimala vitamin d, folnu, omegu 3-6-9, koenzim q10, i matičnu mliječ koja je meni osobno bila zakon s obzirom da imam nizak amh. I dragom sam je davala s obzirom da je kod nas i spermiogram bio lošiji. Ako nisi zadovoljna u klinici mijenjaj. Ni meni se u Rijeci nisu sviđale neke stvari, pa sam odlučila probati dalje. Bitno je samo da si ti mirna s tom odlukom. Ja sam odmah na početku odlučila da ću probati u Rijeci, a ako ne bude išlo da idem kod Lučingera (od svih klinika nekako sam odmah odlučila ići kod njega). Sretno u svakom slučaju!!
Hvala! Bitno mi je samo da mi netko i ovo kaze sto si ti napisala. Da mi netko kaze koje suplemente da uzimam, bilo sto. Folnu i D uzimam sigurno vise od 3 mjeseca, ali za drugo mi nitko nije rekao da uzimam jos i to.
Nazalost nitko nista ne govori i moramo sve sam istrazivati... Probaj te dodatke prehrani i mozda napraviti histeroskopiju. I hrabro dalje 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Nikitta lijepo pises na svim vol 🌹🌺 Monkica zao mi je... 😔
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Razigrana vjerujem da si frustrirana..ako ti ne pase mjenjaj kliniku..bitno je da ides u postupak tamo gdje ces se osjecat dobro..i gdje ces vjerovat doktorima..ja uzimam vitamin D, vitamin c, vitamin b, q10,omega 3, folacin i magnezij..i popijem svaki dan proteinski shake...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Monkica zao mi je😣
Sanjich i women cure nadam se i drzim fige da uzalud paničarite i da je sve ok.. ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji