Anchy baš se veselim tvom postupku, želim ti puno sreće.
Ja sam dobro, u bolnici, u iščekivanju sljedećeg pregleda i odlaska kući 🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Dada slikica je predivna, buša raste...samo uživaj 🥰🥰
Anchy 🎉🎉🎉 baš mi je drago, javljaj dalje sve detalje i sretno 🤞🤞
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
[table][tr][td][/td]
[/tr]
[tr][td]nova sam
amh 4.95 fsh 10.9
40 god
imam jedno dijete, spontana trudnoća, prva i jedina i iznesena uredno, al kad sam imala 34
trenutno sam u prvom mpo postupku, uopće ne znam kojem, valjda ćemo završiti na inseminaciji jer sam low responderica na enolvu (saznala jučer da maltene kao da mi ju nisu dali). to je ujedno sve kaj su mi dali. od 4 folikula 2 je jučer dr vidjela, imaju 5 mm, sad citiram “premali za ovaj tren u ciklusu”, da prevedem, jer se njezine riječi noraju prevodit: nije sigurna dal ću uopće ovulirat- a to me slomilo jer prirodno ovuliram svaki mjesec bez greške (samo se ne prima). u utorak ona ide gledat još ta dva folikula, daje im kao neku šansu da narastu, nije optimistična, ja sam na rubu nervnog sloma i mislim da je postupak bio pogreška jer ovuliram i imam neke prirodne šanse. i evo u potrazi za utjehom i zajednicom žena koje razumiju naišla sam na vas, recite mi- kolike su low respondericama šanse ikada i ima li smisla da idem na drugu “vrstu” estrogena odn drugi lijek, jaču stimulaciju, što god? hvala unaprijed svima[/td]
[/tr]
[tr][td][/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table]
To što prirodno imate ovulaciju ne znači da izbacivati kvalitetne folikule da ne govorim da ne mora u svakom folikula uopće biti jajna stanica. Tako da praktički može se reći da postoji mogućnost da svaki mjesec izađe prazan folikul. Tako da treba pratiti rast i kvalitetu ultrazvukom
10 mjeseci su praćene ovulacije ultrazvukom i folikulometrijom. tempirani odnosi po tome. svaki mjesec ovulacija, dvaput čak i dupla (dvije jajne). no, dobro, sad idemo dalje. sretno svima, ja danas uzimam drugu menopur injekciju. sutra ultrazvuk...
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Dada još malo I princeza je napokon tu neka ti je sa srećom
Anchy napokon je stigla vještica 💗
Svim drugim curama koje nešto imaju sretnoooo
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Miss Ivy , Tweety , Anchy321 🤗❤ evo slikica buše
, sliku bebe nemam jer se beba više ne može uhvatiti cijela 🤣 ono šta sam dobila zadnjj put, mi nimalo nema nalik na išta od bebe 😅😅😅
Ctg je uredan ,zatvorena sam još uvijek, ali imam BH kontrakcije pa me one malo muče još uz žgaravicu. Ali idemo iz dana u dan lagano 🥰❤
Danas sam primila cjepivo Pertussis i cijela me ruka boli ,pa sam sva bljuv 🤢🤢
SRemmus prekrasni su i Anja i Jan ,neprocjenjivo ❤🥰
Nikitta još malo pa stiže I taj dan,od srca ti želim da sve prođe u najboljem redu i bez odgađanja ❤
ericaa kakvo je stanje kod tebe ? Ima li nekih konkretnih planova i datuma? Jedva čekam tvoje testiće i bete ❤🥰
Dobrodošle nove curke :)
😍😍❤️❤️❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Ja sam pitala 2 doktora za kontracepciju dali je za mene ili ne i rekli su da se to nama sa niskim amh ne preporuca pa aj ga sad ti znaj…
Isto niski AMH i dali mi kontracepcijske, ali sam stala piti nakon par dana zbog nuspojava😑
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Anchy napokon si dočekala svoj prvi dan ciklusa. 🥳🥳.
Ja ima 2 dana imam grozne mučnine i bol u želudcu. Cijelu prvu trudnoću sam provela u povraćanju po 30 puta dnevno i nadala sam se da će me zaobići ovaj put, ali očito neće...bude mi lakše svega par sati dnevno 😏
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Pozdrav cure 🥰
Anchy konacno ❤️
Tweety slikica je predivna 🥰
Ko sta ima sretno, pratim sve ❤️❤️
👩🏽34god
bok svima. netko me pitao- perrla- kako to da su me stavili na kontraceptiv iako imam niski amh, odgovor je: nemam pojma. naprosto sam poslušala ginekologinju. danas kad sam ju pitala to pitanje (jer ja imam gadne nuspojave od kontraceptiva i stvarno mi je pakao uzimati ih) rekla je: imam dobar razlog zašto sam to napravila. i ako vas opet budem stavljala na kontraceptiv, to će biti da dobijem opet ovakav rezultat. a sad o rezultatu. iako se nitko tome nije nadao, pa ni ona, ona moja dva premala folikula nakon low responda narasla su na 9mm i 8mm, a pojavio se i treći, mali mali ali se vidi i raste. dali su mi menopur, sutra opet injekcija, preksutra ultrazvuk da vidimo jesmo li i kada ako jesmo za aspiraciju. čudo se doslovno dogodilo, naprosto je tijelu trebalo više vremena da reagira na estrogen. još uvijek sam u nevjerici. dr je ponovo pokrenula mogućnost za ivf. u šoku sam, presretna. nadam se da ova moja čudna priča nekoj low responderici daje nadu. naravno, to još nije ni pola puta, već samo četvrtina, jedva, ali imali smo i do nje izazova doći. javim se u četvrtak. pozdrav svima, držim fige svima.
ja sam isto bila na kontracepciji prije postupka a imam niski amh, nisam ispitivala zašto i kako ali isto kao i ti sam poslušala kako su mi rekli… eto dok tebe nisu pitali nisam ni znala da je to neuobičajeno.
betaplus navodno ima takvu proceduru, oni vjeruju u kontrolirane cikluse u kojima idu u postupak. ja nisam liječnica, nova sam, ne mogu se petljati u njihov posao, ne usudim se, pretrpila sam unatoč nuspojavama, a vidim da je tebi prvi ciklus bio sretan! čestitam! smijem pitati koliki ti je amh? :D
Hvala ti, stvarno sam imala sreće. I sama dr.mi je rekla da su i oni šokirani s obzirom na moj amh (1,6) 😯
predivna priča, divno!
ja inače osjećam da se nešto kuha dolje, kao neko blago peckanje, ne znam to bolje opisati. kontaktirala sam dr, kaže da to rastu folikuli. jao, da bar. javljam!
Sretno 🤞
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji