Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    07. Rujan 2021. 15:01

Tess88

Hvala vam puno lijepe moje, podrska cura koje prolaze kroz isti bas jako puno znaci!! 💖 Vracene su mi dvije blastice, danas smo se tresli dok nije nalaz dosao a nakon sto smo ga vidjeli od srca smo zaplakali 🤗 Betu ponavljamo u četvrtak da vidimo duplanje i ako bude sve okej dogovaramo prvi ultrazuk… (i dalje mi je nestvarno) 💖

Drzim fige da ljepo beta raste i da na uzv budu dva srčeka 🤞🤞🤞🤞🤞🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Asli 🌱
    07. Rujan 2021. 15:07

Tess88

Hvala vam puno lijepe moje, podrska cura koje prolaze kroz isti bas jako puno znaci!! 💖 Vracene su mi dvije blastice, danas smo se tresli dok nije nalaz dosao a nakon sto smo ga vidjeli od srca smo zaplakali 🤗 Betu ponavljamo u četvrtak da vidimo duplanje i ako bude sve okej dogovaramo prvi ultrazuk… (i dalje mi je nestvarno) 💖

Čestitam i sretno za dalje 🥰🥰🍀🍀

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Tweety88🐞
    07. Rujan 2021. 15:10

Tess cestitam, beta ti je 🔝🔝🔝 neka se pravilno dupla 🥰
    Eloise navijamo za tebe 🍀💪🏻
    Za one s losijim sgramom... Iako ga MM zapravo nije imao, pio je neko vrijeme Proxeed koji mu je dr na VV preporucio kao najbolji. Pa ako nekog zanima da se raspitate. 

💛🧡

• kokolo28
    07. Rujan 2021. 15:10

Tess88

Tess88 zelim ti svu srecu dalje 😘❤️

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• kokolo28
    07. Rujan 2021. 15:14

i hvala cure ❤️
    i kaj bude, bit ce... ja nekak mislim da ce nalazi bit ok pa se ne sekiram previse... jer nemam nikakvih simptoma koji bi ukazivali na ostecenje crijeva i urotrakta... al tko zna... uspjela sam kroz dva tj dogovorit mr i uzv, pa cemo znat vise...
    kak god da bude, bit cu tu s vama i ohrabrivat vas 😊

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Mjau
    07. Rujan 2021. 15:19

Tesss ja ne znam kako ali sam ja mislila da si ti vec trudna 😂 cestitam! Pobrkala sam neciji nick ocigledno.
    Mn je transfer u cetvrtak sve jwe OK samo sto su me eto malo uzdrmali iz klinike. Kazu da predlazu da vratim 1 embrio a ja i muz bi htjeli 2. Dijeli se lijepo 10 embriona tako da ce biti za zamrzavanje koliko budemo mogli finansijski da podnesemo zamrznucemo

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

Anči 💕
    07. Rujan 2021. 15:24

Mjau

Tesss ja ne znam kako ali sam ja mislila da si ti vec trudna 😂 cestitam! Pobrkala sam neciji nick ocigledno.
    Mn je transfer u cetvrtak sve jwe OK samo sto su me eto malo uzdrmali iz klinike. Kazu da predlazu da vratim 1 embrio a ja i muz bi htjeli 2. Dijeli se lijepo 10 embriona tako da ce biti za zamrzavanje koliko budemo mogli finansijski da podnesemo zamrznucemo

Wauu odlična brojka i dalje 👌👌 koji su im razlozi da vratiš samo 1? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mjau
    07. Rujan 2021. 15:29

anchy321

Mjau

Wauu odlična brojka i dalje 👌👌 koji su im razlozi da vratiš samo 1?

Sitna sam?? 170cm 56kg. Oni se ocigledno nadaju da ce se primiti pa da izbjegnemo viseplodnu trudnocu. Ne znam ni sama.. Popricacu sa njima u cetvrtak i reci da zelimp da vratimo 2. 

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

☯️
    07. Rujan 2021. 15:30

Tess88

Hope ☯️

Tess88

Beta 760.50 💥💥🤭💫💖

Ajmeee cestitam. Vidim da muz kod vas isto ima problemcic i bas mi je drago sto ste uspjeli doci do ovako lijepe bete,ulijeva mi nadu da postoji i kod mene mogucnost 😊 to je bio prvi pokusaj? Jel uzimao muz kakve suplemente obzirom na dijagnozu spermiograma?

Hej Hope 👸 Muz je imao dosta los nalaz spermiograma, oligo-astheno-teratozoo-spermia (96posto nepokretnih spermija) Dr nam je rekao da mora piti Profertil tri mjeseca po dva puta dnevno + smanjio je pive, pazio na prehranu, počeo vjezbat… Mjesečno nas je njegov profetril izasao cca 1000kn. Nakon ICSI oplodnje, embriolog je rekao da se vidi da je radio na spermicima jer su se poboljsali za 20posto (ja od uzbudenja nisan pitala sto se točno poboljsalo, al sam zapamtila tih 20posto)

Hvala ti puno na odgovoru i podijeljenom iskustvu! Ja gledam profertil ili fertilup,ne znam koja je razlika izmedu tog dvoje osim u cijeni, a moj ginekolog je preporucio za muza profertil 2 mj da pije pa ponovi nalaz i ostaviti cigarete i alkohol. Inace bas i ne pije alkohol,iako je 2 dana prije samog predavanja uzorka popio pivu-dvije sa sogorom a nazalost ne znam koliko je to moglo utjecati na ishod nalaza posto su mi prilikom narucivanja rekli samo dane apstinencije i to je sve pa sad ne znam 🤷‍♀️ Uglavnom rekli smo da cemo probati do kraja godine sa profertil/fertilup kapsulama pa cemo ponoviti nalaz i ako se ne ponovi onda cemo jednostavno poceti skupljati papire isponova za MPO. Inace je on jako mrsav i radi dosta tezak fizicki posao tako da mislim da tu nema problema sto se kretanja tice i mislim da mu je vise problem u tom pusenju i redovnoj terapiji za panicni poremecaj sto uzima (normabel 5mg pp) pa nam je ovo sada jedini nacin,ali veseli me sto znam da ima bebica unatoc takvim dijagnozama. Zelim ti duplu i vise betu za dva dana i da sve bude u najboljem redu s bebicom 💪🏻💪🏻💪🏻😊

Razumna
    07. Rujan 2021. 16:02

Summer21

Razumna

Avocado

Anchy super broj 💪 Čuvaj se sad ❤🙏
    Lindsay ❤ divne vijesti… predivno ❤
    Razumna
    Šaljem vam svima pozdrav s plaže… 😊😊

Avokado vockice naša pozdravljam i ja tebe ♥️
    Na kojem dijelu si jadrana i može li se kupati?
    Pitanje za zene koje su prošle isto što i ja sad prolazim, dakle meni je počelo smeđarenje, jeli to normalno? I nema menstrualni bolova. Jel to tako treba izgledati?

Ja sam prošla tri spontana pobačaja u kojima je stalo srce oko 8 tjedna i sva tri puta su me odmah poslali na medikamentozni pobačaj. Nisam doktor, ali meni je to zvučalo razumno. Dva puta nisam uopće krvarila, jednom sam krvarila (svježa krv) dva dana.

Baš mi je žao 💔
    Ja sam zvala u kliniku i rekli su mi da ovako mogu biti 6 tjedana bez opasnosti da ću dobiti sepsu. 
    Rekli su mi da medikamentozni pobačaj sad nema smisla jer sam nafilana utragestanima i da to neće djelovati. Rekli su da im se javim sutra.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.