Tweety, jako mi je drago čuti da je sve u redu. 😊❤️
Ja ko i uvijek zakasnila na slikicu 😅
Ali čuvaj se i dalje i uživaj u trudnoći. ❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Nikita, mislim na tebe i drzim fige za operaciju. Javi nam se kad budes mogla 🍀😘🤞
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Ajmeeee Tweety88, ovo je prekrasno 🥰🥰🥰
Meni je prebacen postupak za 10.mj zbog visokog TSH, 3,38 je…nisam ni znala da ne smije bit visi od 2,5 za IVF.
Tuzna, ljuta, razocarana…moje dr uopce nema, primila me ta MSG…ocaj zivi🤦🤦🤦 ona meni kaze…'ja sam sad u jako nezgodnoj situaciji, sta da sad radimo?' Ko da sam ja strucnjak za to 😅
Ma joooj, ne mogu ni prepricat taj "razgovor" suludi 🤣🤣🤣
Anchy ima li naznaka kakvih menstruacije? 🤭
Pa je si li prije kontrolirala tsh? Jel ti uvela terapiju?
Jesam, prije malo vise od pola godine i bio je 1.5..to je bilo na sistematskom i tad sam vadila i ft3 i ft4.
Sad mi je rekla samo TSH da je dovoljno kad ono on 3,38 😏
Ne znam jel moguce da je tako skocio zbog stresa samo 🤔
Napisala mi je Euthyrox 25 ugr 1x1 tabletu.
Nemam pojma, osjecam se glupo da mi dr koja me prvi put u zivotu vidi ide pisat terapiju za IVF...ja sam stvarno ocekivala da ce to napravit moja, bez obzira sta je sad nema. Ako idem za mjesec dana tek, sta ne bi ona to stigla napisat, nije kao da mi treba sad 🤷
Dr SG mi je napisala M150 + GF1250...to sad citam na nalazu, nisam se sjetila poslikat prije nego sam papir ostavila kod sestre.
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Meni je prebacen postupak za 10.mj zbog visokog TSH, 3,38 je…nisam ni znala da ne smije bit visi od 2,5 za IVF.
Tuzna, ljuta, razocarana…moje dr uopce nema, primila me ta MSG…ocaj zivi🤦🤦🤦 ona meni kaze…'ja sam sad u jako nezgodnoj situaciji, sta da sad radimo?' Ko da sam ja strucnjak za to 😅
Jesam, prije malo vise od pola godine i bio je 1.5..to je bilo na sistematskom i tad sam vadila i ft3 i ft4.
Nemam pojma, osjecam se glupo da mi dr koja me prvi put u zivotu vidi ide pisat terapiju za IVF…ja sam stvarno ocekivala da ce to napravit moja, bez obzira sta je sad nema. Ako idem za mjesec dana tek, sta ne bi ona to stigla napisat, nije kao da mi treba sad 🤷
Dr SG mi je napisala M150 + GF1250…to sad citam na nalazu, nisam se sjetila poslikat prije nego sam papir ostavila kod sestre.
Moguće da ti je od stresa skočio jer se stres i štitnjača baš i ne vole a najbitnije da sada padne taj tsh, neko zlatno pravilo je da bude između 1,5 i 2 tako da kod tebe nije strašno visok... a gle problem je veliki u Petrovoj što se ti pišeš kao pacijent određenog dr a najmanje ideš kod njega tako da ti svaki od njih može propisati terapiju, a ti si prije nego dođe 10 mj I postupak odi iskontrolirati tsh pa ćeš i sama vidjeli jel pao uostalom tvoja dr ti je sigurno već propisala terapiju što se tiče ivf i to bude u tvom kartona pa je ova dr sigurno samo prepisala... neka ti je sa srećom da padne taj tsh I da odeš napokon u 10 mj u postupak 🙃
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nemam pojma, osjecam se glupo da mi dr koja me prvi put u zivotu vidi ide pisat terapiju za IVF…ja sam stvarno ocekivala da ce to napravit moja, bez obzira sta je sad nema. Ako idem za mjesec dana tek, sta ne bi ona to stigla napisat, nije kao da mi treba sad 🤷
Dr SG mi je napisala M150 + GF1250…to sad citam na nalazu, nisam se sjetila poslikat prije nego sam papir ostavila kod sestre.
Moguće da ti je od stresa skočio jer se stres i štitnjača baš i ne vole a najbitnije da sada padne taj tsh, neko zlatno pravilo je da bude između 1,5 i 2 tako da kod tebe nije strašno visok… a gle problem je veliki u Petrovoj što se ti pišeš kao pacijent određenog dr a najmanje ideš kod njega tako da ti svaki od njih može propisati terapiju, a ti si prije nego dođe 10 mj I postupak odi iskontrolirati tsh pa ćeš i sama vidjeli jel pao uostalom tvoja dr ti je sigurno već propisala terapiju što se tiče ivf i to bude u tvom kartona pa je ova dr sigurno samo prepisala… neka ti je sa srećom da padne taj tsh I da odeš napokon u 10 mj u postupak 🙃
Da, da...rekla je sestra s IVFa da svakako tjedan dana prije ocekivane menstruacije u 10mj odem jos jednom vaditi TSH i obavezno javim rezultate da oni proslijede dr i da ona odluci jel ok da idem ili ne. Nadam se da cu ga ovom terapijom uspjet snizit, a i malo se skulirat i bit vise zem 😅
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Meni je bio 3.19 pa sam s kutijom euthyroxa spustila na 2.49.. nitko mi nije rekao da je tsh nesto previsok da bi morala odgadati postupak.. dobro je znati jer on meni svako malo skace.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Tweety88, bebica ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Moguće da ti je od stresa skočio jer se stres i štitnjača baš i ne vole a najbitnije da sada padne taj tsh, neko zlatno pravilo je da bude između 1,5 i 2 tako da kod tebe nije strašno visok… a gle problem je veliki u Petrovoj što se ti pišeš kao pacijent određenog dr a najmanje ideš kod njega tako da ti svaki od njih može propisati terapiju, a ti si prije nego dođe 10 mj I postupak odi iskontrolirati tsh pa ćeš i sama vidjeli jel pao uostalom tvoja dr ti je sigurno već propisala terapiju što se tiče ivf i to bude u tvom kartona pa je ova dr sigurno samo prepisala… neka ti je sa srećom da padne taj tsh I da odeš napokon u 10 mj u postupak 🙃
Da, da…rekla je sestra s IVFa da svakako tjedan dana prije ocekivane menstruacije u 10mj odem jos jednom vaditi TSH i obavezno javim rezultate da oni proslijede dr i da ona odluci jel ok da idem ili ne. Nadam se da cu ga ovom terapijom uspjet snizit, a i malo se skulirat i bit vise zem 😅
Ma pomoći će ti eutirox jer ti nije jako povišen samo budi pozitivna i sve će super 🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Bok cure, evo mene nazad 🙋🏼♀️odtugovala sam biokemijsku i idemo dalje 💪🏼 čekam mengu, pa krećemo na FET
Danas mi je 16dc nemam pojma jel bila O možda sam je propustila za vikend, pokušavam je upratit da znam kad će otprilike menga 😁 al ne radim svaki dan Lh tako da 😂 muž i ja uživamo napokon imamo odnose u miru 😂 idem vas pročitat malo i pokušat uhvatit da vidim jel ima šta novo 😁
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
evo pokušala sam srediti potpis, nova sam i na forumu pa ne znam jel mi uspjelo :facepalm:
uglavnom, sutra nam je ultrazvuk al ja ne osjećam ovulaciju, tako da... držite fige, javim se.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Sortiraj odgovore
Najstariji