Pozdrav cure,
ma jedno brzinsko pitanje za one koje su u postupku u KBC Rijeka.
Da li su krenuli s radom nakon pauze u 8. mjesecu i da li ima neko info kad se kreće s postupcima u 9. mjesecu..?
Sori šta ovako upadam, nekad sam i ja pisala na ovoj temi, pa znam da se tu dobije najtočnija info.
Hvala unaprijed :)
Krecem u novi postupak kod novog doktora za 2tj pa da vas jos cujem sa iskustvima kod Lucingera kao i Radoncica.. Tek sad vidim kako se tesko odluciti za svog doktora... u St nisam imala veliki izbor. Hvala!!
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Dani koliko si danas imala jajnih stanica? Kad ide štoperica i koju si dobila?
Rebeka navijaamooo 🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Avocado tvoj missed sam propustila 😩 žao mi je jako jako 💔 nadam se da ćeš odmoriti na moru 🤗
Anchy možda 🙈🙈
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Maslacak i Elle cure nadam se da ste dobro 🙏
Dada ti brojiš još sitno 🥰🤭 kao da smo se jučer smijale i uvjeravale te da ta štoperica neće tako brzo izać 🤭🤭
Pmak gdje si, kako si?
Pozz za sve ostale trudnice javne i tajne i za sve cure koje kuhaju nešto u tajnosti 🙏🤞❤️
Bome sitno 😅😅
Svu robicu sam oprala, još moram samo torbu za rodilište spremiti i spremna sam...Ali voljela bih sačekati 39tt bar 😅😅
Još mi je rano ...aplikacija kaže 53 dana do termina..meni dosta i 5,6 dana manje 😅😅
Sutra baš imam uzv ćemo vidjeti kolika je bebuška...i imam bolove nisko u abdomenu, žgaravicu i hrpu stvari s kojima ću udaviti doktoricu 😅🤣😂 i osjećam se kao kit, iako mi trbuh nije uopće jako velik ali .... nije baš ni mali 🤣🤣
Tweety drago mi je da je sve ok 😍🥰
Avocado lijepo se provedite i uzmi vrijeme za vas dvoje, pa kasnije u nove ljepše pobjede ❤
Anchy tebi brojimo sitno do starta 👌🏻❤❤❤
TIvy šaljem ti najveći zagrljaj 🤗❤❤❤
Dani samo da ti kažem da mi je Ovitrelle 14 dana bacala sjenu i nije izlazila iz organizma 🧐🧐🧐
Svim ostalim curama puno uspjeha i trudničke prašine, da si prije osjetite ovo što osjećam ja i naše ostale trudnice ❤
A bile smo na istom početku kao i vi 🥰🥰
endometrioza
Drage lavice i borilice!
Javljala sam se u ranijim postovima vezano uz proces potpomognute, ali evo, nakon par mjeseci intenzivnog posjećivanja doktora, hrpe nalaza, promjene životnog stila, nalazi su uredni i idući mjesec krećem u 1. IVF postupak u Petrovoj (Pavičić Baldani).
Znam da nema univerzalnog odgovora na moje pitanje, ali imate li kakav savjet prije samog postupka?
Pozitivna sam, ali realna, prisutna je doza straha, protiv toga ne mogu (valjda je to normalno ).
Kako ste s bolovanjem tijekom postupka, radite li normalno za vrijeme stimulacije, nakon aspiracije? Odgojitelj sam po struci..
Svu sreću želim svima! ❣️
🙋♀️28 hipotireoza/hashimoto
💁♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗
Maslacak i Elle cure nadam se da ste dobro 🙏
Dada ti brojiš još sitno 🥰🤭 kao da smo se jučer smijale i uvjeravale te da ta štoperica neće tako brzo izać 🤭🤭
Pmak gdje si, kako si?
Pozz za sve ostale trudnice javne i tajne i za sve cure koje kuhaju nešto u tajnosti 🙏🤞❤️
Bome sitno 😅😅
Svu robicu sam oprala, još moram samo torbu za rodilište spremiti i spremna sam…Ali voljela bih sačekati 39tt bar 😅😅
Još mi je rano …aplikacija kaže 53 dana do termina..meni dosta i 5,6 dana manje 😅😅
Sutra baš imam uzv ćemo vidjeti kolika je bebuška…i imam bolove nisko u abdomenu, žgaravicu i hrpu stvari s kojima ću udaviti doktoricu 😅🤣😂 i osjećam se kao kit, iako mi trbuh nije uopće jako velik ali …. nije baš ni mali 🤣🤣
Tweety drago mi je da je sve ok 😍🥰
Avocado lijepo se provedite i uzmi vrijeme za vas dvoje, pa kasnije u nove ljepše pobjede ❤
Anchy tebi brojimo sitno do starta 👌🏻❤❤❤
TIvy šaljem ti najveći zagrljaj 🤗❤❤❤
Dani samo da ti kažem da mi je Ovitrelle 14 dana bacala sjenu i nije izlazila iz organizma 🧐🧐🧐
Svim ostalim curama puno uspjeha i trudničke prašine, da si prije osjetite ovo što osjećam ja i naše ostale trudnice ❤
A bile smo na istom početku kao i vi 🥰🥰
Daj nam sliku bušice 🥰
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Drage lavice i borilice!
Javljala sam se u ranijim postovima vezano uz proces potpomognute, ali evo, nakon par mjeseci intenzivnog posjećivanja doktora, hrpe nalaza, promjene životnog stila, nalazi su uredni i idući mjesec krećem u 1. IVF postupak u Petrovoj (Pavičić Baldani).
Znam da nema univerzalnog odgovora na moje pitanje, ali imate li kakav savjet prije samog postupka?
Pozitivna sam, ali realna, prisutna je doza straha, protiv toga ne mogu (valjda je to normalno).
Kako ste s bolovanjem tijekom postupka, radite li normalno za vrijeme stimulacije, nakon aspiracije? Odgojitelj sam po struci..
Ja ti nemam nekakav pametan savjet. Bila sam bez posla pa sam to sve lako hendlala. Samo ti mogu zaželiti svu sreću u postupku 🤞🤞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Drage lavice i borilice!
Pozitivna sam, ali realna, prisutna je doza straha, protiv toga ne mogu (valjda je to normalno).
Super da su ti se poboljšali nalazi 😊 Ja sam bila na bolovanju od bockanja da ne pokupim koronu, jer se ne bi trebala zaraziti. Sad idem u FET bolovanje vadim na dane uzv i možda ću dva iza transfera. Teško je ne razmišljati o svemu... Sretno 🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji