MTB, jel sad smijemo ista komentirat? 🤭🤭 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Ana, zao mi je bas.. Ali se nadajmo da je slijedeci dobitan 🙏🏻🙏🏻
Nadalice, pre pre su 😍😍😍😍😍😍😍
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MaloTele, bila si svojedobno mislim stavila link na neku tablicu gdje možeš gledati median beta na određeni dan za singliće i dupliće? Sjećaš li se koji je to bio link?
💔💔💔
MTB, jel sad smijemo ista komentirat? 🤭🤭 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Pa ne znam, usuđuješ li se?
💔💔💔
Aria ❤ nista nije otpisano do bete 🤞🤞
A znam,… U srijedu cemo znat 🥰❤️❤️❤️❤️
Uvijek se nekako nadaš… Ali kad vidis testić onda nekako potoneš 😑😒
💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
TiKi , evo slike
https://ibb.co/BcCk7pf
Jedna velika (za izmiješat) i jedna mala, subkutalna
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Blacksheep meni je mm davao brevactid u guzu, ali mislim da su cure pisale da su si davale i u trbuh. Znam da je i jedna poznanica koja je bila u postupku kad i ja si pikala Brevactid u trbuh (sama se pikala pa drugačije nije ni mogla) i doktor joj je rekao da može i tako. U klinici ti nisu ništa rekli?
Aria slažem se da je ispucavanje stimuliranih postupaka samo na klomifenu sramotno, imaš ionako pravo na 4 postupka stimulacije i nema nikakvog smisla trošiti ih na te minimalne stimulacije. Neznam di si na liječenju? Ako planiraš nastaviti sa klomifenom, možda da se dogovoriš s njima da ti vode postupak kao prirodni (na koja imaš pravo 2 puta) a da ti onda sama kupiš lijek. Kolomifen mislim da ne košta puno, a i sjećam se da sam čitala da su se cure znale tako dogovarati s doktorima.
Da, kutija klomifena dođe oko 40 kuna (ako se ne varam) , sad se ni ne sjetim koliko…pa sad cu cekat srijedu, pa ako nista onaj tjedan poslje cu je pitat sve te stvari. I vidjet. Bas cu se raspitati. Jer ponekad ni ne kazu sve, a pitanja ti kasnije dođu da si mogla pitat ovo ono… Itd.
Ali hvala ti 🥰
Neka ti pišu kao prirodni, platit ćeš si sama.
Samo kao usporedba, moja stimulacija je nekih 6, 7000 kn. Na to ima smisla trošiti stimulirani postupak, a ne na 40kn.
Jasno. Bas cu vidjet s doktoricom... Sta ce reci 🤞🤞🤞🤞
👱♀️ 30, 🙆♂️ 33
Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
duphastone od 10-20dana
klomifen (3-8 dana)
2/21 IVF/ET
MaloTele, bila si svojedobno mislim stavila link na neku tablicu gdje možeš gledati median beta na određeni dan za singliće i dupliće? Sjećaš li se koji je to bio link?
http://www.betabase.info/chart/basic/twins
Khm khm... što si ono govorila da se bojiš blizića? 🥰💕🌷🌷🌷💕🥰
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB ti si baš pravi primjer kako si detaljnom pripremom možemo povećati šanse za uspjeh ❤ od srca ti želim mirnu trudnoću i navijam za dečka i curu da vam ne bude dosadan obiteljski život 🙃🤸♂️🤸♀️
Ana26 i Aria držite se 🤍
Nadalica premedeniii su tiii 🥰🥰
Stani PUPO 🍀🍀🍀
Anchy321 kraljice bravo za role 💪 i sretno 🙊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
TiKi , evo slike
https://ibb.co/BcCk7pf
Jedna velika (za izmiješat) i jedna mala, subkutalna
Mico, to u trbuh spicis kad razmutis. Da ide u guzu bila bi muskularna igla, puno veca. Znaci s velikom razmutis i das si malom u trbuh kao sve ostalo 😘😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
http://www.betabase.info/chart/basic/twins
Khm khm… što si ono govorila da se bojiš blizića? 🥰💕🌷🌷🌷💕🥰
Hvala!
Bojala sam se donijeti odluku o blizićima. Budem nekad pričala uživo zašto. Od kad sam je donijela, veselim im se Moje bebe.
Jedna ili dvije, mama navija za sve
ALI zvao me najbolji doktor na svijetu Rekao je da po njegovom iskustvu ovakve bete skoro uvijek završe dobro. I da je to vrlo vjerojatno jednoplodna trudnoća.
Urlala su mu djeca u pozadini pa mi je predvidio da će za godinu dana i meni tako netko urlati za uhom
Divan je
Sunny_, hvala!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji