Pozdrav cure,
ma jedno brzinsko pitanje za one koje su u postupku u KBC Rijeka.
Da li su krenuli s radom nakon pauze u 8. mjesecu i da li ima neko info kad se kreće s postupcima u 9. mjesecu..?
Sori šta ovako upadam, nekad sam i ja pisala na ovoj temi, pa znam da se tu dobije najtočnija info.
Hvala unaprijed :)
Pozdrav, evo da odgovorim i usput se i javim. Odgovor na mail koji sam dobila, počinju s radom u rujnu i postupcima. Nisu mi napisali je li baš 1.9. počinju nego samo da počinju u rujnu. Na menstruaciji u rujnu se najbolje javiti 1 dc ili ih sutra-preksutra nazvati jer početkom mjeseca dobijaju raspored. Tako bih ja napravila.
Svim curama šaljem
Nikita, veliki zagrljaj i drži se
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
bok svima. netko me pitao- perrla- kako to da su me stavili na kontraceptiv iako imam niski amh, odgovor je: nemam pojma. naprosto sam poslušala ginekologinju. danas kad sam ju pitala to pitanje (jer ja imam gadne nuspojave od kontraceptiva i stvarno mi je pakao uzimati ih) rekla je: imam dobar razlog zašto sam to napravila. i ako vas opet budem stavljala na kontraceptiv, to će biti da dobijem opet ovakav rezultat. a sad o rezultatu. iako se nitko tome nije nadao, pa ni ona, ona moja dva premala folikula nakon low responda narasla su na 9mm i 8mm, a pojavio se i treći, mali mali ali se vidi i raste. dali su mi menopur, sutra opet injekcija, preksutra ultrazvuk da vidimo jesmo li i kada ako jesmo za aspiraciju. čudo se doslovno dogodilo, naprosto je tijelu trebalo više vremena da reagira na estrogen. još uvijek sam u nevjerici. dr je ponovo pokrenula mogućnost za ivf. u šoku sam, presretna. nadam se da ova moja čudna priča nekoj low responderici daje nadu. naravno, to još nije ni pola puta, već samo četvrtina, jedva, ali imali smo i do nje izazova doći. javim se u četvrtak. pozdrav svima, držim fige svima.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Juricka sretnoo 🤞🤞 nek rastu samo 🤞
Magnolia koliko si ti sad trudna? Bas mi je zao da se mučuš jos uvijek...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
bok svima. netko me pitao- perrla- kako to da su me stavili na kontraceptiv iako imam niski amh, odgovor je: nemam pojma. naprosto sam poslušala ginekologinju. danas kad sam ju pitala to pitanje (jer ja imam gadne nuspojave od kontraceptiva i stvarno mi je pakao uzimati ih) rekla je: imam dobar razlog zašto sam to napravila. i ako vas opet budem stavljala na kontraceptiv, to će biti da dobijem opet ovakav rezultat. a sad o rezultatu. iako se nitko tome nije nadao, pa ni ona, ona moja dva premala folikula nakon low responda narasla su na 9mm i 8mm, a pojavio se i treći, mali mali ali se vidi i raste. dali su mi menopur, sutra opet injekcija, preksutra ultrazvuk da vidimo jesmo li i kada ako jesmo za aspiraciju. čudo se doslovno dogodilo, naprosto je tijelu trebalo više vremena da reagira na estrogen. još uvijek sam u nevjerici. dr je ponovo pokrenula mogućnost za ivf. u šoku sam, presretna. nadam se da ova moja čudna priča nekoj low responderici daje nadu. naravno, to još nije ni pola puta, već samo četvrtina, jedva, ali imali smo i do nje izazova doći. javim se u četvrtak. pozdrav svima, držim fige svima.
Super, bas mi je drago! Drzim 🤞da tako i ostane 🙂
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Juricka sretnoo 🤞🤞 nek rastu samo 🤞
Magnoliakoliko si ti sad trudna? Bas mi je zao da se mučuš jos uvijek…
Sada sam 30+4, znači u 31. tjednu. Ali sve je to ok, osim sto sam zeljna hrane kada pomislim a kada mi serviraju ne da mi se jest😅, baš užas! Ali eto mala je to cijena za sve i svima vam zelim tako ako mora bit, samo da bude🤭🤭
Ajme još maalo 🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchy ima li kod tebe novosti? 🙈
Sad kad smo prebacili svoj postupak za iduci mjesec, veselim se i uzbudena sam radi tvog 🤭🤭
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
ja sam isto bila na kontracepciji prije postupka a imam niski amh, nisam ispitivala zašto i kako ali isto kao i ti sam poslušala kako su mi rekli... eto dok tebe nisu pitali nisam ni znala da je to neuobičajeno.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Anchy ima li kod tebe novosti? 🙈
Sad kad smo prebacili svoj postupak za iduci mjesec, veselim se i uzbudena sam radi tvog 🤭🤭
Nou 🙁 sad mi vec ide na zivce sto kasni 4 dana 🙄😅 jutros sam imala neki blagi iscjedak i poveselila se kad ono prc..nema nista 🤷🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
ja sam isto bila na kontracepciji prije postupka a imam niski amh, nisam ispitivala zašto i kako ali isto kao i ti sam poslušala kako su mi rekli… eto dok tebe nisu pitali nisam ni znala da je to neuobičajeno.
betaplus navodno ima takvu proceduru, oni vjeruju u kontrolirane cikluse u kojima idu u postupak. ja nisam liječnica, nova sam, ne mogu se petljati u njihov posao, ne usudim se, pretrpila sam unatoč nuspojavama, a vidim da je tebi prvi ciklus bio sretan! čestitam! smijem pitati koliki ti je amh? :D
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Pozz svima😊
U zaostatku sam ravno 300 str, al pojačat ću tempo čitanja i nadam se stić vas za koji dan.
Vidjela sam par m.ab. u potpisima. Žao mi je, curke. Da bolje vijesti dođu što prije🤞 Nisam ulovila sličice dječice, da bar fotke duže stoje.
Al vidjela sam Anju i Jana sa bozicnim kapicama i bas sam se raznjezila🤗
Kod mene jucer aspiracija. 17 fol, 10 zrelih, 3 oplođene. Transfer u četvrtak. Prije 15 dana vadila krv, tsh se povisio na 3,5 ,a prolaktin na 700. Malo me to poljuljalo, al nikad se ne zna. Držite mi fige. Sretno svima😊 Javim se za koji dan.🙋♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji