Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    04. Rujan 2021. 15:44

Ljubica 93

Angeleyes

Pozdrav cure, pasivno vas pratim i nova sam u ovome, a nekako nastojim ne citat previse sva iskustva dok ne poslozim glavu kako spada jer mi je to sve jos uvijek veliki stres…
    U utorak idem na prve konzultacije u kbc Split, pa cemo vidjet u kojem smjeru idemo. Zanima me jedno, kako ste poslodavcu "opravdali" bolovanje jer ipak se kolege pitaju sto se dogadja, a u jednom trenutku ga planiram otvoriti ako sve bude islo kako treba? Ne bih htjela spominjati potpomognutu niti da se prica o tome, velika je firma i informacije cirkuliraju iznenadjujuce brzo…

Ne znam kakve su vam smjene na poslu ali sve na Firulama je iz jutra i dosta se čeka. Dosta ima doktora Al nažalost pre malo ultrazvuka.
    Tako da na dane kad ste zakazani morate popodne raditi.
    Imate dosta nalaza za izvaditi prije ikakvog postupka a kad krenete svako 2dan vam je folikulometrija.
    Ja sam svojim kolegicama na poslu morala reći jer sam se masu dana za smjenu morala mjenjati i naravno da moraš reći kad tad istinu jer će kad tad reć da se ne mogu minjati xD imam super kolegice koje su izlazile u susret

Ne znam kako bi se uopce organizirala jer radim samo jutro, hvala na informacijama iz prve ruke... A koliko je otprilike to "dugo" cekanje? 
    Svakako, ne bih kolegama nista govorila, nije uopce zgodno 🤷🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Roxy ✨
    04. Rujan 2021. 15:50

Malena31

Roxy 💫

Malena ja sam u Ingolstadtu. Ja idem u Kinderwunsch Centrum München. Ja sam kod Prof.Würfel ali sam bila i kod Dr. Gaßner dva puta na pregledu i ona mi je isto bila super. Ali on mi je stvarno i kao covik i kao doktor za 10!

Super. Nismo daleko. Zvala sam i njih jednom al su mi davala neki ludi termin pa sam trazila dalje. Vidit cu. Mozda i odem na drugo misljenje. Nikad se ne zna 🤭

Je, za prvi termin smo i mi cekali 4 miseca. Onda za neke nalaze jos 3 miseca jer se to eto kao tako dugo ceka pa tako sve redom. Godina dana nam je prošla samo u cekanju ne termine i nalaze 🤦  Naravno da mi se to ne svidja ali tako je kako je. Stvarno sam zadovoljna njime pa mi se isplatilo cekat. Ja se nadam da ce vam sad upalit i da ce biti sve kako treba biti pa ti drugo mišljenje nece niti trebati 😁

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Angeleyes
    04. Rujan 2021. 15:51

A ima li tko iskustvo iz Cito poliklinike Split? 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Asli 🌱
    04. Rujan 2021. 15:55

Angeleyes

Ljubica 93

Angeleyes

Pozdrav cure, pasivno vas pratim i nova sam u ovome, a nekako nastojim ne citat previse sva iskustva dok ne poslozim glavu kako spada jer mi je to sve jos uvijek veliki stres…
    U utorak idem na prve konzultacije u kbc Split, pa cemo vidjet u kojem smjeru idemo. Zanima me jedno, kako ste poslodavcu "opravdali" bolovanje jer ipak se kolege pitaju sto se dogadja, a u jednom trenutku ga planiram otvoriti ako sve bude islo kako treba? Ne bih htjela spominjati potpomognutu niti da se prica o tome, velika je firma i informacije cirkuliraju iznenadjujuce brzo…

Ne znam kakve su vam smjene na poslu ali sve na Firulama je iz jutra i dosta se čeka. Dosta ima doktora Al nažalost pre malo ultrazvuka.
    Tako da na dane kad ste zakazani morate popodne raditi.
    Imate dosta nalaza za izvaditi prije ikakvog postupka a kad krenete svako 2dan vam je folikulometrija.
    Ja sam svojim kolegicama na poslu morala reći jer sam se masu dana za smjenu morala mjenjati i naravno da moraš reći kad tad istinu jer će kad tad reć da se ne mogu minjati xD imam super kolegice koje su izlazile u susret

Ne znam kako bi se uopce organizirala jer radim samo jutro, hvala na informacijama iz prve ruke… A koliko je otprilike to "dugo" cekanje?
    Svakako, ne bih kolegama nista govorila, nije uopce zgodno 🤷🏼‍♀️

Ja sam imala dosta rano folikulometrije i uglavnom bi stizala na posao ujutro jer imam klizno radno vrijeme do 9. Kad bi se to odužilo ili npr. kad sam morala raditi test na koronu ili slično, onda sam tražila od šefice da dođem kasnije malo jer imam pregled kod doktora, idem vaditi krv i slične male laži 🙂 Ja nisam htjela da itko zna, kad sam uzela bolovanje nakon aspiracije rekla sam da imam virozu 😂😂 A poslije sam rekla šefici o čemu se radi i zamolila da nikome ne kaže, a kolegama na poslu kad me ne bi bilo neko kraće vrijeme sam rekla da imam neke pretrage.
    Na doznakama za bolovanje ne piše ništa iz čega se može vidjeti o čemu se radi, osim što će se vidjeti da su iz ginekološke ambulante. Ja sam svoje doznake slala direktno u ljudske resurse, odnosno računovodstvo, tako da ih nitko nije pregledavao ni čitao osim mene. 
    Bilo je pitanja i ispitivanja, ali to je osobna stvar i ja sam to sve srezala u početku, bez previše detalja. Onda poslije ni ne pitaju. 
    Sad nakon svega mi je glupo što sam se uopće nervirala oko takvih stvari.
    Oprostite na dugačkom postu 😂

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Anči 💕
    04. Rujan 2021. 16:22

Cure imam jedno pitanje...sad gledam i ja gonala imam za do 11DC, a ogralutrana do 12DC 🤔 bas sam zbunjena sad...jel oni daju onda naknadno za taj još jedan dan ako treba ili? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Upitnica_st
    04. Rujan 2021. 16:26

anchy321

Angeleyes

Pozdrav..bolovanje vam se vodi ili pod N.47 ili pod A0..ne znam kako bi mogli pravdat..ja sva sreca imam super seficu kojoj sam odma u startu rekla sta i kako i ne pravi mi probleme..kad god idem na pregled piše mi normalno kao da sam radila cijeli dan…ja planiram otvorit par dana pred aspiraciju..a mozda i ranije..jer evo jučer sam bocnula tek prvu i danas me bas boli jer mi je rub hlača točno na tom dijelu..

Radim u administraciji, ne brinite za šifre i nazive dijagnoza pod kojim se otvara bolovanje jer je vec par godina to tajna i doktori na potvrde o otvaranju i kasnije doznake samo zaokruze A0 a to je bolovanje kao i svako (od prehlade do karcinoma). To N97 - zenska neplodnost pise samo na uputnicama a to poslodavac ne vidi :D jedina razlika je pecat doktora gibekologije kijeg prepoznam al ne razmisljam o tome ima li mi kolegica mpo postupak ili uklanjanje mioma.
    ---
    Drugo, kbc split. Bila sam u 2 postupka. Imam srecu da su mi kolegice izlazile u susret. Uskakale, ja bi dolazila kasnije na posao i ostajala duze. Direktoru isto nije bio problem kako smo se organizirale dok sve ide ok. Na dane apiracije i transfera bih uzela dan godisnjeg da odmorim. Al kao sta su vec cure spomenile, kazu da se folikulometrije rade od 8. Ekipa dode u 7, a prvi doktor skoro u 9 a kako svi rade u istoj ordinaciji cekas dok ne dode tvoj doktor na red. Jednom sam na posao stigla u 12. Negativne stvari toga da ljudi na poslu znaju su te da s tobom cekaju betu. :D a i samoj mi jr to bio stres. Ali gle, ako nisi u financijskoh situaciji da si priustis privatnika, prelomis u glavi, ne traje to 100 godina. Nekoliko folikulometrija i punkcija i transfer. Imas pravo i na neko bolovanje ali nisam upucena jer vjecno imam "lanjski" godisnji. Sretno!

33👩‍❤️‍👨32

• Upitnica_st
    04. Rujan 2021. 16:31

Angeleyes

A ima li tko iskustvo iz Cito poliklinike Split?

Imam, friško. Prve konzultacije 2.5, sutradan počeo ciklus i bockanje i evo me u 18tt :D

33👩‍❤️‍👨32

• Frass1933
    04. Rujan 2021. 16:41

Počnite sada zarađivati gotovinu svaki mjesec putem interneta od kuće. Plaćajući više od 15 tisuća USD radeći lak posao na internetu. Zaradio sam 19715 dolara u posljednja 4 tjedna od ovog posla. Lako se pridružiti i zaraditi na ovome jednostavno su izvrsni. Pridružite se ovome odmah slijedeći upute ovdje......... http://Jobsforhome123.gq/

Monkica24 🍀
    04. Rujan 2021. 16:41

Pozdrav! Prijavljujem početak novog stimuliranog postupka, sutra počinje bockanje 🍀 Molim stavite me na popis :-) Od mog zadnjeg stimuliranog postupka je prošlo cca 5 mjeseci, u međuvremenu sam trošila omegu, koenzim (ubiquinol), folacin i vitamin D, promijenila prehranu, smršavila 6 kg, i nekim čudom AMH mi je narastao s 10.1 na 15.6, ja sam mislila da to ne može narasti, da s vremenom on samo pada Ujedno sam počela ići na akupunkturu. Ima li koja od vas da je isto išla, i kakvi su vam rezultati/iskustva? Ja sam čula da dosta pomaže, pa sam se odlučila pokušati i to.

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Anči 💕
    04. Rujan 2021. 16:55

Monkica pozdraav 😁 super za amh, al jesi sigurna fa je izrazen u istoj mjernoj jedinici..i ja sam samo čula da to s vremenom pada..ali nema veze, ako je tako odlično 😊
    Pratimo se od prilike, meni je sutra treci dan bockanja 😬🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.