Danas obavljena aspiracija 1 folikula (prirodni postupak). Folikul je na žalost bio prazan 😭 Ne mogu vam ni opisat tugu… Dogovoren je novi pregled 18.06, da bi oko 22.06 krenula u stumulirani ciklus (2. po redu). Još da nadodam - nije bolila aspiracija, očekivala sam puno gori zahvat, ali su mi dali normabel da se ipak malo smirim prije ❤️
Zao mi je, dopusti si tugovati koji dan, a onda hrabro u novi postupak za koji navijam da bude i posljednji 🙏🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ja sam dobila na ovom zadnjem transferu Decapeptyl. Nije pomoglo 😏
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Razigranaako želiš mijenjati kliniku, go for it, jer ono što sam ja naučila kroz ovaj put, je da je jedino ispravo slušati sebe. Osjetiš u tijelu poriv i pomisliš “Želim promijeniti kliniku”. I onda krenu ALI misli koje te žele uvjeriti da ne vjeruješ samoj sebi. Pa krene: Ali, muž ne želi. Ali, bliža mi je ova klinika. Ali, možda još jednom da pokušam. Ali, tu su mi smrzlići. Nema ali, radi onako kako ti intucija govori, to je naše najsnažnije oružje. Žalim što se nisam više slušala prije. Sretno! 🥰
Kača pfff, ne želim se ni sjećati. 🙉😬😂❤️
Hvala puno!
Imam osjecaj da mi je cijeli postupak prosao ofrlje. Od pretraga su trazili samo amh, fsh i stitnjacu. Pa, majku mu... valjda ces napraviti sve pretrage da iole mozes vidjeti hoce li uspjeti.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Po dojmu s ovog foruma, a dojam me ne vara, sve si same moramo na kraju. Ja nisam doktorica i ja ne znam takve stvari, zato sam frustrirana cijelom situacijom jer sam ranije mogla saznati neke stvari (ako ih ima).
30 g. oboje
OTP 9.11.
Razigrana nece ti nitko traziti hrpu pretraga, pogotovo u prvom postupku. Njima je bitan hormonalni status i spermiogram. Kasnije, ako se vidi da napretka nema, se traze ostale pretrage. Zato se najbolje sam informirati i napraviti stvari poput obicnog vit d npr., feritina i sl. Nazalost to je tako, ne samo u BetaPlus, vec i u ostalim klinikama, bolnicama.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Po dojmu s ovog foruma, a dojam me ne vara, sve si same moramo na kraju. Ja nisam doktorica i ja ne znam takve stvari, zato sam frustrirana cijelom situacijom jer sam ranije mogla saznati neke stvari (ako ih ima).
Svugdje je nađalost tako. Kao što je i Tiki napisala, ako par puta ne uspije, onda se ide na daljnju obradu.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Danas obavljena aspiracija 1 folikula (prirodni postupak). Folikul je na žalost bio prazan 😭 Ne mogu vam ni opisat tugu… Dogovoren je novi pregled 18.06, da bi oko 22.06 krenula u stumulirani ciklus (2. po redu). Još da nadodam - nije bolila aspiracija, očekivala sam puno gori zahvat, ali su mi dali normabel da se ipak malo smirim prije ❤️
A misa mu... Zao mi je 😔
Žao mi je. 🥺❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Jutro cure, ja sam bas bezvoljna zadnjih dana. Urinokultura mi dosla sterilna, a mene pocelo boluckati dolje nisko kad se okrecem i kad sjedim duze.. slusam bebu, otkucaji su super samo ga jos ne osjetim. Rekla bi da su ligamenti u pitanju, nije bas ugodno al ne mislim ni da je nesto alarmantno..
Zao mi je za neg testice i bete💓
Sanjich visoki tlak i proteini u urinu pokazuju preklampsiju a sam visoki tlak ne, tj ne mora. Moj skace dosta, najvise kad sam na pregledu, doma ok vecinom i moram pisati za doktore svaki dan.. a moja sestra je u T imala cesto i do 160/90 pa je bilo sve ok, al isla je u bolnicu dva puta na promatranje.
Bitnije je da su proteini negativni.
Woman dogadja li se ista? 🤗
Tiki, manemoj ulovila sam slike al nisam pisala😞 divne ste i vi i trbuscici😍🥰
Manemoj je nekoliko puta spomenila da je plavusa😎 cekaj, cekaj liora i manemoj se znaju privatno?😏😉
Ma ne znam ja panicarim u sebi, tlak mi je ok idealan 120 80, ali ocito ili imam cir na zeludcu ili neke ratnice na jednjaku nesto se ti dogodilo da ja kad pijem me boli cijeli jednjak kako voda tece do zeludca.. Inace sam prije T znala pit controloc i morala sam pazit sta jedem, a mucnine su me u T jako ogranicile i mozda sam isprovocirala neki cir ili nesto.. 🤷🙄
.
.
Womens name najgore sta smo mogle je guglat al kad tako nesto potraje duze od jednog dana tesko se suzdrzat 🙏 drzim fige da smo samo panicarka bez razloga 🍀
Jutro cure, ja sam bas bezvoljna zadnjih dana. Urinokultura mi dosla sterilna, a mene pocelo boluckati dolje nisko kad se okrecem i kad sjedim duze.. slusam bebu, otkucaji su super samo ga jos ne osjetim. Rekla bi da su ligamenti u pitanju, nije bas ugodno al ne mislim ni da je nesto alarmantno..
Zao mi je za neg testice i bete💓
Sanjich visoki tlak i proteini u urinu pokazuju preklampsiju a sam visoki tlak ne, tj ne mora. Moj skace dosta, najvise kad sam na pregledu, doma ok vecinom i moram pisati za doktore svaki dan.. a moja sestra je u T imala cesto i do 160/90 pa je bilo sve ok, al isla je u bolnicu dva puta na promatranje.
Bitnije je da su proteini negativni.
Woman dogadja li se ista? 🤗
Tiki, manemoj ulovila sam slike al nisam pisala😞 divne ste i vi i trbuscici😍🥰
Manemoj je nekoliko puta spomenila da je plavusa😎 cekaj, cekaj liora i manemoj se znaju privatno?😏😉
Ma ne znam ja panicarim u sebi, tlak mi je ok idealan 120 80, ali ocito ili imam cir na zeludcu ili neke ratnice na jednjaku nesto se ti dogodilo da ja kad pijem me boli cijeli jednjak kako voda tece do zeludca.. Inace sam prije T znala pit controloc i morala sam pazit sta jedem, a mucnine su me u T jako ogranicile i mozda sam isprovocirala neki cir ili nesto.. 🤷🙄
.
.
Womens name najgore sta smo mogle je guglat al kad tako nesto potraje duze od jednog dana tesko se suzdrzat 🙏 drzim fige da smo samo panicarka bez razloga 🍀
Sanjich mozda ti se kiselina vraca iz zeluca u jednjak pa zato pece? Znam da kod toga treba jesti puno malih obroka i ne lijegati punog zeluca. I uvijek lezati na povisenom 🤷🏻♀️
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji