Eliose da 😊 pupo (trudna dok se ne potvrdi drukčije) 🤭
Dani ma nema veze samo nek se uhvate cvrsto i ne puštaju mamu daljnih 9 mj 🤞🤞🤞🤞 vratila si dvije kolko se sjećam?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy super broj 💪 Čuvaj se sad ❤🙏
Lindsay ❤ divne vijesti… predivno ❤
Razumna ❤
Šaljem vam svima pozdrav s plaže… 😊😊
Avokado vockice naša pozdravljam i ja tebe ♥️
Na kojem dijelu si jadrana i može li se kupati?
Pitanje za zene koje su prošle isto što i ja sad prolazim, dakle meni je počelo smeđarenje, jeli to normalno? I nema menstrualni bolova. Jel to tako treba izgledati?
Ja sam prošla tri spontana pobačaja u kojima je stalo srce oko 8 tjedna i sva tri puta su me odmah poslali na medikamentozni pobačaj. Nisam doktor, ali meni je to zvučalo razumno. Dva puta nisam uopće krvarila, jednom sam krvarila (svježa krv) dva dana.
Baš mi je žao 💔
Ja sam zvala u kliniku i rekli su mi da ovako mogu biti 6 tjedana bez opasnosti da ću dobiti sepsu.
Rekli su mi da medikamentozni pobačaj sad nema smisla jer sam nafilana utragestanima i da to neće djelovati. Rekli su da im se javim sutra.
I meni je žao što se i tebi to desilo 😔
A ne znam što bih rekla, svatko svoju priču priča. I ja sam bila nafilana utricima i djelovalo je. Samo se nemoj mučiti, to mi je bio razlog da ti se javim. Cijeli IVF, pa bete pa ultrazvučni…ako treba da je kraj, neka bar to bude manje teško, tako ja to nekako gledam…
Kako misliš da se ne mucim? Slobodno mi pomozi 🙏 Trenutno me ništa ne boli, na mahove imam osjećaj da ću dobiti mjesecnicu.
Mene je najviše strah kiretaze a kažu da je i to moguće nakon medikamentozng pobačaja…
Još me muči oko. Od plakanja i umivanja dobila sam rane oko jednog oka. Gnoji se i boli na dodir. Zapravo nije oko nego koža ispod oka na vanjskom kutu.
Čudno mi je da moraš sad čekati i razmišljati koliko će to sve skupa dugo trajati i hoćeš li se sama očistiti. Ako vidim po potpisu, bio je plod jel tako? Nije biokemijska, da nije bilo ploda? , Meni su tri puta, različita tri doktora (2 puta je bio IVF i utrici) rekla najbolje da odmah napravite medikamentozni. Nije bezbolno, svatko drukčije reagira. Ja se zbilja nadam da neću opet spontani doživjeti, ali ako mi se opet desi, bez razmišljanja medikamentozni odmah. Kakvih crnih 6 tjedana bez sepse? Pa nismo u srednjem vijeku :-)))) Samo ti želim dati svoja pozitivna iskustva, ne zagovaram da je to najbolje rješenje, nisam doktor.
Za oko neki oblog od kamilice ili u ljekarni pitaj što bi bilo najbolje.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Ja bila na konzultacijama u KBC Split, napravila mo UZV i kaze nesto da su mi manji jajnici 🤷🏼♀️ To mi jos nitko nije komentirao. A po muzevim nalazima kazu da sam jos "jucer" trebala ici na MPO. Inace, njemu je los spermio, a sve ostalo je u redu (ceka jos kariogram). Sad prikupljamo jos nalaze za mjesec dana idemo dalje u proces. Ako bude sve u redu, onda je pretpostavka da stimulacija krece u 11.mj. Budemo vidili.
Jel već vadio krv za kariogram ili?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dani Pupooo, sretno i neka se uvate i ne pustaju 🤞🍀
Razumna mene isto cudi da te tako dugo pustaju da vide oce li se pokrenit. Mene su pustili preko vikenda a u utorak je bila vakumska kiretaza. I ne daj Boze da imam opet sponatani isla bi opet na vakumsku iskreno. A cekati 6 tjedana mi je stvarno previse.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Dani Pupooo, sretno i neka se uvate i ne pustaju 🤞🍀
Razumnamene isto cudi da te tako dugo pustaju da vide oce li se pokrenit. Mene su pustili preko vikenda a u utorak je bila vakumska kiretaza. I ne daj Boze da imam opet sponatani isla bi opet na vakumsku iskreno. A cekati 6 tjedana mi je stvarno previse.
Ne znam ništa o vakumskoj kiretazi. Ja sam pitala je li bi bilo dobro napraviti kiretazu da se analizira plod, ali su mi rekli da se u tako ranoj trudnoći ne može plod analizirati, a kao kiretaza je rizičnija od medikamentoznog jer je operacija. Nismo proširili razgovor na vakumsku kiretazu :-)
U svakom slučaju da, čemu čekanje? Nema smisla.
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Ja bila na konzultacijama u KBC Split, napravila mo UZV i kaze nesto da su mi manji jajnici 🤷🏼♀️ To mi jos nitko nije komentirao. A po muzevim nalazima kazu da sam jos "jucer" trebala ici na MPO. Inace, njemu je los spermio, a sve ostalo je u redu (ceka jos kariogram). Sad prikupljamo jos nalaze za mjesec dana idemo dalje u proces. Ako bude sve u redu, onda je pretpostavka da stimulacija krece u 11.mj. Budemo vidili.
Nije, ide sada kroz 9.mj. To se nesto dosta ceka. On ide dalje u svoje obrade, ali potpomognuta je neodgodiva. 🤷🏼♀️
Gdje se vade ovi seroloski testovi na Hiv, hepatitis i slicno? I kg, rh? A gdje vitamin D i feritin? 🤭 Vidi se da sam neznalica 😅
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes mm je u Osijeku čekao malo više od dva mjeseca 🙄 krenula sam ti pisat za ove pretrage al onda sam skuzila da si iz Splita i da nemam pojma 😅 ima cure koje su od tamo pa će ti znat reć sigurno 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Tess čestitam beta je 🔝🔝🔝🔝 držim fige da se pravilno dupla 🙏
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nije, ide sada kroz 9.mj. To se nesto dosta ceka. On ide dalje u svoje obrade, ali potpomognuta je neodgodiva. 🤷🏼♀️
Gdje se vade ovi seroloski testovi na Hiv, hepatitis i slicno? I kg, rh? A gdje vitamin D i feritin? 🤭 Vidi se da sam neznalica 😅
Hiv, hepatitis, kg, rh - križine, transfuziologija, prvi kat (ili drugi, hmmmmm) (Poznato kao vađenje krvi za pomorce). Prvi ulaz, skroz na kraj hodnika, skalama na prvi kat i lijevo opet do kraja hodnika (ako se ne varam, rade od 7ipo)
Vitamin d i feritin - ovisi di te doktor posalje - centralni laboratorij na firulama (lijevo gore kraj hitne) ili neki manji (npr na školskoj poliklinici)
--
Kod kojeg si na kraju doktora u kbc? Sretno! 😊
33👩❤️👨32
Cure ja cu se propucaaat..ja neez sta sam ja zabrijala i nisam se bockala..dala sam si tocno sat vremena kasnije nego inače 😭😭😭 jesam jako sjebala 😭😭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji